Τζήμερος κατά Κοτρώτσου και ΕΡΤ: “Λίγα τα ψωμιά σας, αλήτες!” (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
rx_tzimeros_2

Ο Θάνος Τζήμερος τα έχωσε χοντρά πριν από λίγο στο twitter για το debate που γίνεται στην ΕΡΤ με τους υποψήφιους Περιφερειάρχες στην Αττική, βάζοντας στο στόχαστρό του και τον Σεραφείμ Κοτρώτσο.

Τι έγραψε;

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Ο Τζήμερος είναι από τους λίγους πολιτικούς με βαθειά γνώση του Ελληνισμού. Διαβάζει και γράφει άψογα στα αρχαία Ελληνικά. Στον πολιτικό λόγο είναι ένα επίπεδο πάνω απο τους υπόλοιοπυς και δεν κάνει μόνο διαπιστώσεις αλλά προτείνει εφαρμόσιμες λύσεις..Στο Σκοπιανό δεν φοβάται να μιλήσει για προδοσία.

  2. Και είναι απο τους λίγους που λένε την αλήθεια γιατί και πως φτάσαμε στα μνημόνια χωρίς να χαιδέυει αυτιά. Όσο για την εμετική ΣΥΡΙΖΟ-ΕΡΤ μακάρι να την κλείσουν ξανά άυριο κιόλας. Πληρώνω την ΣΥΡΙΖΟ-ΕΡΤ χωρίς να την βλέπω καθόλου!!! Μιλάμε για κανονικό νταβατζιλίκι!!!

  3. Δημοσιευματα, απο το παρελθον, τον κατατασσουν, στους Μαρτυρες, του Ιεχωβα. Επισης. Θυμηθειτε, πως χαρακτηρισε, τα ευρηματα, της Αμφιπολης. Γ@μηστε τον και Μαυριστε τον.

    1. Θες να κάνουμε πολιτική ή θρησκειολογία; Σ’ αυτό που καταγγέλει τι έχεις να πεις; Όσον αφορά την καταγγελία… σου, αυτή είναι μούφα…

Comments are closed.