«Τεσσάρα» για τον ΟΦΗ, βύθισε στην απελπισία τον ΠΑΣ Γιάννινα (4-0)

Κοινοποίηση:
ΟΦΗ - ΠΑΣ 4-0

Πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στα playouts της Stoiximan Super League, σπρώχνοντας τον ΠΑΣ Γιάννινα στον υποβιβασμό ο ΟΦΗ!

Εκμεταλλευόμενοι το αριθμητικό πλεονέκτημα που πήραν από το 26ο λεπτό της αναμέτρησης λόγω της αποβολής του Εραμούσπε, η οποία προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση των φιλοξενούμενων, οι Κρητικοί κυριάρχησαν και πήραν τη νίκη με το επιβλητικό 4-0, ξεφεύγοντας στο +6 από τη ζώνη του υποβιβασμού και αφήνοντας τον ΠΑΣ στο -6 από τη σωτηρία!

Ο ΟΦΗ πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στα playouts της Stoiximan Super League. Οι Κρητικοί υποδέχθηκαν στο Γεντί Κουλέ τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 3η αγωνιστική και επικράτησαν 4-0, έχοντας “καθαρίσει” ουσιαστικά από τo πρώτο μέρος.

Ο Ριέρα άνοιξε το σκορ στο 10′, ενώ ο Μπάκου έκανε το 2-0 στο 45+4′. Οι Ηπειρώτες αγωνίζονταν με δέκα από το 26′, εξαιτίας αποβολής του Εραμούσπε. Το τρίτο γκολ του ΟΦΗ πέτυχε ο Ισέκα στο 58′, ενώ το 4-0 διαμόρφωσε ο Ριέρα στο 87′.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πλησιάζει στην δεύτερη κατηγορία ολοένα και περισσότερο. Με τέσσερις αγωνιστικές να απομένουν είναι ουραγός με 19 πόντους στο -6 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Από την άλλη, οι Κρητικοί είναι άνετοι με 30 πόντους.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: