«Ταξιδιώτης του Χρόνου» αποκαλύπτει την ακριβή ημερομηνία που θα ξεκινήσει ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
astra

«Εδώ είναι 3 ημερομηνίες που κάτι τρομερό θα συμβεί»
Οι αυτοαποκαλούμενοι “ταξιδιώτες του χρόνου” στο TikTok συνεχίζουν να γοητεύουν τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και ο τελευταίος viral λογαριασμός έκανε μια από τις πιο τολμηρές προβλέψεις.

O λογαριασμός που ακούει στο όνομα «Trevor the Time Traveller», είναι το τελευταίο άτομο που ισχυρίζεται ότι είναι από το μέλλον στην πλατφόρμα και φέρνει μαζί του… άσχημα νέα.
Σε ένα νέο κλιπ που αναρτήθηκε στον λογαριασμό του, ο Trevor γράφει: «Εδώ είναι 3 ημερομηνίες που κάτι τρομερό θα συμβεί».

«Να θυμάστε αυτή την ημερομηνία 21/2/2024 – κάτι πολύ μεγάλο θα συμβεί», έγραψε.
«29/5/2030 – Ένας τρίτος παγκόσμιος πόλεμος θα ξεκινήσει, που θα διαρκέσει 7 χρόνια μεταξύ του βορρά και του νότου. 2037 – Ο πόλεμος τελειώνει και συμβαίνει ένα δεύτερο baby boom, αυξάνοντας τον πληθυσμό πάρα πολύ».

@trevorthetimetraveler #time #timetravel #timetraveler #help #alien ♬ Blade Runner 2049 – Synthwave Goose

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Πρωτα να μας αποδειξει ο ηλιθιος με μια φωτογραφια εστω απο το μελλον . Η δεν πηρε μαζι του το κινητο η καμια gopro . Ταξιδευει μετα 30 χρονια και δεν εχει μαζι του τιποτα η δεν φερνει και τιποτα στην επιστροφη. Ενα κολωχαρτο να πουμε απο τοτε. Μια φωτογραφια, ενα βιντεο .Οι προφορικες πληροφοριες ειναι απο το βραδυνο του ονειρο λοιπον. Καληνυκτα χρονοταξιδιωτη των ονειρων.

  2. Και μεντιουμ να το καταλαβεις. Καθε 30-50 χρονια δημιουργουν πολεμους οι επικυριαρχοι λεφταδες.

  3. Ο πόλεμος μπορεί να ξεκινήσει οποιαδήποτε στιγμή και από οπουδήποτε έτσι όπως έγιναν τα πράγματα , αλλά ο πόλεμος όταν κλιμακωθεί θα είναι μεταξύ Ανατολής και Δύσης και όχι μεταξύ Βορρά και Νότου.

  4. Δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται ταξιδιώτες του χρόνου και να πέφτουν έξω στις “προβλέψεις” τους… Βέβαια δεν έχουν καμία σχέση με προφήτες, γιατί δεν προλέγουν αλλά αφηγούνται! Ας κάνω κι εγώ μια αφήγηση. Το 2012 θα μας φορτωθούν στην πλάτη οι Σαμαροβενιζέλοι, το 2015 θα μας φορτωθούν οι Τσιπροκαμένοι και το 2019 θα έρθει ο σωτήρας μας ο… Κούλης!!! Δείχνουν απίστευτα, κι όμως θα γίνουν, πιστεύτε με!!!

  5. Τελικά η μεγαλύτερη και μεταδοτικότερη πανδημία που έπληξε τον πλανήτη είναι η ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ!

  6. βολευτειτε με τα βοθροκαναλα που βριζετε και σταματειστε τις υποκλοπες….

  7. Ταξιδιωτης του Χρονου.
    Αλλη μια μεθοδος “πανικου” των επικυριαρχων του πλανητη, ως προσθετον υπνωτισμο “συσκωτιση της αληθειας” για τα διποδα.

  8. Ειχαμε και αλλους στο παρελθον χρονοτακιδιωτες που ελεγαν οτι η Αμερικη το 2019 θα γινοταν 7 κρατη η ο κοσμος μετα το 2023 θα ειναι τελειως διαφορετικος και αλλα τετοια. Για να μη πιασω τους δικους μας προφητες που εσεις γραφατε το 2014 οτι το 2023 οι Ρωσοι θα μας δωσουν τη Κωνσταντινουπολη αφου θα κερδισουν τους Τουρκους. Εγω προβλεπω οτι θα δωσουν τη Θεσσαλονικη στους Τουρκους αφου μας γαμ@σουν λιγακι .

Comments are closed.