ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥΣΚΟΥΛΑ!!!! Αυτός είναι ο αστυνομικός που συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών με περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. [ΦΩΤΟ]

Κοινοποίηση:
ΣΩΣΔΩΣΔ

Με τον χώρο του μπόντι μπίλντινγκ έχει παρελθόν ο ένας από τους δύο αστυνομικούς που συνελήφθησαν από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας για κατοχή ναρκωτικών, τα οποία φέρονται ότι διακινούσαν με περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. ενώ κατηγορούνται και για παράβαση καθήκοντος.

Όπως αναφέρθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο ένας από τους δύο αστυνομικούς είναι ο θηριώδης άντρας που φαίνεται στις παρακάτω φωτογραφίες. Μάλιστα, είναι πιθανό να είναι το βασικό πρόσωπο της υπόθεσης ναρκωτικών.

Παράλληλα, όπως αναφέρει το Star, οι δύο αστυνομικοί υπηρετούσαν στο Αστυνομικό Τμήμα Παλαιού Φαλήρου και φέρονται να διακινούσαν τα ναρκωτικά με περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ.. Ειδικότερα, στην κατοχή τους βρέθηκαν περίπου 2,5 κιλά ακατέργαστης κάνναβης ενώ, μετά από έρευνα της αστυνομίας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επίσης:

46 δισκία,
11 φιαλίδια με άγνωστες υγρές ουσίες
και 2 συσκευαστές κενού αέρος και σφράγισης συσκευασιών.

ΣΩΣΔΩΣΔ ΣΔΩΣΔΩΔ

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή και εις βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για, κατά περίπτωση, παραβάσεις των νομοθεσιών περί εξαρτησιογόνων ουσιών και ερασιτεχνικού-επαγγελματικού αθλητισμού, καθώς και για παράβαση καθήκοντος.

Αξιοσημείωτο είναι ότι στη δικογραφία περιλαμβάνονται ακόμα 5 άτομα για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, για τα οποία δεν συνέτρεχαν, όμως, οι προϋποθέσεις της αυτόφωρης διαδικασίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. Στον Αλβανό ραγιά θα κάθεσαι προσοχή .
    Αλλιώς θα σε ξεφουσκώσει .Μέχρι και τη μετάθεση σου κανονίζει πρησμένο Ορκ

  2. βγαλε προσωπο χιε αυτοι οι ανθρωποι πληρωνονται απο εμας δωσε στον λαο τη σκατοφατσα του

  3. οι ποινες θα επρεπε να ειναι διπλες για οσους υπηρετουν στα σωματα ασφαλειας

  4. Τρυπήστε τον να ξεφουσκώσει. Κόψτε του τον κώλο και όσο πιο βαθειά στην φυλακή. Τον δολοφόνο. Γιατί ναι, δολοφονούσε νέα παιδιά με τις παρανομίες του.

  5. Μαζι με τις σκουριασμενες καραβανες αντιπαραγωγικοι κηφηνες. Προβοκατορες ολοι μαζι με τους αναρχικους.

  6. Σιγά ,ένα ακόμα χαπακωμένο φουσκωμένο αμόρφωτο γίδι

  7. δεν ξυρίζει καλά το στήθος και δεν θα αρέσει αυτό στους κολόμπους της φυλακής

  8. όταν πας να πουλήσεις πράγματα χωρίς συνεννόηση με την μαφία των Αλβανών και την κρατική μαφία του αρχηγείου της (ΕΑΜ-)ΕΛΑΣ, φαντάσου στα γραφεία του ΚαΚαΕ στον Περισσό πόση πρέζα-φούντα-κόκα-αλκοόλ θα έχει…..μόνο σαπούνι δεν θα βρεις επειδή είναι άπλυτοι…

  9. …..ΧΑΧΑΧΑ!!!!….ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΞΙΚΟΜΑΝΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ!!!…ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΝΑ ΤΡΕΚΛΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΟΛΗ !!!!….ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΕΥΡΩ????…..

  10. τιποτα παραξενο

Comments are closed.