«Ένα ωραιότατο δαχτυλάκι σε όλους εκείνους που προσπάθησαν να με υποτιμήσουν λέγοντας πως λόγω της καταγωγής μου που είναι από την Ουκρανία, ποτέ δεν θα μπορέσω να γίνω τόσο ανώτερη όσο είναι εκείνοι. Ένα μεγάλο σας ευχαριστώ που ασχολείστε μαζί μου και το δαχτυλάκι δείχνει που ακριβώς γράφω την δήλωση – άποψη σας. Να είσαστε καλά και στα ανώτερα ! Με πολλή αγάπη πάντα! Φιλιά», έγραψε η Τζούλια Νόβα.
Όπως είχε παραδεχτεί σε παλαιότερη συνέντευξή της, η Τζούλια Νόβα εγκατέλειψε την Ουκρανία σε ηλικία 13 ετών, προκειμένου να έρθει στην Ελλάδα. Είχε προηγηθεί το διαζύγιο των γονιών της, με τον πατέρα της να… εξαφανίζεται, όπως χαρακτηριστικά είχε δηλώσει η Τζούλια Νόβα.
Μμμμ… Βλέπουμε και τις Ελληνίδες, που τους έχουν κάνει τάρανδους τους άντρες τους οι 9 στις 10!Ποσο «έξυπνοι» είστε!!!!. Μπράβο σου κούκλα μου. Πολύ καλά τους τα έγραψες. Ας κοιτάει ο καθένας το σπίτι του θα έλεγα!
Πρέπει να σ’είχα πετύχει στο Μεταξουργείο κυρία Τζούλια παλιότερα….
Βάλτο στον κώλο του μαλάκα σου παλιοτσόκαρο. Ξεκουμπίδια για την κωλοπατρίδα σου πουτανοειδές.
Οι Ουκρανέζες θα είναι πάντα Ουκρανέζες.
Τις ξέρουμε χά χά χά.