Ταξιδιωτικό γραφείο στη Γερμανία βάζει τη Θεσσαλονίκη στους γαμήλιους προορισμούς

Κοινοποίηση:
θεσσαλον

Το γερμανικό ταξιδιωτικό πρακτορείο Atambo Tours πρόκειται να εντάξει τη Θεσσαλονίκη στα ταξίδια του μέλιτος, όπως γνωστοποίησε ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης. Αφορμή στην απόφαση αυτή, ήταν ένα ταξίδι εξοικείωσης που διοργάνωσε ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης με το γραφείο εξωτερικού Γερμανίας για την ιδιοκτήτρια και δύο στελέχη του πρακτορείου.

Τα στελέχη του πρακτορείου πραγματοποίησαν το συγκεκριμένο ταξίδι προκειμένου να γνωρίσουν από κοντά τη Θεσσαλονίκη, ενώ περιηγήθηκαν στα αξιοθέατα της πόλης. Στο ταξίδι τους, είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν διάφορες γεύσεις σε εστιατόρια και ζαχαροπλαστεία στο Καπάνι και τη Στοά Μοδιάνο.

Σημειώνεται ότι κύριο χαρακτηριστικό των προσφερόμενων ταξιδιών που διοργανώνει το Atambo Tours είναι η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, ενώ δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα στις ξεχωριστές επιθυμίες των πελατών. Επομένως, η διοργάνωση του ταξιδιού θα είναι ιδιαίτερα εξατομικευμένη στις ανάγκες και τα γούστα του κάθε ζευγαριού.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, διοργανώνονται, επίσης, ταξίδια με έμφαση στον πολιτισμό, ταξίδια για ανθρώπους που αγαπούν τη φύση και την περιπέτεια και ταξίδια για ανθρώπους που αναζητούν την ξεκούραση με πολυτέλεια.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: