Τέμπη: Διαμαρτυρία με 57 άδειες καρέκλες έξω από το υπουργείο Μεταφορών

Κοινοποίηση:
karekles_tempi

Συμβολική συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Μεταφορών πραγματοποίησαν νωρίτερα φοιτητικοί σύλλογοι έξω από το υπουργείο Μεταφορών.

Εκεί, οι φοιτητές τοποθέτησαν 57 άδειες καρέκλες, όσοι και οι νεκροί από το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, ενώ πάνω τους είχαν αφήσει και κόκκινα γαρύφαλλα.

karekles_tempi1 karekles_tempi2

Παράλληλα, κρατούσαν πλακάτ που ανέφεραν μεταξύ άλλων «Οι ζωές μας μετράνε» και «Ήταν φοιτητές, ποτέ ξανά!».

Νωρίτερα, το πρωί μεγάλη πορεία διαμαρτυρίας από εκατοντάδες μαθητές και φοιτητές πραγματοποιήθηκε στους δρόμους του Πειραιά.

«Πάρε με όταν φτάσεις», «Ποτέ ξανά», «Δεν φτάνει το εθνικό πένθος, θέλουμε και εθνικά έργα» έγραφαν τα πλακάτ που κρατούσαν οι διαμαρτυρόμενοι.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Στα κεφαλια τους κολαρο επρεπε να τους τις φορεσουν, οχι που της αφησαν απλα.

  2. Λυπάμαι αλλά η νεκροι είναι 57 συν τούς αγνοούμενους,δηλαδή η αγνοούμενοι τι έγινε το περνάμε στο ντούκου? Μην τσιμπάτε με αυτά πού θέλουν τα βοθροκαναλα να περάσουν στον κόσμο ότι είναι μόνο 57 ή νεκροί ??? Δεν αναφέρουν τον πραγματικό αριθμό γιατί είναι πολύ πάνω από τούς 120???? Ντροπή τους να κρύβεται ή πραγματική αλήθεια? Ας αναπαύσει ο Κύριος Υμών Ιησούς Χριστός όλους τους δολοφονημένους συνανθρώπους μας που έχουν δολοφονηθεί από τα πολιτικά κοπρόσκυλα. Κρεμάλα στους ηθικούς πολιτικούς και μη αυτουργούς!

  3. Προς ντογιακο η παραιτηθείτε η βάλε βράχιολια στους πολιτικούς και μετά σε σένα και στους δικαστές αλλά είσαι τόσο διεφθαρμένος που δεν τολμας να το κάνεις .
    Ο λαός έξω η Κρήτη να ανέβει πάνω φορτωμένη.Ειναι υποχρέωση όλων να φύγουν μην πιστεύετε κανέναν από τους 300 π είναι εκεί μέσα.Τι κάνατε ρε αλήτες στα παιδιά δολοφόνοι κακούργοι

  4. Να μην συγκυβέρνησουν οι αλήτες δολοφόνοι των παιδιων.ειναι.ολα φτιαχτά

Comments are closed.