Τέλη Φεβρουαρίου μάλλον θα βγουν οι μάσκες φίμωτρα από τους εμβολιασμένους – Τι θα συμβεί με τους ανεμβολίαστους

Κοινοποίηση:
μασκα εξω

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, έδωσε χθες σήμερα για χαλάρωση ή και κατάργηση κάποιων μέτρων, λέγοντας ότι η Ελλάδα θα ακολουθήσει την τάση που υπάρχει και στην Ευρώπη.

Πλέον αρκετές χώρες έχουν εφαρμόσει το μοντέλο της συνύπαρξης με τον κορωνοϊό, καθώς η Όμικρον δεν δίνει σοβαρές νοσηλείες, κάτι που αναμένεται να κάνει και η Ελλάδα, παρά τους δεκάδες νεκρούς με Covid-19 που καταγράφονται καθημερινά, λόγω της διάλυσης του ΕΣΥ.

Η Επιτροπή των Εμπειρογνωμόνων συνεδριάζει την Τετάρτη, με σαφή εισήγηση από την πλευρά της Κυβέρνησης: εφόσον τα επιδημιολογικά δεδομένα πηγαίνουν καλύτερα και οι «σκληροί δείκτες» (διασωληνωμένοι και θάνατοι) παρουσιάζουν αποκλιμάκωση, να αρθούν τα μέτρα που επιβλήθηκαν πριν από τη γιορτή της Πρωτοχρονιάς.

Έτσι, εκτός απροόπτου, από την ερχόμενη Δευτέρα επιστρέφουν οι όρθιοι θαμώνες στη διασκέδαση.

Επιπλέον, η εισήγηση της κυβέρνησης είναι από την ερχόμενη εβδομάδα να δοθεί το «πράσινο φως» για σχολικές εκδρομές, αλλά και να αυξηθεί το ποσοστό των φιλάθλων στα γήπεδα. Σύμφωνα με πληροφορίες Κυβέρνηση και ειδικοί αναμένεται να βρουν μια χρυσή τομή και να συμφωνήσουν σε πληρότητα 50% από 10% που ισχύει σήμερα. Αν και η εισήγηση του Μεγάρου Μαξίμου είναι να καταργηθεί εντελώς ο περιορισμός.

Παράλληλα, ενόψει της τουριστικής περιόδου αναμένεται να καταργηθεί και η υποχρεωτική μασκοφορία στους εξωτερικούς χώρους. Κάτι που θα ισχύσει πιθανότατα από την τελευταία εβδομάδα του Φεβρουαρίου, πιθανότατα και από τις 24 του μήνα.
Να τονίζουμε ότι η συγκεκριμένη άρση των μέτρων αφορά μόνο τους εμβολιασμένους, καθώς οι περιορισμοί που ισχύουν σήμερα για τους ανεμβολίαστους θα συνεχίσουν.

Πάντως στην κυβέρνηση -ενόψει εκλογών και τουριστικής περιόδου- εξετάζουν την χαλάρωση των μέτρων και για τους ανεμβολίαστους. Το πιστοποιητικό εμβολιασμού θα συνεχίσει να ισχύει, παρόλα αυτά ίσως οι χώροι διασκέδασης, εστίασης, αλλά και τα θέατρα και οι κινηματογράφοι γίνουν εκ νέου μεικτοί, δηλαδή να μπορούν οι ανεμβολίαστοι να πηγαίνουν με rapid test.

Όσο για τις καρναβαλικές εκδηλώσεις, είναι κοινή η εκτίμηση πως οι Απόκριες πρέπει να θυσιαστούν για να «εξασφαλιστεί» η κανονικότητα στη συνέχεια. Να εκκινήσει ομαλά η τουριστική περίοδος.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

24 Σχόλια

  1. Τρία πράγματα συμβαίνουν.. Φόβος,σπειραν τον φόβο στη κοινωνία. Ασφάλεια,για να νοιώσουν ασφαλής οι πολίτες απαρνήθηκαν,τους πήραν την Ελευθερία. Χάσαμε την Ελευθερία σε αντάλλαγμα την ψευτιά ασφάλεια.

  2. Δηλαδή ο εμβολιασμένος θα πηγαίνει όπου θέλει ενώ μπορεί και να είναι θετικός, να βήχει, να φτερνίζεται, να ρεύεται ελεύθερα και να μοιράζει ολούθε “κορωνοδώρα” ενώ ο ανεμβολίαστος να έχει κάνει rapid test για να μην κολλήσει τον τριπλά εμβολιασμένο που έκανε το εμβόλιο για να έχει ανοσία. Τι εγκέφαλοι! Τι Τhink Tanks είναι αυτοί οι ακαταδίωκτοι!!!!! Εγώ λέω, κανένας ανεμβολίαστος να μην καταδεχτεί να πάει να πιει καφέ ή να φάει σουβλάκια με το τεστ στο χέρι. Άνοιξη έρχεται, ο καιρός φτιάχνει, βεράντες υπάρχουν, πάρκα, παγκάκια, αμμουδιές, κρασάκι, καλή παρέα και άσε τους επιχειρηματίες να μαλλιοτραβιούνται με τις υπουργάρες για τα άδεια μαγαζιά τους.

  3. Είμαι τριπλά εμβολιασμένος αλλά δεν κάνω χρήση των “προνομίων” μου, πέραν του ότι δεν κάνω rapid test κάθε τόσο στην εργασία μου. Με άλλα λόγια, δεν έχω πάει ποτέ σε κλειστούς χώρους όπου απαγορεύεται η είσοδος στους ανεμβολίαστους, όπως εστιατόρια, θέατρα κλπ. Βασικά δεν πηγαίνω ούτε καν εκεί που επιτρέπονται όλοι, αλλά πρέπει να δείξω το πιστοποιητικό, πλην καταστημάτων λιανικής. Κατά συνέπεια, αν αφαιρεθούν οι μάσκες μόνο από τους εμβολιασμένους, εγώ θα συνεχίσω να φορώ μάσκα, ακόμη και αν οι ανεμβολίαστοι δεν φοράνε.

  4. εμεις δε τις εχουμε φορεσει ποτε
    μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

  5. Ετσι και αλλιως οι εμβολιασμενοι, ανεμβολιαστοι θα θεωρουνται, μετα απο λιγους μηνες αναλογος ποτε πηρε την δοση του ο καθενας.

  6. Koύλη Μπούλη Κούλη Μπούλη
    Κούλη Μπούλη Κούλη Μπούλη
    Κούλη Μπούλη Κούλη Μπούλη
    Θα μας φας και το μεδούλι

    Κούλη Μπούλη και Βασίλω
    Κούλη Μπούλη και Βασίλω
    Κούλη Μπούλη και Βασίλω
    Μας αλέσατε στο μύλο

    Κούλη Μπούλη για ξεκόλα
    Κούλη Μπούλη για ξεκόλα
    Κούλη Μπούλη για ξεκόλα
    Γιατί έρχεται η φόλα

    Κούλη Μπούλη για το γούρι
    Κούλη Μπούλη για το γούρι
    Κούλη Μπούλη για το γούρι
    Πάρε του λαού τ’ αγγούρι

  7. ΧΟΥΝΤΟΚΟΥΛΗ ΤΡΕΧΑ ΝΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΕ ΣΩΖΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΠΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΣΟΥ SINGULAR LOGIK ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΓΛΥΤΩΣΕΙ.

  8. Γιατί ποιος φοράει φίμωτρο σε εξωτερικούς χώρους?

  9. Γαβ γαβ! Τωρα που φευγουνε τα….φιμωτρα θα πεσουνε πολλες….δαγκωνιες!
    Φυλαχτειτε!

  10. Θα φανε καλα στις εκλογες… οι τσιπροκουλες!!!

    1. Mονο…έχουν να φανε μαύρο που θα το θυμούνται για χρόνια

  11. Δύο τά κρατούμενα πού αποδεικνύουν τήν απάτη τους καί νά τά λέτε στούς χαζούς συμπατριώτες μας:
    1) Μήνες τώρα μάς λένε όττι οί εμβολιασμένοι καί κολλάνε καί μεταδίδουν καί αρρωσταίνουν..!! Τὀτε πώς ρέ μεγάλε επιτρέπεις στόν εμβολιασμένο χωρἰς μάσκα νά διασπείρει τόν “φονικό” ιό παντού??????
    2) Παντού μέτρα (αποστάσεις, μάσκες, τέστ, δέν μπαίνεις εδώ ανεμβολίαστος κ.λπ.). Τότε πώς γίνεται ΕΝΑΜΙΣΥ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ κόσμος ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ νά μετακινείται σαρδελοποιημένος στά ΜΜΜ μέ μόνο μέτρο μία μάσκα καί νά μή διασπείρεται ο “φονικός” ιός???? Όταν μάλιστα πολλοί απ’ αυτούς εἰναι οί ανεξέλεγκτοι καί ανεμβολίαστοι λαθραίοι???? Άν ήταν ο ιός φονικός όπως λένε θά έπρεπε νά είχε αποδεκατιστεί ο πληθυσμός, νά ψοφάμε στούς δρόμους κατά δεκάδες χιλιάδες..!!!!!
    Δυστυχώς ό Έλληνας θά πεθάνει από ηλιθιότητα καί όχι από τόν ιό…..

    1. Εσύ πάντως ψέκι, στη βλακεία παίρνεις δέκα με τόνο. Αρνείσαι την επικινδυνότητα του ιού και απαξιώνεις τα μέτρα. Θεωρείς μαγκιά το ότι είσαι ανεμβολίαστος, αλλά γκρινιάζεις και διαμαρτύρεσαι για τους ανεμβολίαστους λαθρομετανάστες. Το μόνο που καταφέρνεις είναι να γίνεσαι όλο και πιο γελοίος και ούγκανο.

      1. Γιάγκο, βάλε την ουρά στα σκέλια πανίβλακα και φύγε από εδώ. Ήρθες να μας πουλήσεις τη συστημική προπαγάνδα λες και υπάρχει άνθρωπος σ’αυτή τη χώρα που να μην έχει ακούσει τα πουλημένα τομάρια να σκούζουν από το πρωί ως το βράδυ στα κανάλια: εμβολιαστείτε, εμβολιαστείτε, εμβολιαστείτε, παρουσιάζοντας, σαν γνήσιοι αγύρτες, κάποιους ανεμβολίαστους που πεθάνανε, ενώ αποκρύπτουν κατά σύστημα τους θανάτους και τις ανήκεστες βλάβες των εμβολιασμένων (αυτοί ντε, που όπως σου λέγανε οι ίδιοι αγύρτες, ούτε κολλάνε, ούτε νοσούν, ούτε μεταδίδουν). Παντως, αν σου έμεινε λίγο μυαλό από τη βαρειά πλύση εγκεφάλου που έχεις υποστεί και θέλεις να μάθεις την πραγματικότητα ψάξε στο you tube και στο face book το γιατρο Κων. Αρβανίτη. Τα συστημικά βοθροκανάλια δεν τολμούν να τον βγάλουν ούτε με 10 απέναντι του. γιατί μιλάει πάντα με αδιάσειστα με στοιχεία.

          1. Βλάκα ΠΙΤ, άντε στα τσακίδια βλαμμένε λαμόγιο !!!

          2. Εσύ γιατί βγήκες από την τρύπα σου αρουραίε; Αφού φοβάσαι τόσο τους ιούς, τα μικρόβια,τον πλησίον σου, την ίδια τη βρωμερή σου ύπαρξη γύρνα στην ασφάλεια που σου προσφέρει το λαγούμι σου. Λούσου, ψεκάσου με απολυμαντικό/απορρυπαντικό και περίμενε την 4η,5η,6η δόση. Στη 10η δόση θα έχεις αποκτήσεις την ανοησία της αγέλης.

          3. παντως ενα λυντσαρισματακι το σηκωνει ο οργανισμουλης σου ε;

      2. Γιαννούκο, πρέπει να έφαγες και τα 3 μπόλια για να έχεις τόσο κόμπλεξ. Εσύ φταις που πίστεψες παγώνη για …μονοδοσικό, όχι εμείς οι αμπόλιαστοι! Τώρα σου ετοιμάζει ο βασιλακόπουλος και τέταρτο εμβόλιο, είπε τον σεπτέμβριο. Α ρε κορόιδο γιαννούκο που νόμιζες ότι θα σου έδιναν ελευθερία αυτοί που σου τη στέρησαν και δεν σε άφηναν πάσχα να πας στο χωριό σου!

  12. Οποίος συνεχίζει χωρίς κανέναν έλεγχο να φοράει ακόμα μάσκα είναι φανερό ότι δε θα την βγάλει ποτέ.

  13. πιο γελοίοι πεθαινεις,τα δίποδα ψάχνουν ακόμη τρόπους για να εκβιάζουν μέχρι τελευται στιγμή τους ανεμβολιαστους ,

  14. Οι ακαταδίωκτοι, ως σωστοί υπάλληλοι, πρέπει να ικανοποιήσουν και τους καναλάρχες που έχουν και τις ομάδες! Ζητάνε αποστάσεις στα …τραπέζια στην εστίαση και την ίδια ώρα ανοίγουν τα γήπεδα που φωνάζουν οι φίλαθλοι! Μόνο οι μετανάστες και οι φίλαθλοι των ομάδων μαρινάκη, αλαφούζου, σαββίδη φαίνεται δεν διασπείρουν τον κοροιδοιό! Και για εσάς σας λένε να περπατάτε με μάσκα μόνοι σας στο δρόμο! Ε ρε λαμόγια ακαταδίωκτοι, σας πήρανε όλοι χαμπάρι, και οι οικογένειές σας θα σας έχουν σιχαθεί θλιβερά υπαλληλάκια.

Comments are closed.