ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ; ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – Απόβαση Αμερικανών με πλήρη οπλισμό στην Ευρώπη. Τυχαίο;;;

Κοινοποίηση:
Untitled-2-1

Κάτι συμβαίνει! Ενώ τα ΜΜΕ μας “διασκεδάζουν” με τον ιό της Κορόνα, 40.000 ειδικές δυνάμεις των ΗΠΑ προσγειώνονται σε όλη την ΕΕ αυτή τη στιγμή.

Ενώ τα πρωτοσέλιδα, τα σόου και τα social media στην Ιταλία έχουν πλέον πλημμυρίσει από το παγκόσμιο θέμα του κορονοϊού, 20.000 Αμερικανοί στρατιώτες βρίσκονται σήμερα σε έως 7 ευρωπαϊκά αεροδρόμια και 10.000 ακόμη αμερικανικά στρατεύματα στην Ευρώπη στρατεύματα από διαφορετικές ευρωπαϊκές χώρες.

Για ποιους σκοπούς ήρθαν συνολικά 37.000 Αμερικανοί στρατιώτες οπλισμένοι μέχρι τα δόντια;

Ίσως βοηθήσετε τα κράτη να σταματήσουν αυτόν τον “επικίνδυνο” ιό, ή βοηθάτε αυτούς που το έκαναν; Απολύτως όχι!!!

Έχουν έρθει να αναπτυχθούν ή να ” διαδοθούν ” με τα λόγια υψηλόβαθμων Αμερικανών αξιωματικών σε ευρωπαϊκό έδαφος για να ξεκινήσει η στρατιωτική άσκηση ” European 20 ” η οποία είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει τον Απρίλιο και να τελειώσει

Έχουν ενημερωθεί οι πολίτες περί τίνος πρόκειται; Προφανώς όχι!

Το Europe Defender 20 είναι μια άσκηση που αναπτύχθηκε από την αμερικανική κυβέρνηση σε συνεργασία με το ΝΑΤΟ για να “δοκιμάσει” τις στρατηγικές που θα εφαρμόσουν ΗΠΑ και Ευρώπη σε περίπτωση υποθετικού πολέμου

Απειλή από ποιον;

Προφανώς, η μόνη “υποθετική απειλή” για την Αμερική είναι η Ρωσία (σύμμαχος της Κίνας), με την οποία εδώ και καιρό δημιουργεί μεγάλες εντάσεις.

Ας αναλύσουμε όμως αυτό. Εκτός από 37.000 στρατιωτικούς, εισήχθησαν 14.000 στρατιωτικά οχήματα (δηλαδή τανκς, ελικόπτερα κ.ά.) για την άσκηση αυτή, σε σχέση με τόσα πυρομαχικά. Έι, αλλά περίμενε, η πανδημία ακύρωσε όλα τα συλλαλητήρια… λόγω του ” ιού της κορόνα “. Ίσως στρατιώτες με κατάλληλες μάσκες και προφυλάξεις να έρθουν για να εκτελέσουν αυτή την ” άσκηση “. Προφανώς όχι!!!

Σύμφωνα με αξιωματικούς των ΗΠΑ, αυτοί οι στρατιώτες είναι απόλυτα υγιείς και ως εκ τούτου, εντελώς ανοσία στον “κορονοϊού”.

Εάν δεν έχουν ανοσία, γιατί δεν καθυστερεί αυτή η στρατιωτική άσκηση ενόψει της σύστασης του ΠΟΥ για εξάπλωση αυτού του ιού και των μέσων ενημέρωσης -, κοινωνικό, υγειονομικό, πολιτικό και οικονομικό χάος αυτός ο ιός

Γιατί οι Ιταλοί πολίτες μπορούν να αποκτήσουν αυτόν τον ιό και μόνο ο αμερικανικός στρατός μπορεί εύκολα να κινηθεί στην ίδια Ιταλία

– Γιατί αποφασίστηκε να διεξαχθεί αυτή η άσκηση σε γεωγραφική τοποθεσία που θα αποτελούσε υποθετική σύγκρουση με τη Ρωσία, όχι σε άλλες περιοχές που κοιτάζουν άλλους ορίζοντες;

– Γιατί το 95 % των ΜΜΕ σιωπά γι ‘ αυτό;

Γιατί δεν το συζητάνε όλοι οι Ιταλοί πολιτικοί;

Εάν οι στρατιώτες έχουν ανοσία στον κορονοϊού, σημαίνει ότι ο ιός δεν είναι τόσο επικίνδυνος, ή υπάρχει ήδη εμβόλιο;

– Ο Τραμπ απαγόρευσε στους Αμερικανούς να ταξιδέψουν στην ΕΕ χθες, αλλά όχι στους Αμερικανούς στρατιώτες. Ότι ο κίνδυνος του λεγόμενου ιού δεν ισχύει για τους Αμερικανούς στρατιώτες!?

