Τα πήρε άγρια ο Μπαλάσκας και η ΕΛ.ΑΣ με τον Νίκο Μουτσινά – «Να βγει δημόσια και να ζητήσει συγγνώμη» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
11111

 

Στον αέρα του Happy Day βγήκε σήμερα ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ. Σταύρος Μπαλάσκας, ο οποίος απάντησε για το fake news που προώθησε μέσα από τα social media ο Νίκος Μουτσινάς. Ο κύριος Μπαλάσκας, μάλιστα, κάλεσε τον γνωστό παρουσιαστή να βγει δημόσια και να ζητήσει συγγνώμη.

«Κάπου πρέπει να παραπλανήθηκε. Η ανακοίνωση της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων βορειοανατολικής Αττικής αναφέρει ότι ο κύριος Νίκος Μουτσινάς λέει ψέματα, ότι κάνει διασπορά ψευδών ειδήσεων. Είναι ψευδή όλη η καταγγελία του κυρίου Μουτσινά και γ’ αυτό υπάρχουν επιπτώσεις. Δεν αποδεικνύεται πως συνέβη ένα τέτοιο γεγονός ούτε από τα έγγραφα ούτε από τα εισαγόμενα του τμήματος.

Αν είχε συμβεί κάτι τέτοιο από συναδέλφους αστυνομικούς είναι πάρα πολύ σοβαρό. Επιλαμβάνονται οι εσωτερικές υποθέσεις, επιλαμβάνεται το ανηλίκων, επιλαμβάνεται ο εισαγγελέας… Οι συνάδελφοι και η διοίκηση του τμήματος έχουν τεράστιες επιπτώσεις. Αυτά δεν είναι απλά πράγματα να τα γράφουμε σε ένα μπλογκ ή στο Instagram. Δεν συνέβη κάτι τέτοιο και το λέω κατηγορηματικά. Είναι fake news. Καλώ δημόσια τον εξαίρετο αυτόν καλλιτέχνη να βγει και να ζητήσει συγγνώμη από τους αστυνομικούς», είπε ο Σταύρος Μπαλάσκας.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε και την απάντηση που έδωσε ο Νίκος Μουτσινάς στο Happy Day: «Εμείς επικοινωνήσαμε με τον Νίκο Μουτσινά, ο οποίος είπε ότι ποτέ δεν είχε σκοπό και πρόθεση να θίξει κανέναν και να προσβάλει. Παρασύρθηκε κάνοντας repost».

Η ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής

«Τον »γύρο» του διαδικτύου πραγματοποιεί ανάρτηση συγκεκριμένου γνωστού παρουσιαστή ψυχαγωγικών εκπομπών και εσχάτως ηθοποιού, με την οποία καταγγέλλεται »κατάχρηση εξουσίας» αστυνομικών εις βάρος ανηλίκου, »καταχρηστική προσαγωγή του στο Α.Τ. Ψυχικού», »προσπάθεια να τον ανακρίνουν για τα χθεσινά γεγονότα και για περιστατικό στην Αγία Παρασκευή» (;) και εντέλει, »επιβολή προστίμου, αφού ανάγκασαν τον ίδιο και τον γονιό του να υπογράψουν», καθώς παρήλθε »αρκετή ώρα από την αποστολή SMS».

Μετά από επισταμένη και ενδελεχή διερεύνηση της καταγγελίας για το υποτιθέμενο περιστατικό, προέκυψε ότι ουδέποτε υπήρξε κάτι τέτοιο, πολλώ δε μάλλον κάτι που να αφορά και να συνδέεται με το Α.Τ. Ψυχικού.

Μετά από αυτό εγείρονται πλέον, εκ των πραγμάτων, σοβαρότατες ευθύνες του εν λόγω παρουσιαστή για αδικαιολόγητη και ευθεία διασπορά ψευδών ειδήσεων, συκοφαντική δυσφήμιση διά του Τύπου και προσπάθεια δημιουργίας αναίτιας δυσφήμισης ολόκληρης Αστυνομικής Υπηρεσίας.

Το Δ.Σ. της Ένωσης εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στους συναδέλφους του Α.Τ. Ψυχικού, καθώς και στη Διοίκησή του, θέτοντας υπόψη ότι η νομική συνδρομή του Σωματείου προς αυτούς θεωρείται αυτονόητη και δεδομένη. Σ’ αυτές τις δύσκολες ώρες πρέπει, με κάθε κόστος, να αποφεύγονται τέτοιες αστοχίες που δημιουργούν εντυπώσεις άνευ λόγου και αιτίας».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Χεστηκαμε για τα δύο σουργελα. Αυτό τον πείραξε τον Μπαλάσκα. Τις κατηγορίες των ηλικιωμένων που τους κόβουν 300ρια δε βγήκε όμως να τις διαψεύσει.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ Ο ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ!

Comments are closed.