ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΗΚΩΣΕ ΑΠΟΨΕ!!! Ο ΠΑΛΙΟΣ ΚΑΛΟΣ ΧΙΟΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΚΑΙ ΕΚΟΨΕ ΠΙΣΙΝΟΥΣ! “Ο ΛΑΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ, ΟΧΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩ” – ΜΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΓΩΓΕΣ, ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ…

Κοινοποίηση:
ωδωδωδ

Θυμωμένος, αθυρόστομος αλλά πάντα με αλήθειες, ο Στέφανος Χίος επέστρεψε απόψε στο έκτακτο διαδικτυακό ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΧΙ με αφορμή το χάος που παρατηρήθηκε στη χώρα από 10 πόντους χιόνι.

“Τι κάνατε ρε αλήτες σήμερα στον κόσμο;;;” ξεκίνησε την εκπομπή ο δημοσιογράφος για να συνεχίσει: “Γι’ αυτό που ζούμε σε ένα κράτος μπουρδέλο με πολιτικούς καθίκια, εσείς φταίτε”, είπε απευθυνόμενος στους πολίτες. “Ποιος φταίει για την κατάντια;;;; Ποιος ψήφισε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ; Εσείς”.

Αμέσως μετά, αναφερόμενος στα πρόστιμα χιλιάδων ευρώ που επέβαλλε το ΕΣΡ στο makeleio.gr, αποκάλυψε ότι η απάντηση θα είναι στα δικαστήρια. “Θα σας πάρουμε τα σπίτια γιατί διώκεται τις ανεξάρτητες φωνές και προστατεύετε αυτούς που τα άρπαξαν από τη λίστα Πέτσα. Τώρα αυτοί βγαίνουν και ρίχνουν τις ευθύνες στο λαό. Ο λαός που ήταν για ώρες αποκλεισμένος στην Αττική Οδό χωρίς νερό, φαγητό και καύσιμα. Μέχρι και βρέφος εγκλωβίστηκε”.

“Δεν μπορώ να υπερασπιστώ τον πολίτη που κάνει λάθος πολιτικές επιλογές…”, ξεκαθάρισε. Αν δεν σπάσει το απόστημα της ΝΔ και όλων των Κυβερνήσεων μετά το 1974, ο τελευταίος που φταίει είναι ο Μητσοτάκης.

Στη συνέχεια, τηλεθεατές βγήκαν στον αέρα του ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΧΙ για να καταφερθούν εναντίον του γελοίου “επιτελικού” κράτους με τις σοβαρές τους καταγγελίες.

Τα πυρά του δημοσιογράφου συγκέντρωσε παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ που έκοψε στον αέρα αποκλεισμένο πολίτη που είπε το γνωστό σύνθημα για τον Μητσοτάκη. “Γιατί δεν αφήνεις τον κόσμο να μιλήσει μωρή κ@ριόλα;”, είπε ο Χίος οργισμένος για να καταλήξει “όσοι παρακολουθείτε ΣΚΑΙ, είστε όλοι κόπ@νοι”.

Επίσης, αναφέρθηκε και στην μαύρη αγορά που παρατηρείτε στην αγορά σχετικά με τις αντιολισθητικές αλυσίδες και το πετρέλαιο που είναι πανάκριβα και ο αρμόδιος υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης είναι άφαντος.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

56 Σχόλια

  1. Ρε παλικάρια εκεί στο Μακελειό,δύο φορές έχω στείλει σχόλιο από χθες βράδυ αλλά πιθανόν μποτιλιαριστηκε κ αυτό στο “χιονια”….παράπλευρη απώλεια κ αυτό,του επιτελικού κράτους του Κούλη;

  2. Όταν μιλάει ο Χίος σαν να ακούω τον εαυτό μου. Τέτοια ταυτότητα σκέψης, λεξιλογίου! Είθε να συνεργαστείτε με τον Κασιδιάρη!

  3. Στέφανε αν δεν γίνει συνεργασία με Κασιδιάρη θα τον ψηφίσουμε μόνοι μας. Και ότι θέλει ας γίνει. Τζιμεροι κλπ κλπ ας έρθουν και αυτοί αλλά χωρίς Κασιδιάρη το ενωτικό πατριωτικό κίνημα θα σπάσει .

  4. οχι τζημερο κρανιδιωτη ειναι υπερ της υπχρεωτικοτητας και μαλιστα απηλεισαν με φυλακες οσοι δεν εμβολιαζωνται

  5. Μπορειτε να μου πειτε που θα βρω την χθεσινη εκπομπη; γιατι μαλλον την εχουν κατεβασει

  6. Σταματήστε ρε τόσα Ραφαλ μας έφερε!!!! Αχάριστοι…Κούλη γα……σαι!!!!

  7. Ο/Η ΚΑΘΑΗΓΗΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΔΡ. ΜΑΝΟΥΣΑΚΗΣ ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ HARVARD UNIOVERSITY λέει:

    ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩ ΠΩΣ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ, ΝΕΟΣ, ΜΕ ΠΥΓΜΗ, ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ, ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΓΑΛΟΥΧΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ–ΠΑΤΡΙΔΑ–ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΣ ΤΖΗΜΕΡΟΣ ΚΛΠ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ. ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ. ΠΡΟΣΕΧΕ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΣΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΑΠΕΞΩ.

  8. Aφορισμένε γκαντεμόσαυρε ΣΑΤΑΝΑ ρήμαξες την χώρα το μόνο που σου μένει να βάλεις την θηλιά μόνος σου.

  9. Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΗΜΕΡΑ…ΧΑΡΗΚΑ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ

  10. Εσύ ακόμη κ που βρίζεις έχεις μια διάχυτη καλοσύνη στα μάτια σου .Απογοητεύσες πολύ κόσμο ανακοινώνοντας Τζημερο .Εγώ αυτό το κακιασμενο ξερολα φασίστα δεν μπορώ να τον ψηφίσω κ συγνώμη .Δεν μπορώ να τον βλέπω ούτε να τον ακούω.Ο Κασιδιάρης έχει γνήσιες πατριωτικές πεποιθήσεις .ο τζημερος είναι ένα κάκιστο κρετινοτρολ της πολιτικής .

  11. Το χειρότερο δεν είναι αυτό αλλά πώς ανεχετε να βάζει το πεος του στο κόλπο μιας γυναίκας που δεν έχει τις αισθήσεις της . Μήπως το δεύτερο είναι χειρότερο;;

  12. Στεφ έχεις δίκιο.
    Είσαι αναγκασμένος να συνεργαστείς με αυτούς άσχετα αν γνωρίσεις ότι είναι και μαλακες.
    Κανένας από αυτούς δεν είναι σα και σένα
    Δεν έχουν αρχιδια. Γυναικούλες ειναι
    Αλλά τι να κάνουμε;; Αυτούς έχουμε

  13. Τώρα, ρε Χίο, τι περιμένεις από το γιατρό;;; ΙΑΤΡΙΚΗ ΟΜΕΡΤΑ λέγεται και τη διδάσκονται μαζί με τον “όρκο” του Ιπποκράτη, τρομάρα τους.
    Όλα για τις φαρδιές τσέπες των σαβάνων.

  14. Στεφ από τα πολλά γιατρέ μου που είπες ξύπνησα
    Κοιμήθηκα πολύ ωραία
    Να τον φέρνεις αυτόν .

  15. Έτσι είναι ακριβός όπως τα λες Στέφανε
    Λαθρεμπόριο
    Ναρκωτικά
    Αρχαιοκαπηλία
    Τα αρχαία που έστελνε ο Γέρος Μητσοτάκης στο εξωτερικό μην μου πης πώς ο Κουλης δεν τα ξέρει αυτά.
    Αρχαία από Κρήτη πήγαν πολλά εξωτερικό.

    Όλοι μαζί Στέφανε. …ενωμένη θα πετάξουμε αυτήν την Σαπίλα.
    Στέφανε προχώρα ο κόσμος θέλω να πιστεύω ότι έχει μπουχτιση ποιά.
    Προχώρα. …
    Προχωραααααα μαζί σουυυυυ

  16. Τα χωριά, μόνο γέρους. Τα χάνουμε, τελείωσαν. Λοιπόν, τόνισε, σε παρακαλώ: Νόμο θέλουμε ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΔΕΚΑΠΛΑΣΙΟ ΦΟΡΟ «ΜΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΣΕ ΣΩΡΙΟ»/ Με τον τρόπο αυτό, οι συντάξεις, δηλαδή εκατομύρια ευρώ κάθε μήνα θα μένουν στα χωριά, οπότε θα ζωντανέψουν τα χωριά, θα πάνε νοσοκόμες, θα πάνε γιατροί, θα ανοίξουν φαρμακεία και μινιμάρκετ κλπ κλπ.

  17. Στέφανε στο μακελειό δεν μπορώ να το βρω στη Λαμία

  18. Χίο σε αγαπάμε και σε εμπιστευομαστε. Αν αποφασίσεις να ασχοληθείς με την πολιτική, πρόσεχε μην μας απογοητευσεις. Διότι αυτή τη στιγμή είσαι η τελευταία ελπίδα που έχουμε στο να μπορούμε να νιώθουμε ασφάλεια και εμπιστοσύνη σε έναν υποψήφιο πολιτικό. Μην μας τα γυρίσεις αργότερα πχ με το μεταναστευτικο…

  19. Με λιγο χιονι εκλησε η Ελλάδα
    Οταν εχεις καλους δασκαλους ξερει τι ενοοει για την κυρία σκορδα ο χιος

  20. Στέφανε σε παρακαλώ μην καπνίζεις. Σε θέλουμε γερό και δυνατό!

  21. Τόσο καιρό ρε που μας είχαν γαμησει με τα εμβόλια οι ειδικοί δεν έκανες μια εκπομπή.
    Και σήμερα μας τα έκανες τσουρέκια με τη Αττική Οδό.
    Εγώ πάντως χαίρομαι που σε βλέπω.
    Πάντα τον κλέβανε οι πετρελαιαδες τον κόσμο.

  22. Στεφ τι έπαθες σήμερα; Τα πρόστιμα φταίνε.
    Μήπως μεταλλάσσουν το DNA;;;

  23. Χέστηκα για την Αττική οδό
    Μεγάλος ΜΑΛΑΚΑΣ ΣΥΜΦΩΝΩ.
    ΣΚΑΕΙ=ΣΚΑΪ
    ΜΗ ΤΗΝ ΒΡΙΣΕΙς ΚΙ ΑΥΤΗ.
    Μήπως είναι μπάρες Pole Dancing;;
    ΓΙΑ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΕΝΝΟΩ.
    Σήμερα είμαστε ελεύθεροι στις εκφράσεις μας

  24. Έδεσες τώρα !!
    Ο Τζημερος κι ο Κρανιδιώτης.
    Για ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ.
    ΜΕΓΑΛΟΙ ΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ .
    ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ.
    πολυπολιτισμικοι υπέρ του υποχρεωτικου εμβολιασμού.
    Ο Τζημερος θα τραγουδάει;;
    Εγώ Στεφ εσένα θέλω αυτοί δε μου αρέσουν.

  25. Μαλιστα! Τζημερος και Κρανιδιωτης! Καλα κρασα!

  26. Ποιο Τζημερο ρε φίλε πας καλά.Προσεχε αυτοκτονεις

  27. Πέστα Στέφανε. …..θα τους πάρει ο διάολος τον πατέρα τους αλήτες τους προδότες.

    1. Δώσε Στεφανε πες τα όλα στην εκπομπή σου! Κράξιμο!

  28. Χίο τότε γιατί παραιτήθηκε ο δικηγόρος από την υπεράσπιση του Παππά ?

  29. Στεφανε τραβα μπροστα και ακολουθουμε!!! Ανοιξτε τα σχολια στο live να δωσουμε πονο!!!

  30. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ Ν’ ΑΚΟΥΩ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ! ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΟΘΕΥΟΝΤΑΙ! ΑΝΤΕ ΠΙΑ! ΠΟΥ ΜΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ!

  31. Στέφανε, ούτε ένα πολιτικο @ δεν έχει βγει στους δρόμους που έχουν κλείσει. Ούτε βουλευτές ούτε υπουργοί ούτε εργολάβοι. Στον π@υτσο τους όλα, κονομανε και βάζουν στρατό και τους βλακες της αστυνομίας να τρέχουν μέσα στα χιόνια. Οι τύποι το τερματησαν τελείως. Οι βλακες στην αστυνομία φταίνε που δεν λένε με τίποτα να καταλάβουν πως φυλάνε ανώμαλους, λαμογια, κλέφτες μιζαδορους και προδοτες πολιτικούς. Ρε μυαλό δεν έχουν καθόλου αυτοί?

  32. θελω να θυξεις το θεμα με τα κιτ και τους λαθρομεταναστες στον ευρο εγω απο τον ευρο ειμαι θα παρακαλουσα να το θυξεις

  33. ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ

  34. Εγω βλεπω μια ειδηση εδω που λεει : ΑΝΟΙΧΤΟ ΝΑ ΚΗΡΥΧΘΕΙ ΑΡΓΙΑ Η ΑΥΡΙΑΝΗ ΜΕΡΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ .. . Αλλη μια ειδηση που εχει σχεση με την παγκοσμκια κυβερνηση (νεες αργιες ??) . …Να πουμε (ξανα) ..3 πραγματα και οποιος καταλαβει καταλαβε ..οι αλλοι θα ξυπνησουν το ”2022” θελουν δε θελουν (θα βγουν πολλα αν οχι ολα) με νεα ψεματα… . 1ον_Το 2020 βγηκε στις ειδησεις βιντεο με ufo απο το πενταγωνο της αμερικης, θα ερθουν fake aliens (”2022”) . 2oν_Δεν εχουν δει ποτε πλανητη σε αλλο ηλιακο συστημα ειναι ολα υποθεσεις αρα δε γυριζει η γη γυρω απο τον ηλιο . 3ον__Μετα την παγκοσμια κυβερνηση θα ερθει ο αντιχριστος μετα θα πεσει (μετα θα γινουν κι αλλα ) ολα γι αυτα γινονται οχι για εναν ιο , ο Πλατωνας λεει για σπηλια με μαριονετες… . …Οποιος θελει ας πατησει 3 ειδησεις.. 1. Το πενταγωνο της Αμερικης εδωσε στη δημοσιοτητα βιντεο με ufo (2020) .2. ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΙΩΠΗΣ ΓΙΑ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ (2019) .3. ..Έγγραφα του FBI για τα UFO περιλαμβάνουν «σκάφη που τρέχουν με 45.000 χλμ/ώρα» καθώς και «… πτώματα εξωγήινων» (2021) ..αρα αφου δε θα ειναι εξωγηινοι θα ειναι μαριονετες στη σπηλια του Πλατωνα (FAKE ALIENS ”2022”) .

    1. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ “ΕΣΩ-ΓΗ’Ι’ΝΟΙ”! ΤΑ “UFO” ΥΠΑΡΧΟΥΝ,ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΗΝ “ΑΛΗΘΕΙΑ”!! ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΟΥΝ!!!

  35. Περιμένουμε με ανυπομονησία το ζωντανό Μακελειό!

  36. 5 ώρες κολλημένος στην λεοφόρο Καρέα, αναστροφή για Βυρώνα μετα απο 5 ώρες για ναπάμε στα νότια προάστια, Μητσοτάκη γαμ..σε πραγματικά

  37. LIVE CHAT ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΡΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΑΧΡΗΣΤΟ ΤΟΥΡΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟ ΕΣΠΡΕΣΑΚΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΠΘ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

  38. Ποπ κορν κ γλέντι με το Χίο, ,,,,
    Μητσοτάκη θα φας καλά το βράδυ, ,,
    Θέλαμε ραφαλ κ εγκλοβηστικαμε σε 10 πόντους χιόνι, ,,,,

    Αυτά βλέπει ο ερντογαν κ γελάει, ,,

    1. Ραφαλ = Ραφαήλ
      Αρχάγγελος Ραφαήλ από την Βίβλο.

  39. Επιτέλους ! Αμάν κ πως περιμένουμε τις τοποθετήσεις σου Ηγέτη Χίο .Όλοι συντονισμένοι από τώρα .

Comments are closed.