Τα τελευταία νέα για τα “σωτήρια” εμβόλια. Διαβάστε τι συμβαίνει ανά τον κόσμο. Ένα εξάνθημα σαν μέδουσα που δεν υποχωρεί στο μπράτσο γυναίκας

Κοινοποίηση:
149523288_766149880687634_4332604084858135271_o

-Στην Ιταλία 1 νεαρός γιατρός και 2 νοσοκόμοι πέθαναν αφότου εμβολιάστηκαν κατά του COVID-19
Ένας 45χρονος Ιταλός γιατρός «στο άνθος της ηλικίας του και τέλειας υγείας » έπεσε νεκρός αφότου εμβολιάστηκε με Pfizer για το COVID. Μια νοσοκόμα 39 ετών και ένας τεχνικός σε χειρουργείο 42 ετών επίσης είχαν την ίδια τύχη.

Τα ιταλικά μίντια έκαναν λόγο για πολλούς θανάτους μεταξύ νέων υγειονομικών σε νοσοκομεία λίγο καιρό αφότου δέχθηκαν τα πειραματικά εμβόλια mRNA κατά COVID της Pfizer.

Ο Mauro Valeriano D’Auria, γαστρο-εντερολόγος στο νοσοκομείο Umberto I de Nocera Inferiore, πέθανε από καρδιακή προσβολή ενώ έπαιζε τένις στις 24 Γενάρη 2021.

Λέγεται ότι ήταν «στον ανθό της ηλικίας του και σε τέλεια υγεία».

Κόμπαζε στη σελίδα του στο Facebook ότι είχε πάρει το “εμβόλιο” για το Covid-19 και ήταν απόλυτα ασφαλής.

Ο Luigi Buttazzo, 42χρονος νοσοκόμος και τεχνικός χειρουργικού εξοπλισμού στο νοσοκομείο Tor Vergata της Ρώμης, βρέθηκε νεκρός στο κρεβάτι του, σύμφωνα με έκθεση που δημοσιεύθηκε στις 27 Ιανουαρίου 2021. Είχε μόλις λάβει τη δεύτερη δόση εμβολίου Pfizer mRNA.

Υπάρχει υποψία καρδιακής προσβολής.

Η Elisabeth Durazzo, μια νεαρή νοσοκόμα που υπηρετούσε στο νοσοκομείο Fabrizio Spaziani της Frosinone, λέγεται ότι πέθανε ξαφνικά στον ύπνο της από καρδιακή ανακοπή.

Το νοσοκομείο της ήταν ένα από τα πρώτα νοσοκομεία στο Λάτσιο, το οποίο, μεταξύ τέλη Δεκεμβρίου και αρχές Ιανουαρίου, ανάγκασε όλο το προσωπικό υγειονομικής περίθαλψης να συμμετάσχει σε μια μαζική προσπάθεια εμβολιασμού κατά του Covid, χρησιμοποιώντας το εμβόλιο mRNA από την Pfizer κατά COVID.

Εμβολιάστηκε στις 13 Ιανουαρίου 2021 και βρέθηκε νεκρή από τον γιο της 10 ημέρες αργότερα.

Όπως είναι αυτή τη στιγμή το standard πρωτόκολλο των υγειονομικών κυβερνητικών αρχών, κανένας από τους 3 αυτούς θανάτους δεν αποδόθηκε στα εμβόλια COVID.

Οι αρχές επιβεβαιώνουν ότι αυτοί οι 3 νεαροί υγειονομικοί πέθαναν όλοι από ανακοπή από «φυσικά αίτια» παρά την απουσία προυπάρχουσων προϋποθέσεων και ότι δεν έχει να κάνει σε τίποτα με τα εμβόλια της Pfizer mRNA που δέχθηκαν και οι 3… 6/2/21 alnas

-Γαλλία: Τα νοσοκομεία σε Brest και Morlaix αναστέλλουν τον εμβολιασμό των υγειονομικών με AstraZeneca καθώς αρκετοί εμφάνισαν ανεπιθύμητες παρενέργειες.

Τα νοσοκομεία στη Brest και στο Morlaix αναστέλλουν τον εμβολιασμό των υγειονομικών με AstraZeneca από αυτή την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου.20 με 25 % του προσωπικού που εμβολιάστηκαν στα νοσοκομεία Brest και Morlaix σταμάτησαν την εργασία τους λόγω πολυάριθμων ανεπιθύμητων παρενεργειών που διαπιστώθηκαν. (σσ.Και μετά σου λέει δεν υπάρχει συσχέτιση ….)149 υγειoνομικοί παρουσίασαν γριπώδες σύνδρομο μετά τον εμβολιασμό τους με AstraZeneca μεταφέρει το francetvinfo.

