Τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας “Μακελειό” που τρέμει το παρακράτος! “Φιμώνουν” τον κόσμο με τα χρυσοπληρωμένα τσιράκια των HOAXES – Σοβαρή καταγγελία αναγνώστη μας

Κοινοποίηση:
ΜΑΚΕΛΕΙΟ-10

Παρακάτω δημοσιεύουμε την καταγγελία αναγνώστη μας

“Επειδή η κυβέρνηση του «Πάρτε κόσμε οικόπεδα γωνία» ή σε απλά Ελληνικά η κυβέρνηση του ΑΧΟΡΤΑΓΟΥ ΣΟΓΙΟΥ, έχει χάσει την ψυχραιμία της καθώς βλέπει πως καθημερινά καταρρέει στην συνείδηση του Λαού, γίνονται συνεχώς όλο και πιο επικίνδυνοι, νομίζοντας πως με το παρακράτος τους που διαφεντεύει το facebook και τα άλλα κοινωνικά δίκτυα, θα καταφέρει να  ΦΙΜΩΣΕΙ το ΜΑΚΕΛΕΙΟ την ΜΟΝΑΔΙΚΗ  ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ, τιμωρώντας με αποκλεισμό ημερών όποιον τολμήσει να  κοινοποίηση κάτι από εκεί και δουν πως έχει απήχηση στον κόσμο.

Έτσι βλέποντας τους αριθμούς, κατέβασαν (πρόφτασα και το φωτογράφισα) από την σελίδα που διαχειρίζομαι με τον τίτλο ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΑ και του προσωπικού μου προφίλ, μέρος του πρωτοσέλιδου της εφημερίδος με Αρ. Φύλλου 1.714 (3-10-2020) και με αυτούσιο το σχόλιο που έγραψε ο MAKELARIS, τιμωρώντας  ακόμα για άλλη μια φορά με αποκλεισμό 30 ημερών….

Μέχρι που θα φτάσουν ; ; ;

β. τεζαρης

϶ϵλληνας ψηφοφόρος, βαναύσως φορολογούμενος και 365 ημέρες τον χρόνο, όμηρος του καθεστώτος των Αθηνών ! ! !”

ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΕΛ. ΚΟΣΜ ΓΙΑ 30 ΜΕΡΕΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: