ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΤΡΙΨΕ Ο ΤΙΤΑΝΑΣ!! Η ατάκα του Κυριάκου στο συνέδριο που μάγεψε το πανελλήνιο [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
ΣΑΔΩΣΩΔ

Μεγάλη έμπνευση είχε ο λογογράφος του πρωθυπουργού, ο οποίος ετοίμασε την ομιλία του, για το συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας.

«Φέρνουμε Ραφάλ και φρεγάτες; Ούτε γραβάτες, ούτε φρεγάτες η άλλη πλευρά» είπε με στόμφο ο Κυριάκος Μητσοτάκης και χαμογέλασε με ύφος ικανοποίησης, βέβαιος ότι έχει συντρίψει την αντιπολίτευση με αυτή του την δήλωση.

Παγωμένο το κοινό άρχισε να χειροκροτεί δειλά τον πρωθυπουργό που εμφανίστηκε πεπεισμένος ότι έχει πει την πιο… επιτυχημένη ατάκα του.

Ευτυχώς που δεν ανέφερε και τις… γάτες μιας που η αλήθεια είναι ότι θα έκανε τρομερή ομοιοκαταληξία.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. Ο βασιλιάς της γκάφας…….Είναι στην μοίρα αυτής της χώρας να βγάζει μεγάλους κωμικούς……ΓΑΠ , Σιμήτης , Αλέξης , Κούλης , κλπ…….Το κακό όμως είναι ότι αυτοί που μας χαρίζουν άφθονο γέλιο – ή κλάμα – κρατάνε στα χέρια τους την τύχη του ‘Έθνους……..

  2. ΜΑΛΑΚΕΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ. !!!! ΤΕΤΟΙΑ ΖΩΑ ΕΙΣΤΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΕΧΕΤΕ. ο κουλης δεν παιζεται. μηπως η μητσοτακαινα αντι να τον βγαλει απο το μουνι της τον εβγαλε απο τον κωλο? τον περασε για σκατο και τον εχεσε? ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΤΕ

  3. Ο άνθρωπος είναι σταθερά βλαμμένος ή ψυχικά ασταθής? Και δεν ξέρουμε αν είναι έτσι πριν ή μετά το εμβόλιο!!!!! Τιναφταρε!!!!!

  4. Ακριβώς βλακόμουτρο για τη …..Σταυρούπολη. τι ψηφίσαμε ρε μαλάκες…ο άνθρωπος δεν υπάρχει…

  5. Με την αναφορά σε γάτες θα αναβαθμιζόταν η κολοσσιαία κοτσάνα…

  6. Με την αναφορά σε γάτες θα αναβαθμιζόταν η κολοσσιαία κοτσάνα…

  7. Φάει γραβάτες-ραφάλ-φρεγάτες νεοέλληνα…Σε λίγο θα βλέπεις με κεριά και θα μαγειρεύεις στο πετρογκάζ….

  8. Τι καταντια ειναι αυτη ρε βλακομουτρο ? Δεν αισχυνεσαι μπιτ για μπιτ πια ?

  9. Ακουστε τον μ@λ@κες Νεο Δημοκρατες…. που ψιφηζετε χιλιαδες…ολους τους Μ@λ@κες…τους δηθεν με γραβατες !!! Ου να μου χαθειτε ξυπολυτοι χωριατες….

    1. Οι νεοδημοκρατες ενημερώνονται από συγκεκριμένους σταθμούς και sites χρόνια τώρα. Μάλιστα αν τους πεις κάτι διαφορετικό από αυτό που έχουν δει δεν το πιστεύουν. Το video αυτό και να τους το δείξεις θα το αμφισβητήσουν γιατί το έχει το Μακελειό. Μιλάμε για ηλίθιους.

  10. ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΧΟΡΕΥΕΙ ΤΑ ΠΑΠΑΚΙΑ ΜΕ ΜΑΣΚΑ ΠΑΠΙΑΣ ΣΗΚΩΜΕΝΗ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΤΡΩΕΙ ΤΟΥΜΠΑ

Comments are closed.