Τζένιφερ Λόπεζ: Το λαμπερό πάρτι στο Λος Άντζελες

Κοινοποίηση:
LO

«Ασταμάτητη» η Τζένιφερ Λόπεζ εγκαινιάζει νέα επαγγελματικά σχέδια. Μουσικός, ηθοποιός, επιχειρηματίας, η 53χρονη σταρ μπήκε δυναμικά στο χώρο της υπόδυσης και το γιόρτασε με ένα λαμπερό πάρτι στο Λος ‘Αντζελες

Η 53χρονη Jlo επέδειξε για μία ακόμη φορά το επιχειρηματικό της δαιμόνιο, ενώνοντας τις δυνάμεις της με τον κολοσσό Revolve, για μία νέα σειρά παπουτσιών, σε μία νέα πολλά υποσχόμενη συνεργασία. Σήμα κατατεθέν της, το χαρακτηριστικό της σταρ που δεν ειναι άλλο από τα ψηλά τακούνια.

«Η συλλογή είναι πολύ εγώ! Ήταν διασκεδαστικό να δοκιμάζω τα παπούτσια και μου αρέσει η πλατφόρμα, η λάμψη και το σέξι στυλ!» είπε η τραγουδίστρια, ηθοποιός και επιχειρηματίας στο περιοδικό PEOPLE για το νέο της εγχείρημα. Η φίρμα Revolve «είναι ένας προορισμός για πολλούς καταξιωμένους και ανερχόμενους σχεδιαστές» πρόσθεσε και δήλωσε «ενθουσιασμένη» που οι θαυμαστές και οι πελάτες της εταιρείας μπορούν να δοκιμάσουν τα στυλ μόνοι τους.

Η πρώτη συλλογή της Λόπεζ και της Revolve, που κυκλοφόρησε την περασμένη εβδομάδα περιλαμβάνει 16 τολμηρά και σέξι σχέδια, τα οποία αντικατοπτρίζουν τη «λαμπερή, τολμηρή, ισχυρή και σέξι» στάση της δημιουργού, ανακοίνωσε ο οίκος. H αρχική συλλογή περιλαμβάνει «γλυπτές γόβες» με κομψά μεταλλικά, κρυστάλλινα διακοσμητικά και «animal prints», ψηλές πλατφόρμες, μπότες μέχρι το γόνατο, σανδάλια με λουριά και γόβες σχεδιασμένες σε διάφορα υλικά.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: