Τα ανήθικα ψεύδη του Γιώργου Τράγκα – Βούταγε τα θέματα του ΜΑΚΕΛΕΙΟ και τώρα τα πουλάει στους νέους γκαγκστερ εργοδότες του

Κοινοποίηση:
unnamed

Σαν άλλη Τατιάνα Στεφανίδου (διάβασε εδώ) ο μπαρμπα Γιώργος Τράγκας πουλάει σανό στο λαό κλέβοντας τα θέματα που βγάζει το ΜΑΚΕΛΕΙΟ μέσω των νέων γκάνγκστερ εργοδοτών του. Μόλις λίγο καιρό μετά την αποπομπή του από τον ραδιοφωνικό σταθμό που τον φιλοξενούσε.

Σε συνέντευξή του αποδίδει την αποπομπή του στις σχέσεις φαρμακευτικών εταιρειών με τον Σωτήρη Τσιόδρα, ρεπορτάζ που εδώ και καιρό έχει φιλοξενηθεί στις σελίδες της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ.

Στη συνέντευξη που παραχωρεί σε εφημερίδα μιλάει για σχέσεις της GlaxoSmith και Τσιόδρα. Να θυμίσουμε λοιπόν στον κ. Τράγκα ότι την “αποκάλυψη” που κάνει, την έχουμε δημοσιεύσει στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ από τις 4 Μαΐου!

Θυμηθείτε το εξώφυλλο:

Τα “παίρνει” απ’ τους φονιάδες των τερατογενέσεων ο Τσιόδρας. Υπόθεση χρηματισμού του “σωτήρα” απ’ την υπόλογη για εγκλήματα φαρμακευτική GlaxoSmithKline των εμβολίων. Μεγάλα χρηματικά ποσά στον λογαριασμό του εν μέσω πανδημίας. Κύριε, καθηγητά, καλό είναι ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΣΗΜΕΡΑ , στη συνέντευξη τύπου

1.indd

Τα θέματα που βγάλαμε , τα πουλάει για να κονομήσει κι άλλα το δημοσιογραφικό κατακάθι που εκβίαζε τον Ηλία Γεωργίου της Ζίμενς. Παράλληλα άφηνε απλήρωτο το προσωπικό του ο πρακτορίσκος της ΚΥΠ που πληρωνόταν 60.000 δραχμές για να καταδίδει ακόμα και τις κινήσεις του Τζώρτζη Αθανασιάδη που σκότωσε η 17Ν.

Κανένας Έλληνας πατριώτης δεν πρέπει πια να ακούει αυτό το ραμολιμέντο με τις βίλες στο εξωτερικό

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ , ΕΙΝΑΙ ΦΡΑΓΚΑΣ ΤΟΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ , ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΣΕ ΑΚΟΜΑ.

Comments are closed.