ΤΟ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ!! Καθυστερούν να φέρουν τις υποκλοπές στη Βουλή – Απέρριψε το αίτημα για σύγκληση της Επιτροπής Θεσμών ο Τασούλας

Κοινοποίηση:
ΔΩΣΩ

Με έμμεσο τρόπο απορρίπτει το αίτημα των 5 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για άμεση σύγκληση της Επιτροπής Θεσμών αναφορικά με το θέμα των παρακολουθήσεων, Κώστας Τασούλας.

Ο ο πρόεδρος της Βουλής κ. Τασούλας έστειλε επιστολές στις κοινοβουλευτικές ομάδες των κομμάτων, ενημερώνοντας ότι θέσει το συγκεκριμένο αίτημα στην Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής, η οποία θα συνεδριάσει στις 22 Αυγούστου το μεσημέρι, την ημέρα δηλαδή που ανακοινώθηκε ότι θα επαναλειτουργήσει η Βουλή.

Η κυβέρνηση επιδιώκει όπως όλα δείχνουν, να παίξει το παιχνίδι των καθυστερήσεων, παρά τα αιτήματα της αντιπολίτευσης για κατεπείγουσα συνεδρίαση.

Υπενθυμίζεται ότι οι βουλευτές της Επιτροπής στην επιστολή που κατέθεσαν ζητούσαν να κληθούν στην έκτακτη αυτή συνεδρίαση ο νέος Διοικητής της ΕΥΠ, ο πρόεδρος της Αρχής Διασφάλισης Απορρήτου των Επικοινωνιών, ο πρώην Διοικητής της ΕΥΠ κ. Κοντολέων, ο πρώην ΓΓ του πρωθυπουργού κ. Δημητριάδης και η Εισαγγελέας αποσπασμένη στην ΕΥΠ σε ακρόαση. Σύμφωνα με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ υπάρχουν σοβαρότατοι λόγοι κατεπείγοντος για την άμεση σύγκληση της Επιτροπής, τόσο λόγω αυτού καθεαυτού του σκανδάλου παρακολουθήσεων από την ΕΥΠ και μέσω του λογισμικού Predator, όσο και λόγω των προσπαθειών συγκάλυψης του από την Κυβέρνηση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Κοιτάτε ρε τον ταγαροτασούλα που το παίζει παντογνώστης, ουστ γελοίε γλύφτη.

  2. Να τουσ παρει γοβες ωποσ τοτε στην αλαμουντιν

  3. Στης βουλης τα εδρανα αχ κι εγω να…….Τζιμης Πανουσης ο αειμνηστος! Εκει καταντησανε τα ψηφαλακια μας το ναο της Δημοκρατιας!

  4. Απλά καμιά φορά όταν κλάσεις, η Google και η Apple σου στέλνουν διαφήμιση κλανιέρας του 15ου αιώνα προς αποφυγήν επικίνδυνων αναθυμιάσεων εντός της οικίας.Όλα για λόγους προώθησης προϊόντων και τίποτε άλλο. Και του Ανδρουλάκη, κάτι ήθελαν να του πουλήσουν

  5. Εσεις τι πειστευετε. Οτι η κουλα δεν εχει συννενοηθει απο πριν στο δουλεμα και στην παρελκυστικη τακτικη με τον τασουλα? τα παργματα μιλανε μονα τους

  6. αυτος ο αληταρας εφερε στην βουλη των ελληνων εκεινον (μεσω οθονης live) τον ΟΥΚΡΑΝΟ ΧΙΜΠΑΤΖΗ ΝΑΖΙΣΤΗ ,
    και η αλλη πατσαβουρα κατιγκω που ΞΥΠΝΗΣΕ μετα απο 10 ημερες κ εβγαλε ανακοινωση που της εγραψε ο ντορογιος …

  7. η νεα γενια ταγματασφαλιτων με κυβερνηση κουλη

  8. Πίσσα και πούπουλα στις κωλοτρυπίδες τους, ρεμαλια, σάπιοι ρεντικολα και ξεκωλα.
    Στέφανε ριξτους κι άλλα μανίκια.

Comments are closed.