Το εμβόλιο AstraZeneca για covid-19 χορηγήθηκε από το Σάββατο στο προσωπικό και την Πέμπτη σταμάτησε καθώς πολυάριθμα δευτερογενή αποτελέσματα διαπιστώθηκαν και το νοσοκομείο Morlaix, κυρίως αποφάσισε ν΄αναστείλει τον εμβολιασμό.Την Πέμπτη το βράδυ ο Οργανισμός Φαρμάκων εξέδωσε νέες συστάσεις.
Το εμβόλιο AstraZeneca αναμενόταν στο CHRU της Brest, για να ξεκινήσει μεγάλης κλίμακας εμβολιασμό των υγειονομικών τη Δευτέρα. Οι πρώτες δόσεις έφτασαν λίγο νωρίτερα το περασμένο Σαββατοκύριακο.Aπό πηγή συνδικαλιστική χωρίς να χαθεί χρόνος οι πρώτοι εμβολιασμοί έγιναν. Αυτοί οι εμβολιασμοί ξεκίνησαν κατά προτεραιότητα στο προσωπικό που δέχεται τους ασθενείς με covid : λοιμώδεις νόσους,επείγοντα,εντατική. Αλλά καθώς παρουσιάστηκε μια σημαντική αναλογία των εμβολιασμένων που παρουσίασαν ανεπιθύμητες παρενέργειες η διεύθυνση CHRU πήρε την απόφαση ν’ αναστείλει τον εμβολιασμό.

Πρόκειται για γριπώδη σύνδρομα με γρίπη με κεφαλαλγίες και υψηλούς πυρετούς που, σύμφωνα με τις πηγές μας, ανάγκασαν το 20 έως 25% των εμβολιασμένων υγειονομικών εργαζομένων να πάρουν άδεια εργασίας. Οι ίδιες αντιδράσεις, στις ίδιες αναλογίες, καταγράφηκαν και στο προσωπικό του νοσοκομείου Quimper. To νοσοκομείο στην πόλη Morlaix που όφειλε να δεχθεί τις πρώτες δόσεις του εμβολίου AstraZeneca αυτή την Παρασκευή για ν΄αρχίσει τον εμβολιασμό των υγειονομικών αποφάσισε αναστείλει επίσης την επιχείρηση…

Στο νοσοκομείο CHU της πόλης Rennes, επίσης σημειώθηκαν γριπώδη σύνδρομα. Δυοπ άτομα παρουσίασαν πυρετό πάνω από 39°C. « Διαθέτουμε δεδομένα για 70 άτομα.Περίπου οι μισοί από αυτούς είχαν ένα γριπώδες σύνδρομο, αλλά μόνο ένας θεώρησε ότι ήταν κάτι σοβαρό », αναφέρει ο ειδικός για τις λοιμώξεις François Bénézit. Τα δεδομένα δείχνουν ότι η κατάστασή τους βελτιώθηκε την επόμενη μέρα. Το 9% των 70 περιπτώσεων που μελετήθηκαν δηλώνουν ότι έπρεπε να σταματήσουν τη δραστηριότητά τους, διευκρινίζει ο γιατρός, ενώ αναφέρει ότι οι περιπτώσεις διακοπής εργασίας αφορούσαν 24ωρο.«Βλέποντας αυτού του είδους τις παρενέργειες που αναφέρθηκαν σε διάφορα κέντρα μου θυμίζει έλλειψη επικοινωνίας σχετικά με τις ανεπιθύμητες ενέργειες. Είναι δυσάρεστα αλλά όχι πολύ σοβαρά » προσθέτει.

Σ’ επικοινωνία με το Le Télégramme, ο Οργανισμός Φαρμάκων, ANSM, δήλωσε ότι είχε λάβει 149 αναφορές για ασθένειες που μοιάζουν με γρίπη από το Σάββατο (εννοεί για τους εμβολιασμένους). “Ήταν αναμενόμενο αλλά αποδείχθηκε αρκετά υψηλό σε ένταση”, δήλωσε ένας εκπρόσωπος τύπου. Ως αποτέλεσμα, μια νέα σύσταση δημοσιεύθηκε το απόγευμα: το εμβόλιο AstraZeneca θα πρέπει να χορηγείται «σταδιακά» στο ίδιο Τμήμα, προκειμένου να αποφευχθεί η αποδυνάμωση πολλών υγειονομικών ταυτόχρονα. Εάν υποφέρουν από πόνο ή πυρετό, συνιστάται η λήψη παρακεταμόλης.
Σε καμία περίπτωση, η αναστολή του εμβολιασμού δεν αναφέρεται. Το ANSM μετριάζει (ως είθισται) τις ανησυχίες: “Αυτές είναι 149 περιπτώσεις που αναφέρθηκαν σε περισσότερα από 10.000 άτομα που εμβολιάστηκαν”. Και ισχυρίζεται ότι συνεχίζει την “παρακολούθηση”.letelegramme 11/2/21

-Ένα εξάνθημα σαν μέδουσα που δεν υποχωρεί αλλά διευρύνεται 15 μέρες μετά τον εμβολιασμό κατά covid19 στο μπράτσο γυναίκας!

Ένα εξάνθημα σαν μέδουσα που δεν υποχωρεί για μέρες μετά τον εμβολιασμό εμφανίστηκε στο χέρι μιας κυρίας…

Είναι η Janet Wheeler που γράφει στις 7 Φλεβάρη 2021 στο twitter.”Στις 22 Γενάρη έκανα την 1η δόση του εμβολίου Μοderna. Eίναι αυτή πλέον η 15 η μέρα και η αντίδρασή του συνεχίζει να διευρύνεται καθημερινά. Δεν είμαι εμπύρετη. Ακριβώς αυτή η αντίδραση στο εμβολιασμένο μπράτσο.Πότε θα σταματήσει; Είμαι τρομοκρατημένη. Είδα ένα γιατρό και μου είπαν μην ανησυχείς……”

Και η λιστα δεν έχει τελειωμό…..

dimpenews.com

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: