ΤΡΟΜΕΡΟ! Τι εντόπισε ο Λιαντίνης στον Ταΰγετο και τί εμφανίζεται το πρωί στην υψηλότερη οροσειρά της Πελοποννήσου;

Κοινοποίηση:
liantin

Φυσικά, ο Λιαντίνης δεν είναι νεκρός, αλλά όντως άφησε πίσω το σώμα του σε μια σπηλιά στον Ταύγετο…

Τώρα είναι αλλού και η μελέτη του Λιαντίνη, βάσει της ειδικής οικολογικής του έρευνας (και ας μην ξεχνάμε τη σχέση του ιστορικού ονόματός του με την ιερή λέξη Λιάντη), για την Υποχθόνια, τον Κόσμο των Αθανάτων, και για τον ψυχικό νεραϊδιακό κόσμο, είναι ένα φαεινό παράδειγμα των σχέσεων της ψυχοστατικής συγκεκριμένων γεωγραφικών σημείων και των μυστηρίων τα οποία συμβαίνουν δια της μεταλλάξεως της ανθρώπινης υπόστασης στα σημεία αυτά, (και πολλά θα βρει κανείς αν διαβάσει προσεκτικά τα βιβλία του Λιαντίνη).

Βρίσκεται εις το χείλος του θανάτου, βρίσκεται στο μέσο ενός άξονα εκεί (μετά από την μελέτη που αυτός είχε κάνει), είναι ένας άξονας των δύο κόσμων, που υπάρχει στον Ταΰγετο. (το μέρος στο οποίο είχε πάει είναι το ιερό όρος της Ταϋγέτης, που είναι μία από τις 7 κόρες του Άτλαντα).

Πρέπει να καταλάβουμε ότι όλα τα τοπωνύμια της επιφάνειας αναφέρονται στον άλλο κόσμο, όταν π.χ. λέμε «οι Δελφοί», οι αληθινοί Δελφοί δεν είναι εδώ, είναι αλλού, αυτοί που ξέρουμε είναι ένα είδωλό τους, ή πχ η Αθήνα, ή η κάμινος όπως τη λέγανε στην αρχαιότητα, δεν είναι αυτή η αληθινή Αθήνα, εκείνη βρίσκεται εντός του άλλου κόσμου και αξονικό σημείο επαφής των δύο πόλεων είναι ο βράχος της Ακρο – Πόλεως.

Ο Λιαντίνης εντόπισε κάποιον άξονα ανάμεσα στους δύο κόσμους, (η περίπτωση Λιαντίνη είναι μια υπόθεση που όποιος την ψάξει βαθιά θα βρεθεί προ μεγάλων εκπλήξεων). Το ιερό όρος Τάλετον (το όρος Ταϋγέτη), βρίσκεται σε μία ρυμοτομία και διαρρύθμιση που για να τη μετρήσει κάποιος, ορθο-γραφικά, αριθμο-σοφικά, μαθη-ματικά, χαρτο-γραφικά, πρέπει να πάει στον ιερό του Αμύκλέου Απόλλωνος, στις Αμύκλες, και να οριοθετηθεί σε σχέση με την πυραμίδα του Ταύγετου. Ακριβώς στις 4.04 το πρωί, κάθε μέρα, αντανακλούνται οι πέντε πυραμίδες, της Αιγύπτου στο δέλτα του Ταϋγέτου, στο ναό Μίθρα του άρματος του ήλιου, που βρίσκεται στην κορυφή του Ταϋγέτου και σήμερα λέγεται Άη Λιας, είναι ένα εκπληκτικό φαινόμενο το οποίο μπορεί να το δει ο καθένας αν βρεθεί εκεί εκείνη την ώρα, μόνο που δεν πάει κανένας εκεί (το φαινόμενο μας θυμίζει ίσως τους λεγόμενους «Δροσουλίτες»).

Σε αυτό το σημείο εμφανίζεται μια αλλοχρονική θέση των δύο αξόνων του Νοήμονος Συμπαντικού Οργανισμού (για τον οποίο θα μιλήσουμε εκτενώς σε άλλο άρθρο). Εμείς εδώ στη Γη νοούμεθα ως μικροοργανισμοί σε νοήμονα και ζώσα υλική κατάσταση, αλλά με πνευματική υπόσταση που αντικατοπτρίζει το μεγαοργανισμό που κυβερνά το Σύμπαν και αυτή η σχέση καθρεπτίζεται στα πιο ιδιόμορφα από τα μέρη που μας περιβάλλουν.

Τις περισσότερες φορές αυτό ισχύει κυρίως ως προς ένα μέρος το οποίο είναι ορεινό, σχεδόν ποτέ δεν είναι πεδινό, κι όλο το επίκεντρο των μελετών αυτών, βρίσκεται σε σημείο ορεινά, στα οποία, προστρέχουν ειδικοί για να κάνουν τις μελέτες τους, ιδιωτικώς, αλλά στα ίδια ορεινά μέρη έχουμε και τους αρχαίους ναούς ή τα σημερινά μοναστήρια αλλά και τις βάσεις και τα ραντάρ, γιατί εκεί εκπέμπεται μια δύναμη από το Νοήμονα Συμπαντικό Οργανισμό, το πράνα (ή το πάρνα) και στα ορεινά είναι το αξονικό επίπεδο καθόδου του, μπορεί να εντοπιστεί η ροή του.Είναι πολύ βαρύ αυτό το θέμα, εκεί μπορεί να προκληθεί η καταλυτική ρήξη της κατάρας της ανθρώπινης Ειμαρμένης και φυλακής της ζωής, βασικά είναι ένας αποδέκτης του ανθρώπινου πόνου και της ιδιοτέλειας της εδώ καταστάσεως, που τη μετασχηματίζει σε μια ψυχική κατάσταση ενός είδους «αγιοσύνης» για όποιον συνδεθεί με τη ροή της, για αυτό και πηγαίνουν τα τάγματα να απομονωθούν σε τέτοια μέρη, για αυτό και σφραγίζουν ιερατικά ή στρατιωτικά την πρόσβαση σε αυτά.

Σε αυτό το θέμα ο Λιαντίνης, είχε ανακαλύψει πάρα πολλά και ήξερε ότι σε συγκεκριμένα περάσματα μπορούσε να δραπετεύσει από τον κόσμο του θανάτου προς τον Κόσμο των Αθανάτων. Έχω κάνει μια επίσκεψη στο μέρος από το οποίο νομίζω πως είχε «φύγει» ο Λιαντίνης, είναι ένα ειδικό σπήλαιο, από το οποίο μπορεί να μελετήσει κανείς το ζήτημα των οπτασιακών πυραμίδων. Ναι, αντικατοπτρίζονται τέσσερις ή πέντε πυραμίδες στις 4.04 μετά τα μεσάνυκτα, από την Αίγυπτο στο ιερόν Τάλετον.

Το «αλώνι» το οποίο αναφέρει ο Λιαντίνης στο βιβλίο του Γκέμμα, υπάρχει εκεί, στο οποίο αν κοιμηθεί κάποιος ένα βράδυ μόνος του, θα δει την «Επιούσια», δηλαδή στην αιθερική ουσία του λεγομένου «Κάρμα» καθώς περνά από το ιερό γεωγραφικό αυτό σημείο, θα δει την εικόνα του μηχανισμού που ρυθμίζει της ψυχοστασία των ανθρώπων του κόσμους μας. Σε αυτό το σημείο γίνεται η αποϋλοποίηση, στο «Αλώνι», (όπως και σε άλλα τέτοια μέρη) εκεί που εμφανίζονται οι Νεράιδες.

Η αποϋλοποίηση όμως γίνεται με την «Παρουσία», την κατάσταση κατά την οποία είμαστε συνειδητά ενεργοποιημένοι και συνδεδεμένοι με το μέρος, κι αυτό το πετυχαίνουμε ακολουθώντας συγκεκριμένες διαδρομές και έπειτα με την πολύωρη παραμονή εκεί και ακολουθεί η αρχή της διαδικασίας της μετουσίωσης.

Αλλά με την έναρξη αυτής της διαδικασίας, κάποιος πρέπει να εισέλθει εντός των στοών για να μπορέσει να προχωρήσει σε άλλο χρόνο και χώρο. Τα φαινόμενα αυτά συμβαίνουν και στον Άθω (στο όρος του Άθω, σε ειδικά σημεία που γίνονται σημεία και τέρατα, σημεία στα οποία εξαφανίζονται καλόγεροι, εκεί εμφανίζονται οι θρυλικοί «Εννέα Αόρατοι» κτλ, στον Όλυμπο και στους Δελφούς υπάρχουν σημεία αποϋλοποίησης και αλλοχρονικής καταστάσεως, όπως και αλλού!

πηγή: strange

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

39 Σχόλια

  1. Ο ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΗΤΑΝ ΣΚΟΤΑΔΙ? ΔΙΑΒΑΣΕ ΛΙΓΟ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΣΥ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ” ΜΑΛΙΣΤΑ”?

  2. Ο ΛΙΑΝΤΙΝΗΣ ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΑΘΑΝΑΤΩΝ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ ΚΑΙ ΔΟΞΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΣΕ ΤΑΧΑΜΟΥ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΚΑΙ ΒΡΗΚΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ., ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΥΒΡΙΣ. ΑΡΑΓΕ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΕ ΑΥΤΟ Ο ΠΟΛΥΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΣ ΑΥΤΟΧΕΙΡΑΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ? ΟΙ ΑΝΗΣΥΧΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΨΑΧΝΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΦΗΜΗ ΤΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΕΚΕΙ ΕΙΠΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΟΤΙ ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΔΟΞΑΣΘΕΙ Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ. ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ . ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΡΟΔΡΟΜΟΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΛΟΓΩ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΕΣΤΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ. ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΙΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΘΕΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΑΝ ΣΤΟΥΣ ΒΩΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΛΙΑΝΤΙΝΗΣ ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΗΚΕ ΤΟΝ ΑΓΩΣΤΟ ΘΕΟ ΠΙΘΑΝΟΝ ΛΟΓΩ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑΣ. ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΨΑΞΕ, ΔΕΝ ΕΡΕΥΝΗΣΕ , ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΕ. ΤΟΝ ΑΠΑΞΙΩΣΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ. ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΜΑΣ ΠΑΙΣΙΟΣ , ΠΟΡΦΥΡΙΟΣ, ΙΑΚΩΒΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΕΥΑΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΑΘΑΝΑΤΩΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΟΥΣΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΕΛΕΓΑΝ ΔΕ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΡΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΙΝΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ. ΕΔΩΣΑΝ ΟΜΩΣ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΠΝΕΥΜΑ ΘΕΟΥ . . Ο ΛΙΑΝΤΙΝΗΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΑΘΑΝΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ ΑΝ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ. ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ. ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ.. , ΤΗΝ ΕΚΟΥΣΙΑ-ΑΚΟΥΣΙΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑΣ ΑΠ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΑΝΑΜΕΜΙΓΜΕΝΗ ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΟ ΕΓΩΙΣΜΟ.

  3. Δε του κάνετε κανα μνημόσυνο του ανθρώπου, οι δικοί του τουλάχιστον κ αφηστε τα τα υπολοιπα

  4. Tolis tolis ποιο βλάκας πεθαινεις! Ο Μάλιστα τα λέει πολύ ωραία εύγε φίλε!O Λιαντινης ήταν πνευματικά πολλά επίπεδα πιο πάνω από όλους εμάς τους ξύπνιους

  5. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ

    Mr. V (67η) – ΝΕΑ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΟΔΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ, Η ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ;
    https://www.youtube.com/watch?v=vxtKtgJUgok

  6. Πήγε να βρει και καλά την δίοδο αλλά τον βρήκαν νεκρό σε μια τρύπα

  7. Λιαντινη ήσουν ένας και μοναδικός έφυγες νωρίς αλλά είχες την ψυχή και το έκανες ! Μιλούσες μ άλλους θεούς μ τους δικούς σου, επίσης τα συγγράμματα σου Μοναδικά σαν εσένα , μελέτησες τον Θάνατο και το έπραξες . Ήσουν ένα Απύθμενος Χαρακτήρας . Μακαρι να σε γνώριζα Δια ζώσης .
    Όλα τα παραπάνω σχόλια να είχαμε να λέγαμε από κυρία Κουλα της κάθε γειτονιάς .

  8. Μαλιστα συμφωνα με τα μυαλα που κουβαλατε και αν κρινω και απο αυτα που γραφετε…..ο Αριστοτελης ο Πλατωνας ο Σωκρατης ο Ξενοφων ο Γοργιας και τοσοι μα τοσοι αλλοι …ειναι ολοι τους πλανεμενοι …Αφου δεν εγνωρισαν ποτε το χριστο και εφοσον οσοι τους μελετουν στο σημερα ειναι για εσας ειναι πλανεμενοι και εχουν ξεφυγει απο το δρομο του χριστου…Τι και αν μεχρι σημερα ολοι για αυτους μιλουν τι και αν πανω σε αυτους γεννηθηκε ολος ο δυτικος πολιτισμος …τι και αν μεχρι σημερα αυτη η χωρα αν θεωρρειται σπουδαια …θεωρειται και παλι χαρη σε ολους αυτους…Και γενικα για εσας που μου ειστε πλαι πλαι με το χριστο και με το σταυρο στο χερι …ολοι οι αρχαιοι ελληνες ηταν ενα ματσο ειδωλολατρες πλανεμενοι που δεν ηξεραν το τι τους γινεται…Τι και αν δεν υπαρχει τιποτα στο σημερα που δεν το ειπαν πρωτοι αυτοι …τι και αν με το που επικρατησε ο χριστιανισμος η ανθρωποτητα μεσα σε χρονο “ντεντε” σας αρεσει η οχι η πικρη αληθεια ειναι οτι βυθιστηκε στο σκοταδι …και η αναγεννηση και το φως στην ανθρωποτητα ηρθε ξανα , μονο οταν ηρθαν σε επαφη και γνωρισαν τον λογο ολων αυτων των “πλανεμενων” …Για εσας ολα αυτα φυσικα ειναι ιστοριες για αρκουδες και δεν ιδρωνει το αυτακι σας…και εξακολουθειτε τον χαβα σας ….να κρινετε και να λετε” τρομπες” (μονο αυτη η λεξη σας ταιριαζει) για ανθρωπους που δεν τους γνωρισατε ποτε … και να θεωρειτε τους εαυτους σας ανωτερους και φυσικα μη πλανεμενους….Εγω δεν θα τον κρινω τον συγκεκριμενο γιατι πολυ απλα ξερω για αυτον μονο οτι ειπαν στα καναλια …το ιδιο ισχυει και για εσας μονο αυτα γνωριζετε και εσεις …Αλλα παρολαυτα μια χαρα τον αποκαλειτε πλανεμενο και βγαζετε συμπερασματα με ελαφρια την καρδια ….και ξεχνατε το “μη κρινετε ινα μη κριθητε” Αχ εσεις οι καλοι χριστιανοι , μονιμως ξεχνατε τα βασικα αυτης της θρησκειας (εγω παλι δεν θεωρω τον εαυτο μου τοσο καλο χριστιανο παρα μοναχα απλα βαφτισμενο χριστιανο) …Αλλα ολοι εσεις που δεν ειστε πλανεμενοι και ειστε τοσο ανοιχτοματηδες εχει περασει καθολου απο το φτωχο μυαλο σας , μηπως μια στο εκατομμυριο δεν ειναι ετσι τα πραγματα οπως εσεις νομιζετε και οπως σας τα εχουν περασει?…και στη τελικη μηπως σας εχουν ριξει το δουλεμα των αιωνων και σας χρησιμοποιουν ? Λεμε τωρα….μια στο εκατομμυριο…

  9. Απλα πιστεψε τις δοξασιες των Σπαρτιατων κ εχασε τη λογικη του

  10. Την πινετε ολοι? Και το λιβανι μαστουριαζει.

  11. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πώς αυτός, που ήταν άθεος, παντρεύτηκε μια θεούσα και το αντίθετο, νομίζω καθηγήτρια θεολογίας είναι η γυναίκα του. Ο Κύριος είπε ότι θα μωράνει τη σοφία των σοφών γιατί επαίρονται εξαιτίας των πολλών γνώσεων τους που είναι πεπερασμένες. Τη θεία γνώση ο Θεός την αποκαλύπτει στους ταπεινούς, όχι σ’ αυτούς που πιστεύουν ότι είναι πάνω απ’ αυτόν.

  12. Γιατί έχει θεοποιηθει αυτός ο απατεώνας?δλδ ποιος είναι ο Λιαντίνης?κανένας ευεργέτης της ανθρωπότητας?έκανε κάτι που εξέλιξε κάτι σε κάποιο θέμα? Ενας μπλαμπλας ευθυνοφοβος απατεώνας ήταν,αντί ο μαλακας λαός να κοιτάξει να μάθει 10 χρήσιμα πράγματα γένια, θεοποιεί τον κάθε απατεώνα,αλλά εδώ πίστεψαν τον σωρρα τον Λιαντίνη δεν θα πιστευαν

  13. απο την στιγμη που αναγνωρίζουμε την σοφια του,τοτε σιγουρα εφυγε με σοφο τροπο…..
    Σιγουρα γνωριζε καποια πραγματα που μονο αυτοι που ψαχνουν τα γνωριζουν,δηλ. οποιοι εχουν μελετησει τουλάχιστον σωκρατη,τοτε γνωριζουν τι συμβαινει μετα θάνατον,οπως σιγουρα και ο ιδιος γνωριζε ότι η ψυχη κατά τον πλατωνα είναι αιωνια.Δεν πεθαινει η ψυχη αλλα το υλικο σωμα,η ψυχη συνεχιζει το ταξιδι της.
    Περισσοτερες πληροφοριες για αυτά στα βιβλια του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ και σε αλλα αρχαια χειρόγραφα.Αυτο που χρειαζεται να κρατησουμε στο μυαλο μας είναι το προτυπο που αφησε,σε αυτό να εστιάσουμε την συνειδηση μας.

  14. Στην βιβλο λεει οτι ο Θεος δεν ειναι Θεος της συγχησης, αλλα Θεος της ξεδιαλυνσης. Συμφωνα με τα λεγομενα του Λιαντινη, μπορει ευκολα κανεις να αντιληφει το ποσο μπερδεμενος εγινε εξαιτιας της αποστασιας του απο τον Θεο. Δυστυχως ακομα μια χαμενη ψυχη, που δεν εκτιμησε τον Θεο και κατεληξε στην Κολαση, να ειναι το αντικειμενο εκτονωσης της σαδιστικης μανιας του Σατανα για μια αιωνιοτητα.

  15. της poutanas το καγκελο εγινε εκει επανω με τα ufo ακομη και σημερα να πατε υπαρχουνε πατημασιες απο τις ροδες των ufo.
    προκειται για μερος με τεραστια μαγνητικα πεδια που πολλες φορες σε σηκωνουν απο την γη.
    το περιεργο ειναι οτι κατασκηνωσα εκει για 45 ημερες και δεν διψασα καθολου.
    και οταν κατεβηκα κατω εκανα γενικες εξετασεις και δεν ειχα τιποτα.

    1. Σε ολα συμφωνω εκτος απο το οτι εισαι σιγουρος οτι θα παει στην κολαση.Αυτο μονο ο Δημιουργος μας θα το πει οταν θα ξεχωρισει τα προβατα απο τις κατσικες

    2. Βαρελα, να τα πινεις με ρεγουλα ρε. Να χεις και κανα μεζεκλικι. Οχι ξεροσφυρι.

  16. Ο Διάβολος έχει πολλά “μέσα“ για να πείσει κάποιον ότι είναι “διαφορετικός“. Η υπερηφάνεια σε εξομοιάζει με τον Διάβολο, η ταπείνωση σε εξομοιάζει με τον Χριστό. Ο καθένας μέσα από την ελευθερία του επιλέγει ότι θέλει. Και μέ βάση αυτά που γράφει το άρθρο νομίζω ότι ο Λιαντίνης επέλεξε………………..

    1. Μπορείς να με βοηθήσεις?
      Πως λέγεται το αντίθετο του “ασυμβίβαστου?”
      Μήπως το προσκυνημένος ή παραπλανημένος?

      1. Ασυμβίβαστος με τι?.. Και γιατί το αντίθετο είναι προσκυνημένος, παραπλανημένος? …. Σε συγκεκριμένες καταστάσεις ίσως, στην περίπτωση του δε νομίζω….

  17. Καλά το πας, πες μας πότε βγαίνεις με άδεια από το Δρομοκαΐτειο να μας δώσεις αυτόγραφο.

