ΤΡΑΜΠ:΄ΕΤΣΙ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΕ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΛΑΟ! ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΠΑΡΑ ΤΟΝ ΑΝΕΛΕΗΤΟ ΠΟΛΕΜΟ! “ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ – ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΛΕΜΟ” – ΠΟΙΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
111

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ προέτρεψε σήμερα τους Αμερικανούς “να προσευχηθούν” για την επιτυχία της επόμενης κυβέρνησης του Τζο Μπάιντεν, στην αποχαιρετιστήρια ομιλία του.


“Αυτήν την εβδομάδα θα ορκιστεί μια νέα κυβέρνηση και προσευχόμαστε να καταφέρει να διατηρήσει την Αμερική σε ασφάλεια και ευημερία”, ανέφερε.

Στην 20λεπτη ομιλία του, ευχαρίστησε την Μελάνια Τραμπ και μετά όλη του την οικογενεια και στην συνέχεια τον αντιπρόεδρο Πενς. Μετά όλους τους συμβούλους του και τους συνεργάτες του αλλά και τις μυστικές υπηρεσίες.

«Τώρα, καθώς ετοιμάζομαι να παραδώσω την εξουσία σε μια νέα διοίκηση, θέλω να ξέρετε ότι το κίνημα που ξεκινήσαμε βρίσκεται στην αρχή του», σημειώνει.

Δεσμεύεται, δε, για συνεχή παρουσία στην πολιτική σκηνή, σημειώνοντας ότι το κίνημά του «μόλις αρχίζει».

“Ολοι τρομοκρατηθήκαμε με την επίθεση στο Καπιτώλιο” είπε στη συνέχεια.

Ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ, κάνοντας τον απολογισμό της θητείας του, ένιωσε υπερήφανος γιατί δεν προκάλεσε κανέναν πόλεμο στα τέσσερα χρόνια που παρέμεινε στο αξίωμα.

«Επανεργοποιήσαμε τις συμμαχίες μας και ενώσαμε τα έθνη του κόσμου για να αντιμετωπίσουν την Κίνα, όπως ποτέ στο παρελθόν», είπε στην αποχαιρετιστήρια ομιλία του ο Ρεπουμπλικάνος μεγιστάνας, σύμφωνα με αποσπάσματα που δόθηκαν στη δημοσιότητα.

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο CBS, για να πάει στο σπίτι του, στην Φλόριντα, ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ θα χρησιμοποιήσει το προεδρικό αεροσκάφος Air Force One όσο έχει αυτό το δικαίωμα και θα φτάσει στον προορισμό του γύρω στο μεσημέρι της 20ης Ιανουαρίου, πριν ο Τζο Μπάιντεν ορκιστεί.

Το μέχρι στιγμής πρόγραμμα δείχνει ότι ο Τραμπ ”σχεδιάζει να προσγειωθεί στο Δυτικό Παλμ Μπιτς της Φλόριντα στις 11 το πρωί της Τετάρτης, καθώς θα έχει απομείνει μόνο μία ώρα στην προεδρία του. Από το μεσημέρι της 20ης Ιανουαρίου, δεν θα έχει πλέον πρόσβαση στο Air Force One” έγραψε στο Twitter o Μπεν Τρέισι του CBS.
Μετά το μεσημέρι της Τετάρτης, ο Τραμπ δεν θα είναι πια ο ισχυρότερος άνδρας των ΗΠΑ και δεν θα έχει δικαίωμα να χρησιμοποιήσει το προεδρικό αεροσκάφος. Οι πρόεδροι των ΗΠΑ χρησιμοποιούν συνήθως κάποιο άλλο κυβερνητικό αεροσκάφος για να αρχίσουν την ζωή τους ως πολίτες.

Σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, υπάρχουν και άλλα σχέδια για την τελευταία ημέρα του Τραμπ στην προεδρία των ΗΠΑ. Ο Λευκός Οίκος έστειλε προσκλήσεις για την εκδήλωση αποχώρησης του Τραμπ, στις 8 το πρωί, στην αεροπορική βάση Αντριους του Μέριλαν. Οι καλεσμένοι μπορούν να συνοδευόνται από άλλα πέντε άτομα, θα πρέπει όλοι να φορούν μάσκες και θα πρέπει να φτάσουν επί τόπου μεταξύ 06:00 και 07:15 το πρωί της Τετάρτης. Ο Τραμπ επιθυμεί να περπατήσει πάνω στο κόκκινο χαλί, να τιμηθεί με βολές 21 όπλων και να αποχαιρετιστεί από στρατιωτική ορχήστρα.

Η αναχώρησή του με ελικόπτερο από τον Λευκό Οίκο θα είναι πιο διακριτική. Θα παραστούν κάποιοι συνεργάτες του και οι καλεσμένοι θα είναι λίγοι – κυρίως λόγω των αυστηρότατων μέτρων ασφαλείας στην Ουάσινγκτον ενόψει της ορκωμοσίας Μπάιντεν.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Θα την βγάλει την τετραετία ο γέρος;;;….. Η θα τρώνε κόλλυβα στο λευκό οίκο;;;;;…. Sleeping Joe κανονικός μετά….. Δεν θα σηκώνεται με τίποτα ο μπαιντενοπουλος

  2. Ο πρόεδρος Ντόναλτ Τράμπ δήλωσε:”Ενιωσε υπερήφανος γιατί δέν προκάλεσε κανέναν πόλεμο”.Ομώς αυτοί πού τού έκλεψαν τίς εκλογές έχουν κάνει πολλούς πολέμους μέ χιλιάδες νεκρούς,Η συμμορία Ομπάμα,Μπίλ καί Χίλαρι Κλίντον,Τζώρτζ Σόρος,τό έκτρωμα Νάνσι Πελόζι διψούν γιά αίμα.Ποιός ξέρει ποιά κράτη θά βομβαρδίσουν;Ιράν;Οί Νεοταξίτες θριαμβεύουν
    Γιάννης Λάκων.

  3. Στεφανε, μην ξεχνας πως ο Τραμπ ειναι κολλητος του Ερντογαν. Με Τραμπ θα χαναμε το μισο Αιγαιο σιγουρα. Τωρα ισως εχουμε κι μιση ελπιδα, να μην το χασουμε.

  4. Tραμπ θα λέμε κ θα κλαίμε με αυτά που έρχονται από τη Νέα Τάξη..Εκλεισε το παζλ με το μεγάλο κομμάτι που της έλειπε,η ΝΤΠ..Έχουμε να δούμε πράματα κ θαύματα με ταχύτητα φωτός.Καθίστε να δείτε,εσείς όλοι που βρίζατε τον Τραμπ,τι σχέδια έχουν να ολοκληρωθούν από τους αισχρούς εγκληματίες της παγκοσμιοποίησης με πρωταρχικό στόχο το Great Reset(διαβάστε τι θέλουν κ θα καταλάβετε) και φυσικά τη Παγκόσμια διακυβέρνηση που έρχεται τάχιστα.Με έναν ανο’ι΄κό παιδόφιλο παλιογέροντα κ μια ακραία συριζαία/ανταρσία Καμάλα Χάρις απολαύστε την πρώην υπερδύναμη κ ξεράστε άφοβα….Ο νεοκομμουνισμός στην πιο ακραία μορφή του..Τελείωσαν οι ΗΠΑ όπως τις ξέραμε κ γενικά η ανθρωπότητα..

  5. Ο ανώτερος όλων!!Οτι είπε το έκανε.
    Ούτε ένα δεκαρακι δεν πήρε από την Αμερική ο άνθρωπος.., ρε ΚΟΠΑΝΟΙ που τον βρίζετε..
    Κομπλεξαρες σοσιαλοκομουνιστοφασιστες..
    Ουστ στα ΤΣΑΚΙΔΙΑ να πατε

  6. καρντασι ντοναλντ περιμενουμε να ξαναρθεις να αποτελειωσουμε αυτο που αρχισαμε με τους γκιαουρηδες

  7. Ο Μπάιντεν, πολύ απλά θα κάνει ό,τι του ζητά η Κίνα, ειδικά στο θέμα της Huawei(παγκόσμια αγορά τεχνολογίας 5g) και εξ αιτίας του οι Κινέζοι θα πάρουν τοκογλυφικά όχι μόνο το κρέας, αλλά ακόμα και το λίπος από τα δανεικά που έδωσαν στις ΗΠΑ.
    Κι επειδή το εξωτερικό κρατικό χρέος πάντοτε παραμένει ένα ισχυρό εργαλείο υποδούλωσης απ’ τους αντιπάλους, γι’ αυτό δίνεται κι όλας τις περισσότερες φορές, αν έβγαινε ο Τραμπ θα έπρεπε να παίξει περισσότερο «GAMING» ρίχνοντας το TWITTER από τα τρελά TWEETS που θα έκανε post όλη την ώρα, αλλά με το τελικό αποτέλεσμα -ίσως με περισσότερες δυσκολίες- όσον αφορά την οικονομική κατάρρευση των ΗΠΑ να ήταν περίπου ίδιο.

  8. Το άσχημο δεν είναι που έφυγε ο Τραμπ αλλά το ότι ένας ανίσχυρος και αδύναμος γεράκος που αρχίζει να μην αναγνωρίζει τα εγγόνια του , με αρχόμενο ή καλπάζων αλτσχάιμερ θα αναλάβει τις τύχες της υπερδύναμης. Μία μαριονένα που δεν έχει τη δύναμη να πάρει αποφάσεις.
    Ο θεός να μας φυλάει.

  9. Μέγας Πατριώτης ο Τράμπ και Ειρηνιστής εφόσον είχε τη μαγκιά και δεν έκανε κανένα πόλεμο (όπως οι καμπαλιστές προηγούμενοι αποτυχημένοι πρόεδροι). Επί Τράμπ βλέπαμε και τηλεόραση για 5-10 λεπτά, τώρα που οι μασώνοι έβγαλαν τον κοιμισμένο ‘Μπιντέ’ είμαστε αναγκασμένοι να πετάξουμε εντελώς τις τηλεοράσεις απο τα μπαλκόνια μας !!! ΗΜΕΡΑ ΠΕΝΘΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ – ΗΜΕΡΑ ΧΑΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΥΛΟΛΟΙ ΤΗΣ ΧΙΛΑΡΥ-ΜΠΑΜΠΑ-ΚΛΙΝΤΟΝ και του κοιμισμένου Tζο..

  10. Καταπληκτικος!!!! Ας ελπισουμε οτι πολυ συντομα θα επιστρεψεις ως προεδρος, για το καλο της Αμερικης και του πλανητη!!!! Αρκει να μην ειναι πολυ αργα….

  11. Δεν προκάλεσε πόλεμο επειδή ήταν μαριονέτα του Πούτιν, ο οποίος τον έχει σε κάμερα να ουρεί πάνω του μαύρος στο δωμάτιο που είχε μείνει στη Μόσχα ο Μπαράκ με τη Μισέλ Ομπάμα. Άφησε τα κολλητάρια του Πούτιν και Ερντογάν να κάνουν τον πόλεμο προδίδοντας τους Κούρδους και παραδίδοντάς τους για σφαγή στον Ερντογάν.
    Ντρέπομαι που αυτό το κάθαρμα, που κρύφτηκε σε πυρηνικό καταφύγιο όταν του την πέσαν οι ΑΝΤΙΦΑ στο λευκό οίκο, κάποιοι πατριδοκάπηλοι ψευτοέλληνες, ψευτομπατριώτες κυρίως λιγούρηδες ομογενείς τον στήριξαν. Να μας γράφει…

    1. από τους “φονιάδες των λαών ιμπεριαλιστές Αμερικανούς” περάσαμε στην “προδοσία των Κούρδων”, δηλαδή πρέπει οι Αμερικάνοι να μπλέκονται παντού για να σώζουν τον κάθε καραγκιόζη

Comments are closed.