Τελικά φυλά κάποιος τα θαλάσσια σύνορά μας ή η Ελλάδα είναι ξέφραγο αμπέλι ;

Κοινοποίηση:
limani-kalamatas

«Θαλαμηγός» με 182 αλλοδαπούς, εξέπεμψε SOS,  51 ναυτικά μίλια στη θαλάσσια περιοχή νοτιοδυτικά του Ταίναρου αφού διέπλευσε όλο το Αιγαίο. Παραπλέον φορτηγό πλοίο, το ρυμούλκησε στο λιμάνι της Καλαμάτας. Σύμφωνα με πληροφορίες, το σκάφος ξεκίνησε το ταξίδι του από την Τουρκία πριν από 13 ημέρες με προορισμό την Ελλάδα και όχι την Ιταλία, ενώ ακόμα δεν έχει τελειώσει η καταγραφή των στοιχείων των 182 ατόμων.

Όπως αναφέρει το tharrosnews.gr, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ  κατά την άφιξη της θαλαμηγού στο λιμάνι της Καλαμάτας υπέβαλλε τους λαθραίους μετανάστες σε covid test, με τα πρώτα τεστ να είναι θετικά.

Και βέβαια ξύπνησε μνήμες….

Ήταν Μάρτης του 2020 όταν άλλο πλοίο με 196 μετανάστες έφτασε ανενόχλητο στη Τζιά και τους αποβίβασε!

Για να φτάνουν μεγάλα πλοία ανενόχλητα στην Ελληνική επικράτεια, μεταφέροντας παράτυπους μετανάστες,  είναι προφανές πως κάποιοι δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους.

Ούτε η Ε.Υ.Π αλλά ούτε και το Λ.Σ δεν αντιλαμβάνονται το παραμικρό και είναι η δεύτερη φορά…

Ας ελπίσουμε να μη δούμε να αποβιβάζονται στο λιμάνι του Πειραιά Τούρκοι Commandos

Πηγή: happenednow.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Παιδιά να μη το καθυστερούμε. Άμεσα ιθαγένεια αφού πρώτα μάθουν ότι την υπολοχαγό Νατάσα την έπαιξε η Βουγιούκλω, χορήγηση επιδόματος, μεταφορά στην πλατεία Βικτωρίας, δυαράκι στη λεωφόρο, και να ξεκινήσει το γεννοβόλημα. Ρε θα παταχθεί ο νατιβισμός θέμε δε θέμε. Ξαναδοξάστε τους.

  2. Ασυνόδευτα είναι και ανήλικα τα προσφυγάκια,
    ξεγελάνε επειδή είναι όλα αρσενικά κ νταβραντισμένα.
    Στην Πειραιώς ανοίγουνε σαμπάνιες αλα Τζούλια τα δροσερά αγοράκια της νουδουλας

Comments are closed.