“Τελειώσαμε! Από βρέφη 29 ημερών έως ηλικιωμένους στην παγωνιά από τη Δευτέρα”

Κοινοποίηση:
kolones-ilektriko-xioni

Ηλιούπολη, ώρα μηδέν! Στην Ηλιούπολη, μέσα στον αστικό ιστό, άνθρωποι όλων των ηλικιών παγώνουν από το κρύο.

Δείτε τι μας καταγγέλει αναγνώστης:

“Από τη Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 21.15 έως και τώρα χωρίς ρεύμα στην Ηλιούπολη….

Πάρα τις δηλώσεις βλαβών στη δεδδηε τηλεφωνικά και ηλεκτρονικά, ουδείς ενδιαφέρεται…ούτε ο δήμος, ο οποίος μόνο για τα δημοτικά τέλη και την ψήφο μας θυμάται, ούτε η περιφέρεια (και μην ακούτε ότι όλα είναι εντάξει και πως η περιφέρεια έσπευσε) μήτε το επιτελικό κράτος, το οποίο υπάρχει μόνο για τον εκάστοτε ένοικο του Μαξίμου και του προεδρικού…..

Ολόκληροι δρόμοι στο σκοτάδι και στο κρύο, κάτοικοι όλων των ηλικιών, από βρέφη 29 ημερών έως ηλικιωμένους στον ψόφο……

Τα κινητά για στοιχειώδη επικοινωνία τα φορτίζουμε στην πάνω ή στην κάτω γειτονιά, ζητιανεύοντας το απαραίτητο και πανάκριβο κατά τα άλλα βασικό αγαθό του ρεύματος….. Κανείς που δεν έχει περάσει το ίδιο δεν μπορεί να καταλάβει πως είναι να είσαι μόνος στο κρύο με υποσιτισμό καθότι δεν μπορεί να μαγειρέψει κανείς και τη βγάζουμε με ξηρά (και κρύα) τροφή και κανείς αρμόδιος να μη λέει “κάνε υπομονή έως τότε….”.

Τα διαμερίσματα δεν έχουν τζάκι για θέρμανση και σε ένα γκαζακι μόνο νερό για τσάι μπορεί να βράσει κανείς….τα τρόφιμα στην κατάψυξη χάλασαν διότι ναι μεν έχει κρύο αλλά όχι μείον 4 στο σπίτι και μετά από τόσες μέρες ξεπαγωσαν και πετάχτηκαν…. Τα του ψυγείου επίσης….
Τελειώσαμε”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: