ΤΡΟΜΟΣ! Όλοι οι Αφγανοί προς Ελλάδα και Ευρώπη – Τα λόγια του Σόρος που πολλοί ΞΕΧΑΣΑΝ(ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
image-178

Πρόσφυγας κανονικά είναι εκείνος που φεύγει από μία εμπόλεμη χώρα και καταφεύγει στην πρώτη γειτονική, στην οποία μπορεί να βρει ασφάλεια. Άπαξ και στην συνέχεια πάει σε μία τρίτη χώρα και χωρίς ταξιδιωτικά έγγραφα, δεν είναι φυσικά πρόσφυγας, αλλά λαθραίος μετανάστης.

Ωστόσο, οι γειτονικές χώρες του Αφγανιστάν δεν θέλουν να φιλοξενήσουν τους Αφγανούς που κατά κύματα εγκαταλείπουν την χώρα, με αφορμή την κατάληψη της εξουσίας από τους ταλιμπάν.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το Πακιστάν, το οποίο, σύμφωνα με το BBC, «σφραγίζει» τα σύνορά του, καθώς ήδη φιλοξενεί 3 εκατομμύρια Αφγανών και δεν θέλει άλλους.

Αναπόφευκτα λοιπόν τα κύματα αυτά, άπαξ και δεν μπορέσουν να συγκρατηθούν, θα περάσουν στην Ευρώπη και δη στην Ελλάδα, η οποία επίσης αρνείται, τουλάχιστον στα λόγια, να δεχθεί παράνομους μετανάστες από το Αφγανιστάν.

Συγκεκριμένα, ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου δήλωσε ότι θέση της κυβέρνησης είναι πως δεν θα γίνει η χώρα μας πύλη εισόδου για παράτυπους Αφγανούς πρόσφυγες στην Ευρώπη. Όπως είπε η Ελλάδα δεν συνορεύει με το Αφγανιστάν και η Τουρκία είναι ασφαλής χώρα για τους Αφγανούς πρόσφυγες.

Ωστόσο, ήδη οι διεθνιστές, οι ΜΚΟ, οι «αλληλέγγυοι» αλλά και οι μουσουλμάνοι, που ήδη έχουν περάσει σε Ελλάδα και Ευρώπη, ασκούν πιέσεις για να ανοίξουν τα σύνορα και να δοθεί το τελειωτικό χτύπημα στην Γηραιά Ήπειρο, με φυσικό επακόλουθο την πλήρη αλλοίωση της λευκής φυλής, όπως υποτιμητικά πλέον την ονομάζουν.

Ίσως οι περισσότεροι έχουν ξεχάσει τα λόγια του διεθνιστή, Τζορτζ Σόρος, ο οποίος χρηματοδοτεί προγράμματα ένταξης αλλοδαπών στην Δύση: Πρέπει να υπάρξει αντικατάσταση από μετανάστες. Όλως τυχαίως πρόσφατα και η ΠτΔ είχε ζητήσει από τους αλλοδαπούς να «λύσουν» το δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδας!

el.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Δεν μας φταίει κανείς, οι κυβερνήσεις μας φταίνε.
    Θά έπρεπε να πουν για λόγους εθνικής ασφάλειας δεν μπαίνει ούτε κουνούπι. Και όταν μπαίνει να διώχνεται με συνοπτικές διαδικασίες.

  2. Γκεόργκι Σόρος ό παγκόσμιος εγκληματίας πού πλημμυρίζει τήν Ελλάδα μέ λαθροπιθήκους.
    “Εχετε μείωση τού ρυθμού τών γεννήσεων καί χρειάζεσθαι άνθηση τής οικονομίας.Χρειάζεσθαι ανάπτυξη καί πρέπει νά γίνει ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ από ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ από έξω.Υπάρχει ανάγκη γιά μετανάστες καί ανάπτυξη.Αυτό είναι τό πρόβλημα”.
    Τάδε έφη ό μεγαλύτερος εχθρός τής Ελλάδας.Εξω οί Ελλήνες μέσα οί Ασιάτες καί οί Αφρικάνοι.
    Γιάννης Λάκων

  3. Κρατικοδίαιτους τους κάνουν αυτούς που φέρνουν,οπότε για ποια ανάπτυξη της οικονομίας μιλάει; Και η ανάπτυξη της οικονομίας από το κράτος μπλοκάρεται με άχρηστη γραφειοκρατία και υπερκαθυστερήσεις στις όποιες διεκπεραιώσεις έχουν οι πολίτες με το δημόσιο.

  4. Προσχεδιασμένα όλα για ισλαμοποίηση της Ευρώπης, εξαφανίζουν σιγά σιγά με εμβόλια τους ευρωπαίους και φέρνουν τους δήθεν πρόσφυγες

Comments are closed.