“Ταφόπλακα” σε οικογενειάρχη με mini market! Του επέβαλλαν 10.000 ευρώ πρόστιμο

Κοινοποίηση:
anthopoleia-anuopvleia

“Ταφόπλακα” στον καθημερινό αγώνα για την επιβίωση που δίνει τετραμελής οικογένεια στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, το πρόστιμο ύψους 10.000 ευρω που επιβλήθηκε στο Mini market που διατηρούν.

Όπως κατήγγειλε μιλώντας στον Focus FM η ιδιοκτήτρια του μικρού καταστήματος η κα Άννα, το πρόστιμο επιβλήθηκε γιατί στο κατάστημα – που βρίσκεται στο δρόμο προς τα κοιμητήρια της περιοχής – πουλούσαν λουλούδια και κεριά κάτι που όπως λέει γινόταν καθόλα νόμιμα αφού προβλέπεται η πωληση των συγκεκριμένων προϊόντων από την άδεια του καταστηματος.

Σαν να μην έφτανε το πρόστιμο.. ο σύζυγος της κας Άννας προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα και έμεινε 24 ώρες στο κρατητήριο και θα δικαστεί με τη διαδικασία του αυτοφώρου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Τι ψήφισε η εν λόγω κυρία?
    ΝΔ? ΣΥΡΙΖΑ? ΚΚΕ? ΒΑΡΟΥΦΆΚΗ? ΚΙΝΑΛ?
    Αυτό θα ήθελα να ήξερα!

  2. εξοντωτικό πρόστιμο τι είναι στραγάλια τα ευρώ; δεν πάμε καλά..

  3. Με αυτά τα λεφτά εγώ θα αγόραζα κάνα δύό καλά όπλα και θα τους πλήρωνα της μετρητοίς τους μπάτσους

  4. οταν παρετε χαμπαρι οτι η κυβερνηση δουλευει για τους λαθρο εις βαρος των ελληνων θα ειναι αργα..

  5. Η δικτατουρα Μητσοτακη καλα κραττει και ακομα δεν εχεται δει τιποτε…….αυτη η διαβολοοικογενεια εχει φερει και θα φερει μεγαλες πληγες για την χωρα………

  6. Στα μίνι μάρκετ και στα μαγαζιά των αλλοδαπών στους δρόμους γύρω γύρω από την Ομόνοια γιατί δεν πάνε??????????Εκεί φοβούνται. Μόνον τους Έλληνες ρε κυνηγάτε?????? Ρε ειστε μεγάλοι ξεφτιλες.

  7. 10000 ευρώ πρόστιμο; Καραμπίνα μπαμ και κάτω.γαμι..τους όλους.

Comments are closed.