  18. Έχω διαβάσει τα βιβλία του με μεγάλη προσοχή. Είναι βαθιά επειρεασμένος απότη γερμανική φιλοσοφική σχολή καθώς κι από αρκετούς Έλληνες ποιητές. Άνθρωπος με πεσσιμιστικό ψυχικό υπόβαθρο, έντονα όμως εξωστρεφής. Έχω την ταπεινή εντύπωση πως παρά τον πλούτο τον αποθηκευμένων γνώσεών του, Παρερμήνευσε οικτρά βασικές αρχές των αρχαίων φιλοσόφων μας και δεν αποσυμβόλησε καθόλου καλά τον Αριστοτέλη.Αυτά είχαν σαν αποτέλεσμα την αυτοκτονία του, κάτι που για την φιλοσοφία μας ήταν Ύβρις. Κρίμα ξεστράτισε στην πορεία.

    1. …εισαι πολυ σωστη Φωτεινη και καλα εκανες που τοποθετησες σημειωση ολοκληρωμενη….

  19. ο ανθρωπος ηταν διαννοια αυτοι που μας κυβρνανε ειναι διποδα στουρναρια και χλεχλεδες

  20. Εγω θα γραψω επαυτου οταν ξυπνισω και μετα το κατουρημα….το ολο κειμενο με θυμιζει Σαββατοκια [Καππαδοκια] την εποχη των εκατονταρχων και οταν εξαφανιστηκε εκει στην ανατολη η εκτη μακεδονικη ρωμαικη φαλαγγα…..και βαλε.

  21. Μια μάτια στα σχόλια σας επιβεβαιώνει το γεγονός ότι το Άι Κιου των Ελλήνων είναι από τα χαμηλότερα του κόσμου . Ελάχιστα υψηλότερος από αυτόν των κατοίκων της Τανζανιας.

  22. Δυσνόητα πράγματα για μένα το αγράμματο, αλλά σκέφτομαι,
    αν άλλαζαν οι όροι και στην θέση του Λιαντίνη ήταν κάποιος
    άπλυτος θρησκευόμενος, τότε θα είχαμε μια θαυματάρα ε ?
    Έτσι δεν είναι?

  23. Ευτυχως, υπαρχει εκει κοντα ο Καιαδας!..Ο ανθρωπος ειχε συμπλεγματα αυτοκαταστροφης η’ πιστευε οτι ειναι ειναι ενας μεγαλος ηγετης!..Τωρα η χηρα συζυγος του θα παιρνει και καποια συνταξη..Ειδες στην Ελλαδα,αυτοκτονεις και επιβραβευσαι..Το κειμενο ειναι ενα γνωστο παραμυθι τυπου Λιακοπουλου.Κριμα που δεν ζει..Θα τον εκανε ο κουλης υπουργο π.χ. πολιτισμου

  24. 4.04. Θερινή η χειμερινή . Επειδή είναι πολύ πρωί έχουμε κατι σε μεσημεράκι ?

    1. Χα χα χα ωραίος! Για να δεις πόσο μ… μας περνάνε: α) 4.04 είναι μαύρο σκοτάδι παντού (στην Ελλάδα). β)Επειδή η γη αλλάζει θέση σε σχέση με τον ήλιο κάθε μέρα, το λογικό θα ήταν αν σήμερα το φαινόμενο εμφανίζεται στις 4.04 στις επόμενες μέρες να αλλάζει και η ώρα σταδιακά αναλόγως της θέσης αυτής.μεταξύ ηλίου-γης.

      1. σωστοσ …εγω εχω ακουσει οτι καποια συγκεκρημενη μερα και ωρα του ετουσ μπορεισ να δεισ τησ πυραμηδεσ …… [ και να εχει και τον σωστο καιρο ]

  25. Ο καυμενος απο το πολυ το διαβασμα την επαθε αυτος. Ενας ακομα πλανεμενος.
    Δεν μπορεις να “βαδισης σε τετοια μονοπατια” χωρις τον Χριστο στο πλευρο σου.

      1. Γιατί αυτή η κριτική για το Χριστό; Δεν ειναι ο Χριστός τα πάντα εν πάσι; Το υπερ παν όνομα;
        Η οδός, η αλήθεια και η αιώνια ατελεύτητη ζωή.

  26. αρες μαρες κουκουναρες, το παιδι του δεν το αγαπουσε;;;; γιατι δεν το πηρε μαζι του στην πλευρα των αθανατων;;;;; και το αφησε εδω να φθαρει…

    1. ΩΡΑΙΟΣ ….ΕΥΓΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΙΣΕΣ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΙΑ ΚΙ ΕΞΩ….

Comments are closed.