ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ Η ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ! Ακρίτα: «Όσες κάναμε έκτρωση θα… οδηγηθούμε σε στρατόπεδα συγκέντρωσης της Εκκλησίας με δεσμοφύλακα την Κεραμέως»!

Κοινοποίηση:
elena_akrita

Mε μια σκληρή ανάρτηση απάντησε αποστομωτικά η Έλενα Ακρίτα στην αναχρονιστική θέση που διατυπώθηκε από την Διαρκή Ιερά Σύνοδο ότι «η έκτρωση είναι έγκλημα».

Η Ελ. Ακρίτα έγραψε σχετικά στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook:

«Η εκούσια έκτρωση είναι φόνος και δεν την αποδεχόμαστε» δήλωσε σήμερα η ιερά σύνοδος. Όσες κάναμε έκτρωση στα νιατα μας ή αργοτερα, θα διωχθούμε ποινικά και – με δεσμοφύλακα την Ν. Κεραμέως – θα οδηγηθούμε στα στρατόπεδα συγκέντρωσης της εκκλησίας της Ελλάδας. Στον εγχώριο Μεσαίωνα του 2020, ευτυχώς αντιδρούν και ψηφοφόροι της ΝΔ που αρνούνται να ζήσουν οι ίδιοι και τα παιδιά τους σε αυτό το δυστοπικό έρεβος.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Μπείτε στη σελίδα της στο Facebook όπου έκανε την ανάρτηση και σχολίασαν όλοι οι αναρχοαπλυτοι, υπέρ των αμβλώσεων και κατά της εκκλησίας

  2. ΕΚΑΝΕΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ ΜΩΡΗ ΓΕΡΟΝΤΟΟΥΝΑ????? ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΕΙΣ??? ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΣΕ ΤΙΜΩΡΗΣΕ Ο ΘΕΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΚΩΣ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΗΤΕΡΑ ΖΩΝΤΟΒΟΛΟ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΚΑΝΕΣ ΥΙΟΘΕΣΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΑΜΥΑΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ Η ΣΚΟΥΦΙΑ ΤΟΥΣ !!!!!

  3. Αν είχε κουράγιο να δει κατάματα την αλήθεια, θα έλεγε: “Όσες κάναμε έκτρωση (και δεν μετανοήσαμε…), θα οδηγηθούμε σε στρατόπεδα… συγκέντρωσης της διανοίας μας, με δεσμοφύλακα την συνείδησή μας…”

  4. Μην την αναπαράγεται χάρη θα μας κάνετε. Κάθε τρείς και λίγο βγαίνει το συγκεκριμένο γερόντιο ανοίγει το στόμα του και δε ξέρει τι λέει. Μεσαίωνα δεν είχε ποτέ η Ανατολική Ορθόδοξη Εκκλησία, ούτε πάπα με αλάθητα , ούτε συγχωροχάρτια, ούτε έκαιγε ανθρώπους στη φωτιά ως μάγους, αυτά ήτανε τα χαρίσματα του δυτικού πολιτισμού που ήρθε να μας βγάλει απο το σκοτάδι. Επίσης όσα αναφέρει η Ιερά σύνοδος είναι η πάγια θέση των Αγίων Πατέρων λέτε η Ακρίτα να ξέρει καλύτερα ε; Στην τελική η εκκλησία απευθύνεται στους δογματικά πιστούς Όρθόδοξους Χριστιανούς οι υπόλοιποι τι ζόρι τραβάνε;

  5. Όσο περισσότερο κομμουνιστής τόσο περισσότερο ΝΆΡΚΙΣΣΟΣ ΚΑΙ ΒΛΑΜΜΈΝΟΣ.

Comments are closed.