Τζάστιν Μπίμπερ: «Ξυπνούσα και το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να παίρνω χάπια»

Κοινοποίηση:
mpimper

Ο Τζάστιν Μπίμπερ προέβη σε εξομολογήσεις σχετικά με την κατάχρηση ουσιών που έκανε στο παρελθόν, περιγράφοντάς την ως «απόδραση» από την πίεση του να είσαι διάσημος, στην οποία αποφάσισε να βάλει τέλος μονάχα όταν ένιωσε ότι θα πεθάνει.

Ο 25χρονος τραγουδιστής είχε γράψει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον περασμένο χρόνο σχετικά με τη μάχη που έδινε με την κατάθλιψη, τα ναρκωτικά και τη δόξα, όμως υπεισήλθε σε λεπτομέρειες μπροστά στον τηλεοπτικό φακό για πρώτη φορά, σε ένα ντοκιμαντέρ με επίκεντρο τη ζωή του. Όπως αφηγήθηκε ο Τζάστιν Μπίμπερ, ο οποίος πρόσφατα μίλησε για τη νόσο Λάιμ, ξεκίνησε τη χρήση μαριχουάνας σε ηλικία περίπου 13 ετών, την ηλικία κατά την οποία έγινε διάσημος ως ο τραγουδιστής από τον Καναδά με το παιδικό πρόσωπο. Σύντομα, προχώρησε στη χρήση άλλων ουσιών, μεταξύ αυτών έκστασης, ψυχεδελικών μανιταριών, χαπιών και αλκοόλ.

«Ο κόσμος δεν γνωρίζει πόσο σοβαρή ήταν η κατάσταση. Ήταν απίστευτα τρομακτικό. Ξύπναγα το πρωί και το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να παίρνω χάπια και να καπνίζω για να ξεκινήσω την ημέρα μου. Ήταν παρανοϊκή η κατάσταση», περιγράφει ο Μπίμπερ στο πιο πρόσφατο επεισόδιο του ντοκιμαντέρ του στο YouTube, με τίτλο «Justin Bieber: Seasons» που άρχισε χθες να προβάλλεται. «Αποφάσισα να σταματήσω διότι ήταν σαν να πεθαίνω. Οι σωματοφύλακές μου και το προσωπικό έρχονταν στο δωμάτιο τη νύχτα για να ελέγχουν τον παλμό μου».

Ο διάσημος καλλιτέχνης, εξήγησε ότι όπως άλλοι νέοι άνθρωποι, και ο ίδιος πειραματιζόταν και χρησιμοποιούσε τα ναρκωτικά για να ξεφύγει. «Όμως, το όλο βίωμά μου βρισκόταν μπροστά στις κάμερες και είχα ένα διαφορετικό επίπεδο έκθεσης. Είχα πολλά χρήματα και πολλά πράγματα».

Το ντοκιμαντέρ, 10 επεισοδίων, καταγράφει τη δημιουργία του πρώτου άλμπουμ του Καναδού τραγουδιστή σε διάστημα 4 ετών, αλλά προσφέρει και μια ματιά στην προσωπική ζωή του με τη νέα του σύζυγο, το μοντέλο Χέιλι Μπάλντουιν και με άλλα μέλη της οικογένειάς του. Επιπλέον, καλύπτει μια μακρά περίοδο όπου ο Μπίμπερ έμεινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όταν αποσύρθηκε από την παγκόσμια περιοδεία του Purpose το 2017, επικαλούμενος την ανάγκη του να ξεκουραστεί.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: