Τατσόπουλος κατά Μπογδάνου: «Οι Έλληνες θέλουν Κολοκοτρώνη, Καραϊσκάκη και Ιησού Χριστό -Και στη Βουλή να μην ξαναμπείς, σε περιμένει το Δελφινάριο”

Κοινοποίηση:
1

Ο Πέτρος Τατσόπουλος επιτέθηκε στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας για τη δήλωση του ότι «οι Έλληνες θέλουν Κολοκοτρώνη, Καραϊσκάκη και Ιησού Χριστό»


Την αντίδραση του Πέτρου Τατσόπουλου προκάλεσε η δήλωση του βουλευτή της ΝΔ Κωνσταντίνου Μπογδάνου ότι «οι Έλληνες θέλουν Κολοκοτρώνη, Καραϊσκάκη και Ιησού Χριστό».

Ο γνωστός συγγραφέας σχολίασε μέσω facebook ότι «Καμία δουλειά δεν είναι ντροπή -πόσω μάλλον η Θρησκοκαπηλία και η Εθνοκαπηλία, δύο από τις πιο κερδοφόρες δραστηριότητες, όχι μόνο στην Ελλάδα. Εάν καταφέρεις, μάλιστα, και την συνδυάσεις με τη Φαιδρότητα, δεν πρόκειται να πεινάσεις ποτέ, Κωνσταντίνε· και στη Βουλή να μην ξαναμπείς, σε περιμένει το Δελφινάριο».

Αναλυτικά η δήλωση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου:

«Οι Έλληνες θέλουν Κολοκοτρώνη, Καραϊσκάκη και Ιησού Χριστό», είχε γράψει ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και συνέχισε: «Αυτό που λέμε είναι ότι η επιτροπή καλείται να δει το πράγμα καλύτερα και να περιλάβει στις μέριμνες της περισσότερους Έλληνες. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να διχάσουμε όσους έχει προσπαθήσει να δικάσει ο κεντρώος Μητσοτάκης. Δεν άνοιξε κανένα θέμα για τον Λαμπράκη, επ’ ευκαιρία αυτού είπαμε να το δούμε λίγο. Το ζήτημα είναι να ρίξεις φως στις δυνάμεις που μας ένωσαν. Πολλοί Έλληνες κοιτούν με σκεπτικισμό το έργο της επιτροπής, γιατί δεν εντάσσει περισσότερα στοιχεία από την κοινή μας παράδοση. Οι Έλληνες θέλουν Κολοκοτρώνη, Καραϊσκάκη και Ιησού Χριστό».

Η αντίδραση Τατσόπουλου

«Να υποθέσουμε ότι ο Ιησούς Χριστός ήταν πάντοτε στο πλευρό μας, ακόμη και όταν χάναμε στο πεδίο της μάχης -θα βαριόταν τότε να παρέμβει ή θα ήταν αλλού απασχολημένος. Να υποθέσουμε επίσης ότι ο Καραϊσκάκης πολεμούσε πάντοτε στο πλευρό του Κολοκοτρώνη, ακόμη και όταν προσπαθούσε ο Καραϊσκάκης να εξοντώσει τον Κολοκοτρώνη, όπως και ο Κολοκοτρώνης τον Καραϊσκάκη. Ψιλά γράμματα. Σε τίποτε από όλα αυτά δεν υποχρεώνεσαι να απαντήσεις, όταν πιστεύεις ακράδαντα ότι απευθύνεσαι σε ένα εκλογικό ακροατήριο με νοημοσύνη νηπίου. Καμία δουλειά δεν είναι ντροπή -πόσω μάλλον η Θρησκοκαπηλία και η Εθνοκαπηλία, δύο από τις πιο κερδοφόρες δραστηριότητες, όχι μόνο στην Ελλάδα. Εάν καταφέρεις, μάλιστα, και την συνδυάσεις με τη Φαιδρότητα, δεν πρόκειται να πεινάσεις ποτέ, Κωνσταντίνε· και στη Βουλή να μην ξαναμπείς, σε περιμένει το Δελφινάριο».

.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Μη ξεχνατε οτι ο φιλος μας ο κουλης τον ειχαι υποψυφιο.στις εκλογες.

  2. Αδελφοί μου λυπάμαι, αλλά ούτε ο Τατσόπουλος είναι αριστερός, ούτε ο Μπογδάνο πατριώτης. Πάρτε τους όλους με τις πετριές κι αφήστε κατά μέρους τις μαλακίες. 2.500 χρόνια σας παίζουν πινγκ πονγκ με τη Διχόνοια κι εσείς εκεί. Σας αρέσει να παριστάνετε το μπαλάκι. Το φαιδρό είναι ότι τους πληρώνετε κι από πάνω.

  3. Οι αυτοαποκαλουμενοι ανθρωποι των γραμματων και των τεχνων οπως ο φωστηρας τατσο και η συντροφισσα μποφι που θεωρουν τους εαυτους τους την πεφωτισμενη ελιτ που κατεχουν την απολυτη γνωση και εμεις πρεπει να κλεινουμε ευλαβικα το γονυ μπροστα σε καθε επικη ανοησια που ξεστομιζουν δεν ειναι τιποτε παραπανω απο μια δρακα γραφικων ανιστορητων κομπλεξικων και αθεολογητων που σκουζουν για να τους δωσει καποιος λιγη σημασια εκει στα αζητητα του περιθωριου! ΑΠΛΑ ΑΓΝΟΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!

  4. Δεν έβαλε μυαλό και η αμετροέπειά του που πάντα επικεντρώνεται στην αποδόμηση των “ιερών και οσίων” του Έλληνα ο ηλίθιος αντί να ανάβει λαμπάδες που ο Θεός του παρέτεινε τη ζωή στο σοβαρό καρδιακό επεισόδιο και του έδωσε μια ευκαιρία να εκλογικευτεί και να κατεβάσει τους τόνους, αυτός εκεί ανθέλληνας και άθεος… άντε βρε τράβα με τους τερμίτες που υποσκάπτουν τα θεμέλια του ΕΘΝΟΥΣ,γελοίε.

  5. πες μας για τους “νεκρους” του πολυτεχνειου σου ,τους ξεφτιλισμενους της μακρονησου σου και τα καροτα του συντροφου σου γαβριηλ σακελαριδη ρε τσατσπουλε και πως σε πηδηξε η μιση αθηνα ρε γελοιε μπολσεβικε…

  6. ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΕ, ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΟΜΩΣ……….

  7. Ο Τατσόπουλος δεν επιτίθεται ούτε στην πατρίδα ούτε στο Χριστό ούτε στους αγωνιστές του 21. Επιτίθεται στην καπηλεία τους από τους “δεξιούς” (που στη πράξη είναι πιο αριστεροί και από το ΣΥΡΙΖΑ και το βλέπουμε μετά τις εκλογές συνεχώς).

  8. Ολα τά κουμούνια έχουν τήν ιδιότητα τών σκυλιών τού Παβλώβ.Μόλις ακούσουν τις λέξεις Πατρίδα,Θρησκεία,
    Οικογένεια δαιμονίζονται οπως είπε ο μακαριστός εθνάρχης Χριστόδουλος.Ειναι άθλια υποκείμενα πού δέν τούς πρέπει η λέξη έλληνας.Οταν ακούς νά λένε εγώ δέν ειμαι έλληνας είμαι διεθνιστής δηλαδή ριψασπίδας καί αρνησίπατρις Εφιάλτης.
    Γιάννης Λάκων

  9. Μπορεί να μου απαντήσει ο Τατσόπουλος γιατί χαρακτηρίζει τον Μπογδάνο “θρησκειοκάπηλο και εθνοκάπηλο” επειδή είπε ότι οι “Έλληνες θέλουν Κολοκοτρώνη, Καραϊσκάκη και Ιησού Χριστό”? Να διευκρινίσω ότι δεν συμπαθώ τον Μπογδάνο, μάλλον αντιπαθής μου είναι αλλά δεν καταλαβαίνω την αντίδραση του Τατσόπουλου. Τελικά οι αριστεροί στην Ελλάδα έχουν καταντήσει σαν τα σκυλιά του Παβλώφ που τους τρέχανε τα σάλια όταν ακούγανε το καμπανάκι γιατί νομίζανε ότι θα τα ταίσουνε. Έτσι και οι αριστεροί. Μόλις ακούσουν κάποιον να λέει “λαθρομετανάστες” αρχίζουν “φασίστα, ρατσιστή, νεοναζί”, μόλις πει κάποιος “Ιησούς Χριστός” αντιδρούν αμέσως “είσαι θρησκειοκάπηλος”, μόλις πει “Ελλάδα, Κολοκοτρώνης, πατρίδα” τον στολίζουν “είσαι πατριδοκάπηλος, εθνοκάπηλος”. Ακριβώς σαν τα σκυλιά του Παβλώφ έτσι και οι αριστεροί μόλις ακούσουν κάποιες λέξεις “κόκκινο πανί” αρχίζουν και αλυχτάνε. Λέξεις ερέθισμα για εκδήλωση αυτόματων αντανακλαστικών.

  10. Οι Έλληνες δεν θέλουν μ@λακες και προδότες ….

  11. Μπορεί να μου απαντήσει ο Τατσόπουλος γιατί χαρακτηρίζει τον Μπογδάνο “θρησκειοκάπηλο και εθνοκάπηλο” επειδή είπε ότι οι “Έλληνες θέλουν Κολοκοτρώνη, Καραϊσκάκη και Ιησού Χριστό”? Να διευκρινίσω ότι δεν συμπαθώ τον Μπογδάνο, μάλλον αντιπαθής μου είναι αλλά δεν καταλαβαίνω την αντίδραση του Τατσόπουλου. Τελικά οι αριστεροί στην Ελλάδα έχουν καταντήσει σαν τα σκυλιά του Παβλώφ που τους τρέχανε τα σάλια όταν ακούγανε το καμπανάκι γιατί νομίζανε ότι θα τα ταίσουνε. Έτσι και οι αριστεροί. Μόλις ακούσουν κάποιον να λέει “λαθρομετανάστες” αρχίζουν “φασίστα, ρατσιστή, νεοναζί”, μόλις πει κάποιος “Ιησούς Χριστός” αντιδρούν αμέσως “είσαι θρησκειοκάπηλος”, μόλις πει “Ελλάδα, Κολοκοτρώνης, πατρίδα” τον στολίζουν “είσαι πατριδοκάπηλος, εθνοκάπηλος”. Ακριβώς σαν τα σκυλιά του Παβλώφ έτσι και οι αριστεροί μόλις ακούσουν κάποιες λέξεις “κόκκινο πανί” αρχίζουν και αλυχτάνε. Λέξεις ερέθισμα για εκδήλωση άμεσων αντανακλαστικών.

  12. Μπογδάνος, ο ιδεολογικός πατερούλης των ακροδεξιών. Αυτή είναι η φυσική κατάληξη της βλακείας.

Comments are closed.