Τα “χώνει” ο Γιάννης Δαραβίγκας! “Ορκωμοσία ή ορκωμωδία;” – Πάλι καλά που δεν είδαμε Βίσση-Βανδή στην ορκωμοσία Μητσοτάκη

Κοινοποίηση:
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΡΑΝΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΗΝ Γ.Α.Δ.Α .ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΑΡΑΒΙΓΚΑΣ   (ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSI)

Η κ. Πατέρα-μητέρα της αστρολογίας, δήλωσε σήμερα, σε πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, ότι συγκινήθηκε με την ορκωμοσία του νέου προέδρου των ΗΠΑ και την τελετή που την πλαισίωσε. Και να ήταν μόνο η κ. Πατέρα.

Οι μισοί Έλληνες πανηγυρίζουν για την αποτυχία του Τραμπ και οι άλλοι μισοί για τον νέο;;;; Πρόεδρο. Τα αποτελέσματα αυτής της ανόητης φανατίλας ήταν εμφανή και στο διαδίκτυο, αφού οι χρήστες εγκατέλειψαν προσωρινά τον «Αλέξη» και τον «Κούλη» και  ξεκατινιάζονται καθημερινά, βρίζοντας ο ένας τον άλλο κι όλοι μαζί τον Τραμπ ή τον Μπάϊντεν, ανάλογα με τις προτιμήσεις τους. Προσωπικά όλο αυτό το αμερικάνικο πανηγυράκι δεν είναι του γούστου μου μιας και περισσότερο φέρνει σε ορκωμωδία παρά σε ορκωμοσία. Πάντως εμείς, εδώ στην Ελλάδα, ευτυχώς δεν έχουμε φτάσει στο έσχατο σημείο ευτελισμού, τουλάχιστον των επισήμων τελετών. Δύσκολα λοιπόν φαντάζομαι ότι μπορεί να ορκίζεται ο κ. Μητσοτάκης ή ο επόμενος πρωθυπουργός και η Άννα Βίσση, ντουέτο με την Δέσποινα Βανδή, να τραγουδούν τον Εθνικό Ύμνο, ενώ την τελετή ορκωμοσίας να κλείνει ο Γιάννης Πάριος με ένα ποτ-πουρί των επιτυχιών του.

Σε κάθε περίπτωση, δεν καταλαβαίνω γιατί οι Έλληνες χωρίστηκαν σε Τραμπικούς και Μπαϊντενικούς. Ας βρισκόταν ένας από όλους αυτούς να μας πεί πότε και ποιος Πρόεδρος των ΗΠΑ, βοήθησε με έργα και όχι με λόγια την πατρίδα μας. Τώρα τι κάνει ορισμένους να πανηγυρίζουν για τον Μπάϊντεν ειλικρινά δεν ξέρω. Εκείνο που ξέρω επειδή το έμαθα καλά εδώ και πολλά χρόνια είναι το ότι όλα τα γουρούνια έχουν την ίδια μούρη.

 

Γιάννης Δαραβίγκας

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: