Τείχος ανοσίας, είπατε;;; Καλό! Νοσοκομείο Σερρών: Εμβολιασμένη παιδίατρος κόλλησε κορωνοϊό [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
iat

Παιδίατρος στο ΓΝ Σερρών αν και εμβολιασμένη κόλλησε κορωνοϊό και βρίσκεται σε καραντίνα.
Δείτε τι λένε στο βίντεο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Οταν βαζεις τον ΙΟ μεσα σου ,σε επιπεδο ΝΤΙ-ΕΝ-ΕΙ ,και ξαφνικα βρισκεσαι μολυσμενος απο αυτον ,βλεπε ΙΣΡΑΗΛ,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΤΟ ΛΕΤΕ ΕΜΒΟΛΙΟ!!!!ΛΟΓΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ!!!!!!!!

  2. Η τύπισσα μήπως είχε κάνει placebo (πολλά γίνονται στις Σέρρες) κι έβγαλε πληρωμένο θετικό τεστ για να μη τη ψάξουν;;;

  3. ΝΑΙ ΚΟΛΛΗΣΕ, ΑΛΛΑ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕ ΒΑΡΕΙΑ? ΧΡΕΙΑΣΘΗΚΕ ΜΟΝΑΔΑ? ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΘΗΚΕ? ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ.

    1. ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΡΕ.ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ ΚΟΛΛΗΣΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ.ΑΡΑ ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΟΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ?

  4. Ελάτε ρε παιδιά . Ποιος γιατρός έκανε κανονικό εμβόλιο. Εδώ βλέπουμε το μπάχαλο σε όλη την Ελλάδα. Με 100 άντε 200 ευρώ σου έδιναν πιστοποιητικό εμβολιασμού παντού. Από τα 6.000.000 εμβόλια που λένε άντε να έχουν γίνει τα 3.000.000 σε κάποιους μα….κες που πίστεψαν το παραμύθι. Οι υπόλοιποι έτσι την πήραν τη βεβαίωση.

  5. Ποσα πηρες ? χα χα χα Μη νομιζεις οτι το τρωμε γιατρουδακι. Αλλαξτε τα πρωτοκολα αν θελετε να μην μπαινουν οι ανθρωποι στις μ.ε.θ.

  6. Χμμμ! Καθολου αθωα, η ειδηση! Και μονον απο τον τιτλο και την ιδιοτητα “Παιδιατρος”, αντεληφθην που παει, η δουλεια! Και ο ομιλων, με επιβεβαιωσε! Πως το ειπε; “Με παιδακια εχει να κανει, τα οποια μεταδιδουν την νοσο”! Αυτο ηθελαν να περασουν, μιας και πλεον στοχος ειναι και τα Παιδια μας! Δεν ξερω εαν υπεπεσε στην αντιληψη σας, αλλα η εκ νεου τρομοκρατια, συμπεριλαμβανει και τα Παιδια! Και γινεται λογος, ακομα και για διασωληνωμενα!

Comments are closed.