Τα βλέπει αυτά η κυβέρνηση ή απλά μόνο τους Έλληνες θέλει να “σκοτώνει”; Κανείς δεν φοράει μάσκα στο νέο τζαμί που άνοιξε τις πόρτες του!!!(ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
ΜΜΜΜΜΜΚ

Το τζαμί των Αθηνών, άνοιξε τις πύλες του με την έναρξη των πέντε συνολικά προσευχών, από μουσουλμάνους που ζουν στην Αθήνα. Ο πρώτος ιμάμης της Αθήνας, είναι 49 ετών και ονομάζεται Μοχάμεντ Ζακί.

Είναι Έλληνας πολίτης και βρέθηκε στην Ελλάδα από το Μαρόκο πριν 25 χρόνια, ως οικονομικός μετανάστης. Συνολικά, στο τζαμί των Αθηνών εισήλθαν 18 άτομα χθες και από σήμερα, μόνο εννέα σε κάθε προσευχή.

Το τέμενος θα έχει μόνιμο προσωπικό έναν δημόσιο υπάλληλο, σύμφωνα με πληροφορίες της Καθημερινής, ενώ έχουν διατεθεί από το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων άλλοι δύο υπάλληλοι. Αναμένονται δε να γίνουν ακόμα τέσσερις προσλήψεις με σύμβαση οκτάμηνης διάρκειας, με επιλογή των προσώπων μέσω συνέντευξης.

Παρόλο που ο αριθμός των ατόμων που θα προσεύχονται εντός του χώρου είναι πολύ μικρός, από την πρώτη κιόλας ημέρα μπορεί να παρατηρήσει κανείς, πως κανένας από τους πιστούς δεν φορούσε μάσκα.

Βέβαια, στην είσοδο του χώρου, μπορεί κανείς να διακρίνει στις οδηγίες για την αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού, τον κανόνα που γράφει πως η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική.

 

magdasnews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Δεν ξέρουν να διαβάζουν ελληνικά τα παιδιά… κατευθείαν να τους κατακρίνετε!

  2. Ξέχασαν νά γράψουν:”Απαγορεύεται στόν λατρευτικό χώρο “η αφόδευση”.
    Γιάννης Λάκων

  3. Το καθεστώς της ΝΔ είναι πολύ χειρότερο από αυτό της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ. Ότι προανήγγειλε προεκλογικά η ΝΔ έκανε το αντίθετο, είναι η μακράν η χειρότερη κυβέρνηση που πέρασε από αυτή τη χώρα.

  4. ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΕΚΤΡΩΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΑΜΕΣΩΣ.
    ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ.
    ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΕΙ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΣΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ.

Comments are closed.