ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΟΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΤΣΙΠΟΥΡΕΣ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ!! Μιλάει για ΑΜΥΝΑ αυτός που στέλνει φονιάδες να σκοτώσουν δημοσιογράφους…

Κοινοποίηση:
mitsotakis-anastasiadis

«Είναι προφανές ότι η Τουρκία κλιμακώνει σταθερά την ένταση. Με τη δημιουργία νέων βάσεων στα κατεχόμενα επιβεβαιώνει τις ευρύτερες βλέψεις της στη λογική του δόγματος της γαλάζιας πατρίδας. Ενός δόγματος επιθετικού» τόνισε ο πρωθυπουργός. Ανέφερε πως στη λογική αυτού του δόγματος η Τουρκία εγκαλεί την Ελλάδα για την αμυντική προστασία των νησιών μας, επισημαίνοντας πως «η σχετική επιστολή έχει ήδη απαντηθεί», είπε με ύφος όχι ηγέτη (που νομίζει ότι είναι) αλλά πολιτικού τσαρλατάνου που έχει κάνει το Αιγαίο προτεκτοράτο του Ερντογάν και των λ@θραίων.

Πρόσθεσε ο Πρωθυπουργός μας:

«Η χώρα η οποία διατηρεί απέναντι από τα νησιά μας τη στρατιά του Αιγαίου διατείνεται ότι απειλείται από την Ελλάδα. Επιτέλους χρειάζεται λίγη σοβαρότητα. Κάθε σπιθαμή ελληνικού εδάφους, ηπειρωτικού ή νησιωτικού, και κάθε Έλληνας πολίτης έχει το ίδιο δικαίωμα στην ασφάλεια και την άμυνα. Η Ελλάδα ουδέποτε παραιτήθηκε ή θα παραιτηθεί από το υπέρτατο δικαίωμα της άμυνας».

Όλα αυτά στη συνάντηση με τον Κύπριο Πρόεδρο Ν. Αναστασιάδη.

Για ποια άμυνα μιλάει αυτός ο πολιτικός ραγιάς; Αν είχε παντελόνια (που δεν φοράει), όταν στέλνει μασκοφόρους να πυροβολούν πισώπλατα δημοσιογράφους, τώρα θα είχε φτάσει στην Κων/πολη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: