Τα ντοκουμέντα της ντροπής για τον παράνομο αποκλεισμό του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
ντοκουμεντα

Τα ντοκουμέντα της ντροπής για τον παράνομο αποκλεισμό του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ!
Η απόφαση είχε γραφτεί πολύ πριν την συνεδρίαση του Α1 του Αρείου Πάγου και την ξέχασαν μέσα στον φάκελο της δικογραφίας! Η συνέχεια στο Α.Ε.Δ. και το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.

ντοκουμεντα
Εθνικό κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. θάνατος και οι πολίτες στους δρόμους όλοι με πέτρες και λοστάρια. Γκρέμισμα της βουλής , και εκτέλεση ολοι

  2. Ε Οχι και αντιστασιακος ο Καμπουρης ο Φιλιππος το κοληταρι του Καρατζαφερη οταν εκανε εκπομπη στο καναλι του που ελεγε τα καλυτερα λογια για την κυβερνηση του Κουλη

  3. Έλα αλέκοφ!.Σωστά τα λές,αξίζει όμως να προσπαθήσεις,να παλέψεις να βρείς το δίκιο σου.Ποτέ δεν ξέρεις.Για όλα υπάρχει μια αρχή.Τουλάχιστον να δώσεις τη μάχη.Για να δούμε λοιπόν.

  4. Το ότι η απόφαση ήταν υπαγορευμένη, από τους Κούληδες, ήταν γνωστό εξαρχής! Δεν χρειαζόμασταν αποδείξεις, ΟΛΟΙ το ξέραμε, ακόμα και τα κοπροκάναλα!!! Και που έχει αποδείξεις, τι θα κάνει; τίποτα! Αν θελήσει να προσφύγει στο ευρωπαϊκό μπ@υρδέλ@ (διαβάζεται και δικαστήριο) άδικος ο κόπος, ίδιοι είναι κι εκείνοι…

  5. Ο Μητσοτάκης επιβάλλεται να παει φυλακη για όλα όσα έχει κάνει στη τετραετία.

  6. σκεπτικο που μάλλον εχει συνταχτει στα γραφεία του Μαξίμου και δόθηκε ετοιμο στους ευηπόληπτους Αρεοπαγίτες να το υπογραψουν.
    Μπράβο στην αδέκαστη και αδέσμευτη δικαιοσύνη μας

  7. Πράγματι.Το πιο φυσικό είναι να ισχύει το ότι κάποιος δικαστής,μη αντέχοντας και ο ίδιος την κατάφωρη αδικία,θέλησε να δώσει στη δικηγόρο του κ.Κασιδιάρη ένα ακόμη όπλο υπεράσπισης.Για να δούμε όμως,μπορεί πράγματι να κάνει ζημιά στην παράνομη απόφασή τους;

  8. Όταν δεν λειτουργεί η δημοκρατία και το Σύνταγμα το κάνει κουρελοχαρτο όχι μόνο η κυβέρνηση αλλά τώρα πια και η δικαστική εξουσία τότε τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά και άκρως επικίνδυνα. Οι πολιτικοι έχουν πολλές φορές διαπράξει αδικίες και αντισυνταγματικές αποφάσεις αλλά ο ρόλος της δικαιοσύνης είναι πάντα να στέκεται δίπλα στο δίκαιο, την αλήθεια και το συμφέρον του λαού και του τόπου. Αν αυτός ο πυλώνας της δημοκρατίας πέσει τότε ο κίνδυνος ανώμαλων καταστάσεων δεν θα είναι μόνο ορατός αλλά θα ξεπηδήσει και από κάπου η επαναφορά της κανονικότητας με τον όποιο τρόπο είναι εφικτός.

  9. Μην καθυστερειτε ουτε λεπτο περμενουμε με μεγαλη αγωνια κυρια Πανταζη τα αποτελεσματα ,επιτελους μια δικαιωση τουλαχιστον απ εξω και για ενα Πατριωτη επειδη ειναι Οντως μεγαλος Πατριωτης και οχι απο τους γιαλαντζι Πατριωτες που γεμισαμε !!!!!!!!

  10. δυο πραγματα μπορει να συμβαινουν
    1) τους εχει τυφλωσει η αλλαζονεια και κανουν χονδροειδη λαθη (οπως ελεγε και ο Αγιος Παισιος)
    2) καποιος/α απο τους δικαστες που δεν ηθελε να φανερωθει για δικους του λογους ΤΟΥΣ “ΕΔΩΣΕ”

Comments are closed.