Τένις: Ο Νικ Κύργιος πέταξε καρέκλα και έφυγε από το γήπεδο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
capture_19

Σπουδαίο ταλέντο αλλά συνάμα και αυτοκαταστροφικός. Ο εκρηκτικός Νικ Κύργιοςέστρεψε για άλλη μια φορά πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας, όχι όμως για τους λόγους που θα έπρεπε, όπως άλλωστε συνέβη και στο πρώτο του παιχνίδι στο τουρνουά της Ρώμης. Ο 25χρονος Ελληνοαυστραλός τενίστας εκνευρίστηκε όταν έχασε το σερβίς του, ενώ προηγείτο με 1-0 στο τρίτο σετ του αγώνα με τον Νορβηγό Κάσπερ Ρουντ. Διαμαρτυρήθηκε έντονα λέγοντας ότι οι θεατές έκαναν φασαρία και πήγαιναν και έρχονταν στις εξέδρες την ώρα που σέρβιρε, κάτι που δεν του επέτρεπε να συγκεντρωθεί. Και βγήκε εκτός εαυτού…

Ανοιξε διάλογο με την εξέδρεα, χτύπησε με δύναμη τη ρακέτα του, κλώτσησε μερικά μπουκάλια και για φινάλε πέταξε και μια καρέκλα μέσα στο κορτ, προτού αποφασίσει να μαζέψει τα πράγματά του και να αποχωρήσει, αφού όμως πρώτα χαιρέτησε τον αντίπαλό του αλλά και τον διαιτητή, ο οποίος προηγουμένως τον τιμώρησε με γκέιμ πέναλτι (δηλαδή έδωσε ένα γκέιμ στον αντίπαλό του). Για την ιστορία, το σκορ του αγώνα τη στιγμή της έκρηξης ήταν 1-1 σετ (6-3, 6-7) ενώ στο τρίτο σετ τα γκέιμ ήταν 1-1.

Ο Κύργιος έχασε το παιχνίδι στα χαρτιά και ως εκ τούτου, ο Ρουντ πήρε το εισιτήριο για τη φάση των «16» του Internazionali BNL d’ Italia όπου θα αντιμετωπίσει τον Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο, ο οποίος πέτυχε μεγάλη νίκη επί του Νταβίντ Γκοφέν με 6-4, 6-2.

Δείτε τις απίστευτες αντιδράσεις του Κύργιου:

https://twitter.com/doublefault28/status/1129014721754161152

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: