ΤΟ «ΜΟΥΤΡΟ» ΤΙΝΑΞΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΣΤΑ ΑΔΥΤΑ ΤΗΣ ΚΑΜΟΡΑ. ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΦΡΙΚΗΣ ΣΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΜΑΣ- ΗΧΗΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ- ΟΣΑ ΤΡΕΜΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ. ΠΟΣΟ ΑΔΙΑΦΘΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ο υποστράτηγος; Πήρε την κατάθεση φωτιά και τώρα ψάχνει την «κλεμμένη δικογραφία για τον υιό Θεοδωρικάκου». «…Αστυνομικοί, ας μας πει ο κύριος Κοσσυβάκης, αν τους γνωρίζει, ελέγχουν τα πάντα. Πρατήρια. Μπο@ρδέλα. Λέσχες. Στριπτιζάδικα. Ναρκωτικά. Ξέπλυμα. Τσιγάρα. Το κύκλωμα το διατήρησε ο ανιψιός Δημητριάδης. Σύνδεσμος Μαφίας -Μαξίμου , πρωτοπαλλήκαρο εφοπλιστού. Σκοπός , να ελέγξει πλήρως το λαθρεμπόριο καυσίμων».

Κοινοποίηση:
exofyllo1-2

im_teaser_01-02-2023

Στο “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”. Με αποκλειστικά αφεντικά τον Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον, εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα.

 Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

opisthofyllo1-2

Στο ΦΥΛΛΟ TΗΣ TETAΡΤΗΣ 1-2-2023, του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

Οι αρχές μας: Τσακίζουμε το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου.  Με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος.

alitheia-aima-banner

—H AΛΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ , ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΕΙΩΝ .
STOP στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ.

–Και όποιοι δεν γουστάρουν την Αλήθεια, εδώ είμαστε. Πίνουμε καφέ, γράφουμε και σας περιμένουμε…

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας. Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους. Ξέρουμε πια τα πάντα. Mε ήχο και εικόνα. Και πολλές- πολλές άλλες λεπτομέρειες…

The_Free_Press_Journal_logo

KANENAΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ…
–THΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΑΣ !

——————————————-

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα μας σε περίπτερα- πάγκους- σούπερ μάρκετ- σημεία πώλησης ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733, στο 6986 323323 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ , κλοπή εφημερίδων κατά τη διανομή της, επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Ο Καρατζαφερης σαφεστατα και θα στηριξει το γονο Μητσοτακη ας ειναι γονος αυτιστικος! Ο μακαριστος Κωνσταντινος Μητσοτακης τον προωθησε βολευτη και ευρωβολευτη και επετρεψε στο….. καναλι του να εκπεμπει! Του εδωσε… δωρο μαλιστα και κατι…..υπουργαρες…. Παναγια φυλαγε!

    1. Ε όχι και μακαριστός ο καλικάντζαρος…

  2. Ο γιος του Θεοδωρικάκου πιάστηκε με χασίς και κοκαίνη και οι αστυνομικοί κομματόσκυλα πίεσαν με εντολή Θεοδωρικάκου να τους αφήσουν ελεύθερους και να εξαφανίσουν τα ναρκωτικά.
    Και δεν παραιτήθηκε ακόμα.
    Πριν πολλά χρόνια η καθηγήτρια που έπιασε το γιο του Σαμαρά να αντιγράφει στις εξέτασεις στο ιδιωτικό κολέγιο έβαλε ο Σαμαράς να διώξουν την καθηγήτρια και την έτρεχε στα δικαστήρια για συκοφαντική δυσφήμιση του γιου του.
    Τόσο θράσος ο απατεώνας Σαμαράς.
    Η καθηγήτρια δικαιόθηκε τελικά στα δικαστήρια αλλά πέθανε από καρκίνο πριν λίγα χρόνια.
    Αυτή είναι η συμμορία ΝΔ.
    Σας βιάζουν το μυαλό και τις ζωές και εσείς νεοελληναράδες τους ψηφίζετε ακόμα για το ρουσφέτι το βόλεμα και το πλιάτσικο.
    Μετά παριστάνετε υποκριτικά και τους πατριώτες τρομάρα σας.
    Έχετε χάσει κάθε ίχνος αξιοπρέπειας νεοελληναράδες.
    Ότι σας συμβαίνει το αξίζετε.

  3. Ξεχάσατε νεοελληναράδες τη έλεγαν εν μέσω πανδημίας τα στελέχη της ΝΔ;
    Δεν χρειάζονται νέες ΜΕΘ και ευτυχώς δεν ακούσαμε το ΣΥΡΙΖΑ και θα πετούσαμε εκατ ευρώ.
    Πάνω από 15.000 Έλληνες πέθαναν λόγω διαλυμένου ΕΣΥ.
    Πέθανε και πρώτη μου ξαδέρφη 56 ετών γιατί δεν υπήρχε ΜΕΘ διαθέσιμη και όταν υπήρχε διαθέσιμη ΜΕΘ ήταν πολύ αργά.
    Ξεχάσατε νεοελληναράδες τότε που το ζαβό ο Μητσοτάκης σας μάντρωνε σαν πρόβατα στα σπίτια σας και ο ίδιος αντί να δώσει το παράδειγμα έκανε μότο κρος με τη Μαρέβα;
    Τα τραπεζώματα στην Ικαρία;
    Τα ξεχάσατε;
    Ξεχάσατε το πλιάτσικο με τις απευθείας από σε ημετέρους με δικαιολογία την πανδημία;
    Δηλαδή ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρετε.
    Ξεχάσατε τις πετσολίστες για να σας βιάζουν το μυαλό τα κανάλια και οι παπαγάλοι του συστήματος;
    Ξεχάσατε τις καλές δουλειές με καλά λεφτά που έλεγε ο αρχιψεύταρος προεκλογικά και τελικά εννοούσε τα δικά τους κομματόσκυλα;
    Θυμάστε που έδωσε συνέντευξη προεκλογικά στο Σρόιτερ και έλεγε είναι ντροπή για το πολιτικό σύστημα να διορίζει αποτυχημένους πολιτευτές σε δημόσιες θέσεις κάτι που με μια δική μου κυβέρνηση αυτό θα αλλάξει και μετεκλογικά διορίζε αποτυχημένο πολιτευτή της ΝΔ 80 ετών ως διοικητή νοσοκομείου;
    Οι πατριδοκάπηλοι ψευτοπατριώτες ψευτοδεξιά πάντα έτσι λειτουργούσε.
    Οι περισσότεροι διοικητές νοσοκομείων που διόρισε ο Μητσοτάκης είναι κομματικοί άσχετοι με το χώρο όπως συζύγους “δημοσιογράφων” δηλαδή αυτούς που σας βιάζουν τον εγκέφαλο μια ζωή.
    Δεν τα ξέρετε όλα αυτά;
    Τα Ξεχάσατε;
    Τι είστε λαός λωτοφάγων;
    Το 2013 με κυβέρνηση του πατριδοκάπηλου Σαμαρά είχα κατέβει στην Ελλάδα χρειάστηκε να πάω νοσοκομείο και ο διοικητής του νοσοκομείου ήταν κομματόσκυλο συνταξιούχος από άσχετο χώρο με την υγεία το προσωπικό στο νοσοκομείο γελούσε με την ασχετοσύνη του.
    Δεν τα ξέρετε αυτά εσείς που ζείτε στην Ελλάδα;
    Αυτός ο ευλογημένος τόπος που λέγεται Ελλάδα θα μπορούσε να είναι παράδεισος και κατάντησε τριτοκοσμική χώρα από τη συμμορία ΝΔ και Μητσοτάκηδες που ψηφίζετε.
    Ακόμα δεν καταλάβατε ότι πληρώνετε τις δικές κάκιστες επιλογές;
    Ψηφίζετε Μητσοτάκηδες και ΝΔ επειδή σας το είπαν οι παπαγάλοι δημοσιογράφοι;
    Αυτοί για το δικό τους συμφέρον μιλάνε σήμερα αυτοί είναι μετακλητοί σύμβουλοι στα υπουργεία και τρώνε με δέκα μασέλες.
    Ούτε ο συμφέρον σας δεν γνωρίζετε νεοελληναράδες;
    Το συμφέρον το δικό σας είναι ίδιο με του Οικονόμου στο Σκαι και του Πορτοσάλτε;
    Το συμφέρον το δικό σας είναι ίδιο με το συμφέρον της Τατιάνας Στεφανίδου και του Ευαγγελάτου;
    Τα σίτε αυτών πήραν από τις πετσολίστες 750.000 ευρώ.
    Ο δε Ευαγγελάτος έπαιρνε χορηγίες από τη Novartis.
    Ο Ρογκάκος στον ΑΝΤ1 είναι διορισμένος σε υπουργείο.
    Δεν τα ξέρετε αυτά νεοελληναράδες;
    Τα ξεχάσατε;
    Έτσι κυβέρνησε ο Τσίπρας;
    Αν κυβερνούσε έτσι δεν θα άφηνε 37 δις ευρώ στα ταμεία αλλά χρέη όπως θα σας αφήσει τώρα ο Μητσοτάκης.
    Κρίμα που ζείτε σε αυτόν τον ευλογημένο τόπο και ψηφίζοντας τη συμμορία ΝΔ και Μητσοτάκηδες την καταντήσατε την Ελλάδα τριτοκοσμική χώρα.
    Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ που σας χρεοκόπησαν σας φτωχοποίησαν και σας γελοιοποίησαν δεν θα έπρεπε να υπάρχουν στον πολιτικό χάρτη.
    Αλλά εσείς συνεχίζεται να τους ψηφίζετε για να σας ξανακλέψουν.
    Μπράβο νεοελληναράδες σας αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και ένα παρατεταμένο χειροκρότημα.
    Δεν τα ξέρατ

  4. Ο Μητσοτάκης ψήφισε πρόσφατα νόμο υπέρ των Funds.
    Θα μπορούν να σας κατάσχουν περιουσιακά στοιχεία για 1000 ευρώ χρέος στην εφορία.
    Ο Μητσοτάκης που χρωστάει 400 εκατ ευρώ θαλασσοδάνεια το κόμμα του και που ο ίδιος έχει θαλασσοδάνεια από τον Κήρυκα Χανίων που δεν έχει πληρώσει ούτε ευρώ.
    Ο Μητσοτάκης που ζει από τις χορηγίες της Siemens.
    Ψηφίστε νεοελληναράδες τη συμμορία ΝΔ και Μητσοτάκηδες για το ρουσφέτι και το βόλεμα και ελπίζατε να λάβετε μέρος και εσείς στο πλιάτσικο κατά τα άλλα παριστάνετε και τους πατριώτες τρομάρα σας.
    Τώρα όλοι αυτοί τρώνε με χρυσά κουταλιά και εσείς φάτε σκ@τα από το καλάθι της νοικοκυράς του τσαρλατάνου Άδωνι του Σκοπιανού που σας πουλάει πατριωτισμό με την οκκά επειδή είστε τελείως ηλίθιοι.

  5. ΘΕ0ΔΩΡΙΚΑΚΟ, ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ!!!
    Ζήτα ένα μεγάλο Συγνώμη για τον ΥΙΟ σου και πάψε πια το Θέατρο! Δεν πείθεις ούτε τον ίδιο σου τον εαυτό. Κι 1 εκατομμύριο μηνύσεις να κάνεις και να δικαιωθείς σε όλες, εμάς τους πολίτες, δεν μας πείθεις για τις ατασθαλίες του Υιού σου. Εξάλλου, η εκρηκτική πλειοψηφία των Ελλήνων Δικαστών είναι Κομματικά Τηλεκατευθυνόμενοι. Ενεργούν δηλαδή, με βάσει τα συμφέροντα του κόμμματος στο οποίο ανήκουν και όχι πραγματικά για Ανεξάρτητη Δικαιοσύνη. Ψέματα Λέω;

  6. Ψηφίσατε νεοελληναράδες τη συμμορία ΝΔ και Μητσοτάκηδες για το ρουσφέτι το βόλεμα και το πλιάτσικο.
    Κατά τα άλλα παριστάνετε και τους πατριώτες τρομάρα σας.
    Δεν θέλατε αυτούς που έδειξαν σεβασμό στο δημόσιο χρήμα και άφησαν και 37 δις στα ταμεία, θέλατε τις ύαινες και τα τρωκτικά τους πατριδοκάπηλους της ΝΔ και Μητσοτάκηδες.
    Τώρα όλοι αυτοί τρώνε με χρυσά κουταλιά και εσείς φάτε σκ@τα από το καλάθι του νοικοκυριού του μεγαλοαπατεώνα και Σκοπιανού Άδωνι.
    Ο Άδωνις έχει καταγωγή από τα Σκόπια.
    Σας πουλάει πατριωτισμό με την οκκά και εσείς νεοελληναράδες τρέξατε να τον ψηφίσετε.
    Επειδή είστε τελείως ηλίθιοι.

  7. Για την ιστορία, είναι τέτοιος ο πανικός του Κυριάκου Μητσοτάκη που βγάλανε το ακροδεξιό πολιτικό τίποτα τον Γιώργο Καρατζαφέρη να γλείψει υμνώντας το ακροδεξιό πολιτικό τίποτα τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
    Γιώργος Καρατζαφέρης
    «Ο Μητσοτάκης είναι ο πιο άρτιος πολιτικός του αιώνα που διανύουμε».
    «Στην Ευρώπη δίνουν μάχη για μια χειραψία μαζί του».
    Ανακατεύεις βαλβολίνη, τσιμεντόσκονη, τρελομανίταρα, προσθέτεις και λίγο λάδι και πίνεις κάθε πρωί μια κουταλιά.

  8. Ο ΜΑΥΡΟΣ ΤΖΑΦΕΡ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ ΚΑΤΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ

Comments are closed.