ΤΡΥΠΗΣΕ Ο ΕΒΡΟΣ!! Ορδές από την Τουρκία περνάνε τα σύνορα ακόμη και μέσα στη χιονοθύελλα! Αποκαλυπτικό ΒΙΝΤΕΟ!!!

Κοινοποίηση:
SDA

Το ζήτημα της επέκτασης του κέντρου ταυτοποίησης μεταναστών στο Φυλάκιο του Έβρου, συνεχίζει να φέρνει μεγάλες αντιδράσεις, με την κυβέρνηση να φαίνεται πως δεν θέλει να ακούσει τις τοπικές φωνές και να κάνει πίσω στον σχεδιασμό της.

Παρά τις χιονοπτώσεις και τις χαμηλές θερμοκρασίες, όπως φαίνεται σε βίντεο που έστειλε κάτοικος του Ορμενίου Ορεστιάδας στο evros-news.gr, μπορεί να δει κανείς τους 9 νεαρούς μετανάστες να κυκλοφορούν μέσα στο χωριό με πλήρη άνεση. Φτάνουν μάλιστα στην στάση του ΚΤΕΛ Έβρου.

Η ίδια κατάσταση και στα χωριά του ορεινού όγκου Σουφλίου και συγκεκριμένα έξω από το Μεγάλο Δέρειο. Όπως μπορεί κανείς να δει στη φωτογραφία προχωρούν με τα πόδια (συνολικά ήταν 10 άτομα νεαρής ηλικίας) προκειμένου να κατευθυνθούν στο εσωτερικό της χώρας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Μάλιστα. Το κλασικό μπουλούκι πιθήκων και μαζί και μια θηλυκιά γκαστρωμένη φυσικά, ως εργαλείο αναπαραγωγής. Κάθε 9 μήνες δηλώνει και διαφορετικό πατέρα του μούλικου ώστε να τακτοποιηθεί νομικά όλο το μπουλούκι. Αυτό είναι το Ισλάμ….

  2. ΣΤΟΝ ΓΟΗ ΤΟΝ ΧΙΩΤΗ ΠΕΣΤΕΤΑ , ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΛΑΘΡΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΑ .

  3. Ναι,αλλά η ΝΔ πουλάει το παραμύθι της «νίκης» στον Έβρο

Comments are closed.