Τα έδειξε η Παπαρίζου στους δρόμους της Γλυφάδας – Έβγαλε έξω τα..! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
paparizou-1024x732

Λίγες εμφανίσεις φωνάζουν καλοκαίρι όσο μία με τζιν σορτσάκι.

Είτε για τις βόλτες στην πόλη, είτε για εξορμήσεις στα νησιά και την παραλία, η go-to επιλογή μας είναι πάντα αυτή. Σε διάφορα χρώματα και κοψίματα κολακεύουν το σώμα και είναι τόσο σέξι όσο πρέπει, ενώ ταυτόχρονα μας επιτρέπουν να αντέξουμε τις υψηλές θερμοκρασίες.

Η Έλενα Παπαρίζου φαίνεται ότι στηρίζει επίσης το στυλ αφού μόλις το επέλεξε για την τελευταία της εμφάνιση. Η δημοφιλής τραγουδίστρια εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια του shopping της στη Γλυφάδα και φορούσε ένα μικροσκοπικό σορτς διακοσμημένο με μεταλλικά τρουκς.

Το συνδύασε με ένα απλό, μαύρο, μακρυμάνικο τοπ, φλατ σανδάλια, μια μικρή δερμάτινη τσάντα ώμου και στρογγυλά γυαλιά ηλίου.

NDP

NDP

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Όλοι που σχολιάζουν αρνητικά την Ελενάρα μας, βλέπουν γυναίκες αποκλειστικά στο p@rnhub και το μόνο β@ζί που έχουν πιάσει, είναι αυτό της κότας τους (χωριάτες γαρ)..

  2. Σαν τραβελι έχει γίνει από το πάχος και τις πλαστικές… Μαζεψου κυρά μου, κοιταξου στον καθρέφτη ρε ψώνιο…

  3. Υπάρχουν και οι αλβανίδες ! Που είναι περισσότερες και από τις Ελληνίδες! Και αυτές Ελληνίδες λένε μέχρι να δεις ότι γεννήθηκαν στα Τίρανα! Η συγκεκριμένη δεν φαίνεται καν γριά! Οι 20χρονοι ας μην κοιτάνε γυναίκες και ας κοιτάνε τις μυξιάρες τις συνομήλικες τους. Οι γυναίκες είναι για τους άντρες όχι για μυξιάρικα που επειδή έχουν κάτι να κρέμεται ανάμεσα στα πόδια τους νομίζουν ότι είναι και άντρες.Όποιος έχει πρόβλημα με τα κιλά ας κοιτάει αλβανίδες! Το σορτσάκι δεν είναι ρούχο πόλης και αν το φόρεσε για τον καύσωνα τότε μάλλον θα σκάσει με τις μακριές μαύρες ζακέτες

  4. μια χαρά είναι η Έλενα γήινη και κουκλάρα!!! ακομπλεξάριστη

Comments are closed.