Τζον Μπον Τζόβι: «Εγκρίνει» τον αρραβώνα του γιου του με την σταρ του Stranger Things -«Η Μίλι είναι υπέροχη»

Κοινοποίηση:
ξυυξ

Την πρώτη του δήλωση για τον αρραβώνα της Μίλι Μπόμπι Μπράουν με τον γιο του, Τζέικ Μπον Τζόβι, έκανε ο σταρ Τζον Μπον Τζόβι.

Ο διάσημος τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή «Radio Andy» του SiriusXM, μιλώντας αρχικά για τον αρραβώνα του 20χρονου γιου του Τζέικ με την Μίλι Μπόμπι Μπράουν.

«Δεν ξέρω αν η ηλικία έχει σημασία, αν βρεις τον κατάλληλο σύντροφο και μεγαλώσεις μαζί. Νομίζω αυτή θα ήταν η συμβουλή μου. Πραγματικά, είναι ό,τι καλύτερο να μεγαλώνετε μαζί», είπε.

Ο τραγουδιστής των Bon Jovi είναι παντρεμένος με τη σύζυγό του Ντοροθέα Χάρλεϊ εδώ και 34 χρόνια ενώ γνωρίστηκαν στο λύκειο και ο γάμος τους έγινε κρυφά στο παρεκκλήσι Graceland του Λας Βέγκας το 1989.

Τα τρία από τα τέσσερα παιδιά του είναι αυτή τη στιγμή αρραβωνιασμένα.

Η φωτογραφία που «έριξε» το Instagram

Τον Απρίλιο, η ηθοποιός Μίλι Μπόμπι Μπράουν ανάρτησε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagramανακοινώνοντας τον αρραβώνα της με τον γιο του Tζέικ.

Οι δυο τους ποζάρουν αγκαλιασμένοι και χαμογελαστοί σε ένα ασπρόμαυρο στιγμιότυπο, στο οποίο φαίνεται το μονόπετρο δαχτυλίδι της ηθοποιού. Στη λεζάντα έγραψε: «Τρία καλοκαίρια σε αγάπησα τώρα γλυκέ μου, τα θέλω όλα».

Η ανάρτησή της έλαβε περισσότερα από 1 εκατομμύριο likes, από την πρώτη ώρα δημοσίευσης της φωτογραφίας στο προφίλ της Μίλι Μπόμπι Μπράουν, που μετρά 62,7 εκατομμύρια ακολούθους.

«Η Μίλι είναι υπέροχη. Όλη της η οικογένεια είναι υπέροχη. Ο Τζέικ είναι πολύ, πολύ χαρούμενος», είπε ο Τζον Μπον Τζόβι.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: