Τέλος στις φήμες έβαλε ο Ιβάν Σαββίδης: “Δεν πωλείται το OPEN”

Κοινοποίηση:
open_symfwnia

Τις προθέσεις του για τον τηλεοπτικό σταθμό ξεκαθάρισε ο Ιβάν Σαββίδης σε τηλεδιάσκεψη που πραγματοποίησε με το ειδησεογραφικό τμήμα του καναλιού.

Ο επιχειρηματίας συνεχάρη το προσωπικό του ενημερωτικού τομέα για τον τρόπο κάλυψης των μεγάλων πυρκαγιών, αναφέροντας τη σημασία που είχε το γεγονός ότι δόθηκε ο λόγος στους απλούς πολίτες, ενώ τόνισε πως «Το OPEN επιβεβαίωσε ότι είναι ανοικτό και ανεξάρτητο κανάλι, ο κόσμος μας ένιωσε δίπλα του σε αυτή τη μεγάλη δοκιμασία. Ήταν μια μεγάλη στιγμή που επιβεβαίωσε τις αρχές και τις αξίες μας. Για αυτό και οι πολίτες επιβράβευσαν τις προσπάθειές μας”.

Απαντώντας σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων του σταθμού ξεκαθάρισε πως το OPEN δεν πωλείται, τονίζοντας πως ο ίδιος δεν σκέφτηκε ούτε μία στιγμή κάτι τέτοιο και, βέβαια, δεν έκανε ποτέ τέτοια διαπραγμάτευση. Όπως είπε χαρακτηριστικά «Θα ήμουν τρελός αν άφηνα έτσι μία επένδυση που έχει ξεπεράσει τα 100 εκατομμύρια ευρώ»!

Εκτός όμως από την ισχυρή διάψευση στα δημοσιεύματα για πώληση του τηλεοπτικού σταθμού ο Ιβάν Σαββίδης αναφέρθηκε και σε ορισμένα που τον θέλουν να αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας. Όπως είπε αυτά τα σενάρια τα κυκλοφορούν κάποιοι που τον πολεμούν με όλους τους τρόπους. Για να διαψεύσει μάλιστα όσους διακινούν αυτές τις φήμες χρησιμοποίησε μια παλιά ρώσικη παροιμία, λέγοντας χαμογελώντας πως «Θα φροντίσω να μην κρυολογήσω στην κηδεία τους»!

Ωστόσο εξήγησε το λόγο για τον οποίο δεν έχει κάνει δημόσιες εμφανίσεις την περίοδο της πανδημίας, λέγοντας πως «Έχω κάνει τρία εμβόλια, αλλά ο οργανισμός μου δεν έχει αναπτύξει αντισώματα. Άρα, πρέπει να είμαι ιδιαίτερα προσεκτικός στο συγχρωτισμό μου με άλλους ανθρώπους. Δεν υπάρχει λόγος να θέσω σε κίνδυνο τη δική μου υγεία και των άλλων, από τη στιγμή που όλα μπορούν να γίνουν μέσω βιντεοκλήσης», καταλήγοντας και τονίζοντας με νόημα πως «Δουλεύω 16-18 ώρες την ημέρα»!

Με αυτόν τον τρόπο ο επιχειρηματίας θέλησε να βάλει τέλος στα δημοσιεύματα για πώληση του τηλεοπτικού σταθμού, διαψεύδοντας παράλληλα και τη φημολογία για προβλήματα με την υγεία του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: