Ποιος ξέρει τι έγινε μέσα στο αεροπλάνο! Ο Τσίπρας και δίπλα του η Νοτοπούλου προσέφερε “θέα υπέροχη” (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
4622145

Η βουλευτής και υπεύθυνη Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Νοτοπούλου, συνόδευσε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρας, στην περιοδεία του στο νησί της Ρόδου, και «έκλεψε» τις εντυπώσεις με τις στιλιστικές της επιλογές.

Η Κατερίνα Νοτοπούλου, φορώντας λευκό παντελόνι, με λευκή καπαρντίνα – σακάκι και λευκά παπούτσια, συνδυάζοντάς τα με ένα μπλε λινζερι μπλουζάκι, τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα.

Στο νησί των Ιπποτών, ήταν και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νεκτάριος Σαντορινιός ο οποίος ανέβασε φωτογραφίες στα social media με την Κατερίνα Νοτοπούλου να φαίνεται… μαυρισμένη.

kauti mesa

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

20 Σχόλια

  1. Μεγαλη αδυναμια στις καθαριστριες αυτο το παιδι, την Βουλγαρα την Κουνεβα την εστειλε στην Ευρωβουλη να ξυνει το……., αυτη την εκανε υφυπουργο Μακεδιας Θρακης!!!!!! Καταλαβαινει κανεις τι ξοανα εχουμε για κηβερνητες και περιμενουμε να δουμε προκοπη σ’ αυτη την χωρα!!!!!!! Αυτους ψηφιζουν τα γιδοπροβατα, ολους τους αχρηστους!!!!!

  2. Ωραία ρούχα, χάλια παπούτσια. Ο όμορφος άνθρωπος ακόμα και τσουβάλι να φορέσει πάλι όμορφος θα είναι, το ίδιο ισχύει για τον ασχημομούρη, όσο ωραία ρούχα και να φοράει δράκουλας παραμένει. Έχει λεφτά η Νοτοπούλου, να φτιάξει έστω την μύτη της γιατί το στόμα δεν φτιάχνεται και γενικώς όλο το πακέτο. Πόσα θαύματα να κάνει ένας πλαστικός;

  3. Να πείτε στο Στέφανο να μην είναι τόσο
    σοβαρός!Η πολλή σοβαρότητα βλάπτει
    σοβαρά την υγεία!Δεν αξίζει να χάσεις τον
    εαυτό σου για να σώσεις τους άλλους!
    Ίσως να μην θέλουν μερικοί να σωθούν
    ακόμα και αν μπορούν!Είναι συμμπαθεστατος
    και γλύκας απλά να μη τα παίρνει όλα τόσο
    σοβαρά!

  4. κατερινακι εισαι καυλα..αλλα με τους συριζεους δεν εχει φικι φικι γιατι ειναι ανωμαλοι και πισογλεντιδες!Περνα καμια βολτα απο Χρυση Αυγη μερια να δεις και εσυ καμια χαρα στα σκελια σου και στις χυλαρες σου!!

  5. Επίπεδο δημοσιογραφίας γονάτου
    ….. Επίπεδο αναγνωστών νηπιαγωγείου…

  6. χαχαχα…έσκασε με ξώβυζο και μπλέ δαντέλα…

    Εχει τρελανει (και χαζεψει) ακομα περισσοτερο τον Τσιπρα αυτή. Guaranteed πρέπει να παιζει φαση με αυτους τους δυο.

  7. Πας στην Ρόδο, καλοκαίρι καιρό με γκαμπαρντίνα ως το γόνατο; Κι αυτό το παπούτσι! Και το γυαλιστερό λινζερί! Από στυλ μηδέν.

  8. Αυτοί τώρα θα μας σώσουν;
    Υπάρχουν ΑΚΟΜΑ Έλληνες που πιστεύουν αυτούς τους καλοπερασάκες που δέν έχουν δουλέψει ποτέ,που ξεπουλάνε την πατρίδα για πλάκα;(ωραία Μακεδόνισα).

  9. Σλαβοβουλγάρα! Για όσους ξέρουν, -πούλος πάνω από το “αυλάκι” δεν υπάρχει γνήσιος. Έχει λάβει επίθετο από Πελοποννήσιο γραφιά…

    1. Έβαλα σχόλιο κ δεν ανέβηκε. Μάλλον θίχτηκε η Πελοπόννησος. Ενώ αλλα μηνύματα εμφανίστηκαν αργότερα από το δικό μου.
      Κλαμιν, πονάει η αλήθεια.

    2. Έλα Αρναουτη να στα πω εγώ από που είσαι.

    3. Κάνε καμία φούσκα με τη μυξα σου ρε…. έλα πες μου ότι είσαι και από τον Πύργο να γελάσουμε…

  10. ρε ξεφτίλα που πούλησες την μακεδονία λινάτσα αντε πάρε τον καρανίκα και ρούφα το μπάφο σου.

  11. Τα ερωτευμένα πιτσουνάκια δε κρύβουν τον έρωτά τους…. Ο κόσμος το χει τούμπανο κι αυτοί κρυφό καμάρι…. Σαν να χει παχύνει και λίγο η κοπελιά. Λες να γκαστρώθηκε;

  12. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΓΟΥΣΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΟΛΑ ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙ Η ΝΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΡΡΙΧΗΘΕΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ. ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΚΟ ΑΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΥΝΑΜΩΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ.

Comments are closed.