ΤΟ ΠΕΜΠΤΟ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤO LIVE ΤΗΣ 25/01/2024 – Ο ΔΡΑΜΑΤΙΚΟΣ ΕΠΙΛΟΓΟΣ ΤΟΥ 13ΣΕΛΙΔΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΜΕ ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ… [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
IMG_9304

“…Η δικογραφία των εμβολίων θα επιστραφεί μετά το πέρας της προδικασίας στην Εισαγγελία Εφετών Αθηνών, η οποία θα έχει και τον τελικό λόγο για την άσκηση κακουργηματικών διώξεων κατά των προσώπων που ευθύνονται για το έγκλημα των εγκλημάτων.

Και επειδή βεβαίως, το έγκλημα αυτό άρρηκτα συνδέεται με τα πρωτόκολλα του θανάτου και της απάτης, ο στρατηγικός τελικός σκοπός μου είναι, οι κακουργηματικές αυτές διώξεις που θα ασκηθούν να περιλάβουν και τα άλλα δύο πρωτόκολλα σε μία ενιαία πλέον κολοσσιαία ποινική δικογραφία και οι υπεύθυνοι να οδηγηθούν στη Δίκη των Αθηνών. Σε μία δίκη, δηλαδή, στην οποία θα δικαστούν και οι ηθικοί αυτουργοί έξω από τα σύνορα της χώρας, οι εντολείς δηλαδή των εγχώριων εκτελεστικών οργάνων, αρχηγού, διευθυντών, μελών και συνεργών της φριχτότερης εγκληματικής οργάνωσης που έδρασε ποτέ στα ιερά χώματα της πατρίδας μου. Προς το σκοπό αυτό, την κατάλληλη χρονική στιγμή θα μηνύσω συμπληρωματικά τους ηθικούς αυτούς αυτουργούς, οι οποίοι, με βάση την ελληνική νομοθεσία, δικάζονται στον τόπο της φυσικής αυτουργίας.

Στην Ελλάδα.

Εγώ το χρέος μου στην πατρίδα μου και στους συνανθρώπους μου το έχω κάνει. Και μόνο η βοήθεια που έδωσα σε τόσους ανθρώπους να ξεφύγουν από τη μέγγενη των κολαστηρίων και να σωθούν, με έφερε κοντά στο Θεό. Οι μοναδικές φορές που «έσπασα» σε αυτή την τρομακτική διαδρομή της μάχης ήταν όταν άνθρωποι που θα μπορούσαν να ήταν οι γονείς μου, με ευχαριστούσαν με ξεψυχισμένη από τον τρόμο που βίωσαν φωνή, γιατί τους έσωσα τη ζωή ή όταν διαβάζω τις ιατροδικαστικές εκθέσεις που δικαιώνουν τις ψυχές των αδελφών μας, αλλά ακόμα περισσότερο όταν δεν κατάφερνα να σώσω ανθρώπους που χάθηκαν στα κολαστήρια.

Θα το φέρω βάρος στη ψυχή μου μέχρι το θάνατό μου.

Ίσως σε άλλους, όλο αυτό να αρκούσε.

Για μένα όμως δεν είναι αρκετό.

Μπορεί να έσωσα τόσους ανθρώπους, αμέσως και, ακόμη περισσότερους, εμμέσως [πόσα είναι τα μηνύματα ανθρώπων που με ευχαριστούσαν επειδή όλα άλλαξαν και μόνο με την επίκληση του ονόματός μου ή επειδή αναγνώριζαν τα στοιχεία του πρωτοκόλλου του θανάτου που εγώ έκανα γνωστό στο πανελλήνιο και ήξεραν τι αντιμετώπιζαν], αλλά και πάλι για μένα δεν είναι αρκετό. Γιατί έχω μία αποστολή.

Και η αποστολή μου είναι να φτάσω αυτό που άρχισα την 26η Απριλίου 2020, μέχρι το τέλος.

Και αυτό θα κάνω.

Μέχρι το τέλος για το τέλος.”

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: