ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΒΙΑΖΕ κ’ το ΖΕΥΓΟΣ “ΕΠΑΙΡΝΕ ΜΑΤΙ”. Ανατριχιαστική αποκάλυψη. Όσα δεν μάθαμε ποτέ για τους κτηνώδεις σοδομισμούς στα παρασκήνια του αρχαίου θεάτρου της Επιδαύρου. Μετάβαση στη ζούλα με στρατιωτικό ελικόπτερο από την Αντίπαρο του Τομ Χανκς για να “ηδονιστούν” με το ίνδαλμά τους

Κοινοποίηση:
exofillo4-3

Banner_6Years_1000X500

Τεύχος 1840, 6 ΧΡΟΝΙΑ αυτόνομης , ανεξάρτητης  κυκλοφορίας, με αποκλειστικά αφεντικά το Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς  λογοδοτούμε και μόνον εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια του Αλβανισμού του Εμβέρ Χότζα.

Διαβάστε στο μοναδικό αντισυστημικό ΜΜΕ στην Ελλάδα, στο Μακελειό της Πέμπτης 4 Μαρτίου 2021 του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

alitheia-aima-banner
ΤΣΑΚΙΖΕΙ το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου, επί 6 συνεχή χρόνια.  Πάντα με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς που δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος. Την εφημερίδα που έριξε την κυβέρνηση των κατσαπλιάδων και ασκεί σκληρή κριτική στους ίδιους αλλά και τους χειρότερους, «καινούργιους».

teaser4-3

Στο μοναδικό ταμπλόιντ φύλλο που κυκλοφορεί στην Ελλάδα και πάει κόντρα στη σαπίλα της «πυραμίδας» αχρείων και ξεπουλημένων ηγετών, ντόπιων και αλλοδαπών ολιγαρχών, με το καλύτερο ρεπορτάζ της πιάτσας, από τις 19-1-2015.

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας. Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε…

opisthofyllo4-3Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ στα περίπτερα- πάγκους σούπερ μάρκετ ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ , επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

***Έχουμε ανοικτό ΠΟΛΕΜΟ με την πολιτική Κόζα Νόστρα κι αυτό θα πρέπει να γίνει από όλους αντιληπτό. Γι΄αυτό ενισχύστε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ την εφημερίδα μας, το μόνο ΜΜΕ που δεν προδίδει τους αναγνώστες του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

17 Σχόλια

  1. ο πρόεδρος Μαρινάκης τί σχεση έχει;;;; Καμία

  2. Ο Σαββίδης γιατί είναι μέσα στο κάδρο????
    Έσωσε τον ΠΑΟΚ ,χωρίς αυτόν θα είχε την τύχη του Ηρακλεα!
    Πολύ καλός άνθρωπος,θρήσκος ,οικογενειάρχης,πατροπαράδοτος…..
    Άστοχο…..
    Σαββίδης for ever!!!!

  3. Ο Μητσοτάκης θα πέσει .Κ αυτός που θα τον ρίξει θα είναι ο Χίος .

  4. H συνταγή είναι γνωστή αγοράζω ΜΜΕ και δημοφιλείς επαγγελματικούς συλλόγους και παίζω παιχνίδι. Άκομη και ο Σαββίδης νέηλυς στα ελληνικά πράγματα αυτό έπραξε. Τα ίδια σε Ρωσία, Ουκρανία κλπ οι ολιγάρχες απατεώνες κυκλοφορούν με μία τουλάχιστον ομάδα.

  5. Αυτοι ειμαστε..μπανανια..δεν θελω να αποκαλουμαι ελληνας..ειναι η χειροτερη φαρα παγκοσμιως!!

    1. Αυτά τα έκανε η αποκαλούμενη ελίτ, χα που έχει οδηγίες να διαφθείρει τον ελληνικό λαό με λάθος πρότυπα μέσα από την τηλεόραση και τώρα και στα σχολεία.
      Οφείλαμε και οφείλουμε στο λαό μας, στο Έθνος μας, στην ιστορία μας να αγωνιστούμε για τις παραδοσιακές μας αξίες και την ηθική μας. Αντ αυτού όμως βρίσκουμε τις εύκολες λύσεις ….

    2. Ρουφιανε , στα τσακιδια κι εξω απο την Ελλαδα , να μεινουν οι καλοι !

  6. Όλα τα λεφτά σήμερα Στέφανε και Μακελειό το εξώφυλλο. Ειδικά ο κεντρικός σας τίτλος κρύβει πολλά ένοχα μυστικά. Αν θυμάσαι, στο είχα γράψει και τότε, αλλά καλά έκανες και δεν μου το ανέβασες. Πού να μας καταλάβουν τότε; ;;;; Μέσα καλοκαιριού έτσι;;; Εδώ ακόμα και τώρα κάποιοι κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν. Τους έχεις κάνει και σήμερα να “τσικνιστούν” για τα καλά!!!! Αλήθεια πόσοι και ποιοι περιούσιοι θα σπάσουν πάλι τα “ίδια τους τα μέτρα “;;;; Πλην των ορφανών της κουφοντίνας που έχουν αναλάβει “άλλη εργολαβία” τώρα. Οι εισφορές απ’έξω για την υποστήριξη των “ασυνόδευτων ” έχουν εδώ και λίγο καιρό “παγώσει” για τα καλά.!!!! ΚΑΛΉ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ ΣΕ ΌΛΟΥΣ ΣΑΣ.*****Όσο το δυνατόν μπορεί να συμβεί αυτό *****

  7. και ο Τομ Χανκς ο κολλητος του Κουλη είναι γνωστος παιδοφιλος. Ολη αμερικη το ξερει.

    γραψε στο Google Tom hanks pedophile accusations και θα σου βγαλει σελιδες ολοκληρες

  8. Τους ξεβράκωσε εντελώς ο Στέφανος τους τελείωσε μία και καλή.
    Πάρε ελικόπτερο και φύγε Κούλη όσο προλαβαίνεις γιατί βλέπω 10 εκατομμύρια κόσμο να στον καρφώνουν όλοι ένας-ένας με τη σειρά.

    1. Σιγά μην ξοδευτούμε και για να τον πηδήξουμε. Οι μισές περίπου ξέρεις είναι γυναίκες.

  9. Τη χώρα την κυβερνάει ο αρχηγός του Πειραιά κουμπάρος του Κουβελου και της Ντορας Ο κουλης και η παρέα του είναι υπάλληλοι του τον υπακούν κάνει ότι θέλει Πρέπει η οικογένεια Βαρδινογιάννη να είναι εκνευρισμένη που τους πήραν την πρωτιά
    Αλλά γενικά όλη η Ευρώπη είναι μια χαβούζα από διαφθορά κσι απατεωνιά όπως η Βρετανία και η Ιταλία

  10. ..ΣΤΗΝ ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ ΒΛΑΚΟΥΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΕΠΑΙΖΕ, ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΤΟΥ.
    ΚΛΑΥΣΙΓΕΛΟΣ.
    😂😭

Comments are closed.