Τίτλοι τέλους στην καριέρα του Σπανούλη: Το βίντεο των παιδιών του και τα δάκρυα της Χοψονίδου

Κοινοποίηση:
cscs

Σε κλίμα συγκίνησης το επίσημο αντίο του Βασίλη Σπανούλη στο παρκέ. Το βίντεο που ετοίμασαν τα παιδιά του, η αντίδρασή του και τα δάκρυα της Ολυμπίας Χοψονίδου.
Και τυπικά τους τίτλους τέλους έβαλε απόψε στη μεγάλη καριέρα του ο Βασίλης Σπανούλης.

Ο Kill Bill είπε το τελευταίο «αντίο» στο παρκέ μέσω επίσημης συνέντευξης Τύπου στο ΣΕΦ, παρουσία των προέδρων της ΚΑΕ Ολυμπιακός Γιώργου και Παναγιώτη Αγγελόπουλου.

«Έκανα ένα πολύ μεγάλο ταξίδι στο μπάσκετ, έμαθα πάρα πολλά πράγματα ως άνθρωπος. Έκανα μια πολύ όμορφη οικογένεια, έζησα στιγμές που δεν φανταζόμουν, αν και πάντα είχα υψηλούς στόχους. Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα πετύχω όσα είχα γύρω μου με τους συμπαίκτες και τους προπονητές, όλα αυτά. Είναι σαν παραμύθι για εμένα. Υπήρξαν και καλές και άσχημες στιγμές. Οι άσχημες με σκληραγώγησαν, με έκαναν καλύτερο άνθρωπο και παίκτη και με έκαναν και να χάσω και τα μαλλιά μου» δήλωσε, μεταξύ άλλων.
Μία άκρως συγκινητική στιγμή ήταν η στιγμή που προβλήθηκε βίντεο με τα πέντε του παιδιά.

«Γεια σου μπαμπά. Τι κάνεις; Είσαι καλά; Συγχαρητήρια για τη μεγάλη σου καριέρα και ό,τι κατάφερες. Τώρα που σταμάτησες το μπάσκετ, μην αγχώνεσαι, αναλαμβάνουμε εμείς. Σ’ αγαπάμε πάρα πολύ μπαμπά» λένε αρχικά οι τρεις γιοι του.

«Μπαμπά είσαι ο καλύτερος σε όλο τον κόσμο. Σ’ αγαπώ πολύ. Μπαμπά σ’ αγαπώ πολύ» λένε, κλίνοντας το βίντεο, οι δύο μικρές του κόρες.
Το συγκινητικό βίντεο και τα δάκρυα συγκίνησης της συζύγου του θρυλικού παίκτη, Ολυμπίας Χοψονίδου, στο 34:48:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: