ΤΥΡΑΝΝΟΙ με τα ΚΛΕΜΜΕΝΑ του “ΚΟΡΛΕΟΝΕ”. ΟΙ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΚΑΙ Η “ΜΑΦΙΑ” ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ 45 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ. Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΠΟΤΕ

Κοινοποίηση:
01.indd

teaser26-11

Tεύχος 2062, 6 χρόνια και 10 μήνες αυτόνομης , ανεξάρτητης κυκλοφορίας, με αποκλειστικά αφεντικά το Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα. Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

Διαβάστε στο μοναδικό αντισυστημικό ΜΜΕ στην Ελλάδα, στο MAKEΛΕΙΟ της Παρασκευής 26-11-2021 του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

24_Maketa_MAKTV.indd

ΤΣΑΚΙΖΕΙ το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου, επί 7  χρόνια.  Πάντα με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς που δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος. Την εφημερίδα που έριξε την κβέρνηση των κατσαπλιάδων και ασκεί σκληρή κριτική στους ίδιους αλλά και τους χειρότερους. Τα σημερινά “αφεντικά” του πολιτικού εγκλήματος, που σέρνουν την Ελλάδα στο απόλυτο χάος.

Στο μοναδικό ταμπλόιντ φύλλο που κυκλοφορεί στην Ελλάδα και πάει κόντρα στη σαπίλα της «πυραμίδας» αχρείων και ξεπουλημένων ηγετών, ντόπιων και αλλοδαπών ολιγαρχών, με το καλύτερο ρεπορτάζ της πιάτσας, από τις 19-1-2015.

alitheia-aima-banner

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας. Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους. Ξέρουμε πια τα πάντα. Mε ήχο και εικόνα. Και πολλές- πολλές άλλες λεπτομέρειες…

 


THΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΑΣ ! 

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ σε περίπτερα- πάγκους- σούπερ μάρκετ- σημεία πώλησης ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733, στο 6986 323323 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ , κλοπή εφημερίδων κατά την διανομή της, επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων. 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Το μητσοτακεικο είναι σίγουρα οικογένεια βριλ!

  2. Εξ αποστάσεως θα επικοινωνούμε. Μην ανησυχείτε.
    Ίσως και εικονικά αργότερα.

  3. Έρχεται ο ΓΑΠ έστω και όχι ως πρωθυπουργός να μας σώσει. Λέτε να διαταραχθουμε τόσο ψυχολογικά που να αρχίσουμε να νοσταλγούμε τον Δράκουλα;; Οι δηλώσεις Τσιπρα είναι πολύ ανησυχητικές.

  4. Τον Μητσοτάκη τον ακούσατε ρε;;
    «Δυστυχως» αυτοί που δίνουν καραμέλες στα ανήλικα για να τα πηδάνε δεν αντιπροσωπεύουν όλη τη κοινωνία.
    Πήγε και στην Κοζάνη να τους δείρει επειδή τόλμησαν να μιλήσουν για το ξεπούλημα της ΔΕΗ.
    Όταν όμως η ξένη δημοσιογράφος τον ρώτησε γιατί ψήφισε την τροποποίηση του άρθρου 191 περί fake news απέκτησε προσωπείο προβάτου και είπε ότι το κάνει για να μη βγαίνουν ψευδείς ειδήσεις για λόγους υγείας, την στιγμή που ο ίδιος ο Σχοινάς της ΕΕ δήλωσε ότι ενώ υπάρχουν θεραπείες με φάρμακα εγκεκριμένες αυτοί έχουν εντολή από τον ΠΟΥ να κάνουν εμβόλια.
    Πόσο μαλακας παίζει να είναι κάποιος που όταν τα βλέπει ολ’ αυτά συνεχίζει να πιστεύει στην παγκόσμια αλλά και κυβερνητική εμβολιαστικη προπαγάνδα;;;;;
    Μας λένε ξεκάθαρα: ΚΟΤΕΣ δικτατορία έχουμε. ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΤΕ!!!
    Το μόνο θετικό είναι ότι ανάμεσα στα εμβόλια υπάρχουν και πολλά placebo. Αυτό μάλλον για τους πολιτικούς το έκαναν .

  5. στεφανε χιο σε παρακαλω ,καθε τεταρτη κ παρασκευη που βγαινεις στο ART …επειδη πολλες φορες ΔΕΝ βγαινεις ? ΔΕΝ σε βγαζουν κλπ ,να μας ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙΣ οτι κυριοι θα βγω σημερα τεταρτη η σημερα παρασκευη για να σε δουμε κ ακουσουμε ,ειναι ΑΜΑΡΤΙΑ κ πολυ ενοχλητικο κ σπαστικο να περιμενουμε να σε δουμε και να μην εμφανιζεσαι κ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ για 10-20 λεπτα να βλεπουμε τα ασχημα μουτρα αυτηνης …και να γυριζουμε σε αλλο καναλι ΜΗΝ αντεχοντας αυτους τους 2 …δηθεν δημοιογραφους της πλακας κ της ασχημιας ….

  6. Ολοι οί Μητσοτάκηδες είναι μεταλλαγμένες βδέλλες μά ανθρώπινα πρόσωπα πού απομυζούν πάνω από εκατό χρόνια τό αίμα τού ελληνικού λαού.Μόνο όταν εξοντώσουμε τίς παρασιτικές βδέλλες θά σωθεί ή πατρίδα μας.
    Γιάννης Λάκων

  7. Σαν Λαός είχαμε και έχουμε τους κυβερνήτες που μας αξίζουν

    1. Οχι φιλε δεν θα μας καταδικαζεις ολους για μισο εκατομμυριο κομματοσκυλα , 2 εκατομμυρια μαλακες και 7 εκατομμυρια ηλιθιους που δεν πατουν στις καλπες .

  8. Όλοι πλούτισαν εις βάρος της Ελλάδας κ των Ελλήνων καταστρέφοντας κ ξεπουλοντας

Comments are closed.