Τζόνι Ντεπ – Άμπερ Χερντ: Ηχητικό κλιπ φέρεται να καταγράφει τον σταρ να… βογκάει σε ιδιωτικό αεροπλάνο

Κοινοποίηση:
depp-heard

Με νέα «αποδεικτικά στοιχεία», αποκαλύψεις και αντικρουόμενους ισχυρισμούς συνεχίστηκε εχθές σε δικαστήριο του Λονδίνου η εκδίκαση της μήνυσης που έχει υποβάλλει ο Τζόνι Ντεπ εις βάρος του ομίλου NGN και του executive editor της εφημερίδας Sun για «δυσφημιστικά» (όπως υποστηρίζει ο ίδιος) δημοσιεύματα σχετικά με το πρόσωπό του.

Τη δεύτερη ημέρα της δίκης, ένα ηχητικό κλιπ που παίχτηκε στο δικαστήριο φέρεται να καταγράφει τον σταρ του Χόλιγουντ να βογκάει σε ένα ιδιωτικό αεροσκάφος, κατά τη διάρκεια μίας πτήσης από τη Βοστόνη προς το Λος Άντζελες το 2014. Κατά την διάρκεια της εν λόγω πτήσης, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της Άμπερ Χερντ, ο σταρ βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών και αλκοόλ και επιτέθηκε λεκτικά στην τότε σύζυγό του, προτού τελικά λιποθυμήσει στην τουαλέτα του αεροσκάφους.

Μετά την αναπαραγωγή του κλιπ στο δικαστήριο, σύμφωνα με το Sky News, ο Τζόνι Ντεπ είπε ότι δεν αναγνωρίζει την φωνή ως δική του αλλά δεν θυμάται και κάποιο άλλο άτομο να βογκάει στο αεροσκάφος εκείνητη μέρα. Ο πρωταγωνιστής των «Πειρατών της Καραϊβικής» περιέγραψε τον ήχο που άκουσε ως εκείνον που θα έκανε ένα «πληγωμένο ζώο», με την δικηγόρο της Sun να του απαντά: «Ναι, αλλά αυτό το ζώο είστε εσείς».

Ο 57χρονος ηθοποιός αρνήθηκε ότι επιτέθηκε λεκτικά στην πρώην σύζυγό του μέσα στο αεροσκάφος, κάνοντας χυδαία σχόλια για εκείνη, όπως το ότι της αρέσει να «γ@@@ται στο σετ ταινιών» και ότι τον απάτησε με τον Τζέιμς Φράνκο, συμπρωταγωνιστή της στο «Adderall Diaries» το 2014. Η δικηγόρος της Sun, Σασα Βας, είπε ότι ο Ντεπ πρόσβαλε την Χερντ μπροστά σε μέλη του πληρώματος του αεροσκάφους, αποκαλώντας την «αριβίστρια τσ@@λα» και κάνοντας χυδαίες αναφορές στα γεννητικά της όργανα. Ο ηθοποιός διέψευσε ωστόσο τους παραπάνω ισχυρισμούς, κάνοντας λόγο για αποκυήματα φαντασίας.

Ο σταρ παραδέχτηκε ότι κατά τη διάρκεια της επίμαχης πτήσης είχε καταναλώσει αλκοόλ, ωστόσο αρνείται ότι φέρθηκε όπως του καταλογίζουν. Αυτό που θυμάται χαρακτηριστικά είναι ότι έκανε σκίτσα στο σημειωματάριό του, είπε στο δικαστήριο. Ωστόσο, σε μήνυμα που έστειλε στον φίλο του Πολ Μπέτανι μερικές μέρες μετά, και αναγνώστηκε στο δικαστήριο, ο 57χρονος αναφερόταν στο περιστατικό περιγράφοντας την κατάσταση ως «άσχημη» και αποκαλύπτοντας ότι εκείνη την ημέρα είχε καταναλώσει χάπια και «σκόνη» (δηλ. κοκαϊνη) μαζί με το αλκοόλ.

Άλλες εξελίξεις που σημειώθηκαν εχθές στο δικαστήριο είναι οι εξής:

Η δικηγόρος της Sun ρώτησε τον Ντεπ για τους ισχυρισμούς της Χερντ ότι εκείνος μαζί με τον Μέριλιν Μάνσον πήγαν την κόρη του σχολείο και μετά συνέχισαν για ένα 24ωρο πάρτι κοκαΐνης.

Το δικαστήριο άκουσε επίσης ότι ο Ντεπ αντάλλασε «για πλάκα» μηνύματα με τον Βρετανό ηθοποιό Πολ Μπέτανι στα οποία έγραψε οτι θέλει να «γ@@σει το απανθρακωμένο πτώμα της Χερντ για να βεβαιωθεί ότι πέθανε» και ότι θέλει να «πνίξει την μάγισσα πρώην του».

Ο σταρ παραδέχτηκε ότι απείλησε στ’ αστεία πως θα έβαλε το σκυλί της Χερντ στον φούρνο μικροκυμάτων αλλά αρνήθηκε ότι κράτησε το μικρό Yorkshire terrier έξω από ένα παράθυρο αυτοκινήτου ενώ ούρλιαζε.

Κατηγορήθηκε ότι χαστούκισε την Χερντ και προσπάθησε να βάλει φωτιά σε έναν πίνακα από την «λεσβία πρώην της».

Ο 57χρονος αρνήθηκε ότι χαστούκισε την Χερντ τρεις φορές όταν εκείνη γέλασε για το διαβόητο τατουάζ του «Wino Forever».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: