ΤΟΝ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Με… range, jeep και αστυνομικούς ο Μητσοτάκης σε νεανικό στέκι

Κοινοποίηση:
5480664-1024x683

Την… τσάρκα του Κ. Μητσοτάκη σε στέκι νέων στο Παγκράτι σχολιάζει ο Ευάγγελος Αντώναρος σαρκάζοντας την σκηνοθεσία της προσπάθειας του πρωθυπουργού να δείξει ότι επικοινωνεί με τη νεολαία η οποία, όπως όλες οι δημοσκοπήσεις δείχνουν, του γυρίζουν την πλάτη.

Η ανάρτηση Αντώναρου

Ξέρει ότι οι νεότερες γενιές του γυρίζουν την πλάτη. Κι έτσι ο Μητσοτάκης πήγε σημερ. σε νεανικό στέκι στην Αρχελαου στο Παγκράτι. Όχι αυθόρμητα όμως. Πολλοί προπομποί είχαν προηγηθεί. Τον ιδιο δε συνόδευαν 2 range rover, 3 jeep + καμιά 30αρια αστυνομικοι. Λαοπροβλητος..ο γόνος! Αλλη μια άστοχη κίνηση που αποδεικνύει πόσο ξεκομμένος είναι απο την πραγματική κοινωνία.

*φωτό αρχείου

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Αντε κατεβα και συ.Παρακαλα το ειδωλο σου να σε βαλει στα ψηφοδελτια,αν φυσικα το βιογραφικο σου αποδεικνυει οτι εισαι ενα δουλικο λαμογιο,που στηνεις κωλο για πεντε δεκαρες.Αλλιως δεν μπαινεις στη συμμορια,αχρηστε.

  2. εκειιιιι πληρωνετε ονοι που, και θα τον ξαναψηφησετε….. και θα τον πληρωνετε και αυτον και ολην του την οικογενεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! αυτο θα πη ελλαδισταν…. συνηθειες 400+ χρονων δεν αποτιναζοντε τοσο ευκολα……

  3. Ενώ ο Αντώναρος εεεε;;
    Σέρνει πίσω του όλες τις λαϊκές μάζες.
    Ο Μάζης τι έγινε τελικά;;
    Θα κατέβει κι αυτός για βολευτης;;
    Λέω να κατέβω κι εγώ, τι λέτε;;

Comments are closed.