Η Ρωσία έθεσε μια σειρά ερωτημάτων σχετικά με αυτές τις ασκήσεις στις οποίες δεν έχει λάβει απάντηση και ήδη δήλωσε σε αυτή τη βάση ότι θα διατηρήσει τη στρατιωτική της θέση εντός των συνόρων της.

Η Κίνα, σύμμαχος της Ρωσίας, υπέγραψε συνθήκη με την Ιταλία πριν από λίγους μήνες (η συνθήκη ρυθμίζει τις εμπορικές σχέσεις στη Μεσόγειο, και η Ιταλία θα στεκόταν δίπλα στην Κίνα λόγω της στρατηγικής της θέσης, ακόμη και αν η ΕΕ το απαγορεύει αυτό) να Πιο σημαντικό μεταξύ Ιταλίας και Κίνας.

Ακόμη και με την υπογραφή της συνθήκης, η εξουσία της Αμερικής στην Ιταλία είναι πολύ μικρότερη, αλλά όχι αμελητέα.

Φυσικά, από τη στιγμή της συμμαχίας μεταξύ Κίνας και Ιταλίας, υπάρχει έκρηξη κορονοϊού που οι περισσότεροι αρχίζουν να καταστρέφουν και να παραλύει την Ιταλία και την Κίνα.

Εάν οι στρατιώτες έχουν ανοσία στον κορονοϊού, σημαίνει ότι ο ιός δεν είναι τόσο επικίνδυνος, ή υπάρχει ήδη εμβόλιο;

Κίνα και Ρωσία είναι αδιαμφισβήτητοι Αμερικανοί αντίπαλοι εδώ και χρόνια, καθώς η σημασία τους μειώνει σημαντικά το μονοπώλιο του δολαρίου στην παγκόσμια αγορά, με αποτέλεσμα σημαντικές απώλειες τόσο σε οικονομικά όσο και γεωπολιτικά όσο και γεωπολιτικά.

Εδώ και αρκετό καιρό, η Αμερική κάνει τα πάντα για να προκαλέσει τη Ρωσία να ανταλλάξει κυρώσεις και στρατιωτικές προκλήσεις εναντίον της Συρίας, του Ιράν, της Ουκρανίας και οτιδήποτε αγγίζει τα εμπορικά και γεωπολιτικά της

Ενώ οι πολίτες του κόσμου στην Ευρώπη, η Κίνα και η Ιταλία προβάλλονται με μάτια και αυτιά σε έναν κορονοϊού.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου η Αμερική αποφασίζει να συνεχίσει να φέρνει τα στρατεύματα της στα σύνορα με τη Ρωσία χωρίς κανένα πρόβλημα!

Γιατί λοιπόν τόση πίεση να οπλίσουν τα αμερικανικά στρατεύματα σε ανησυχητικές ποσότητες για να μπορούν να εκπαιδευτούν εύκολα παρά τα πάντα και να γνωρίζουν ότι αυτό προκαλεί υψηλό συναγερμό στη Ρωσία;

Το φαινόμενο του “κορονοϊού” είναι ένας χρήσιμος τρόπος για να αποσπάσει την προσοχή και την προετοιμασία ενός μεγάλου μέρους των πολιτών του κόσμου για κάτι πιο σημαντικό, το οποίο σε αυτή την περίπτωση δεν έχει καμία σχέση με την επίλυση του ιού. Γρίπη.

Από αναγνώστη

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

21 Σχόλια

  1. Ευχαριστώ θερμά τους συνεργάτες του makeleio και τους συγχαίρω για την κατανόηση της δημοσίευσης των άρθρων μου,
    Παστουρματζης Λεωνιδας

  2. Μετάνοια από τον Θεό για την αχαριστία και την απιστία στον Τριαδικό Θεό,
    Μετάνοια και απόσυρση νόμων που έχουν να κάνουν με αποποινικοποίηση της μοιχείας .των εκτρώσεων,της ομοφυλοφιλίας ,των πολιτικών γάμων.των αιρεσεων,της υπερβολικής συγκατοίκησης με τα ζώα ,την ώρα που δεν μας συγκινεί η ταλαιπωρία και ο θάνατος των ανθρώπων,
    Τι να θυμηθεί κανείς,το ποσό ο άνθρωπος απαρνήθηκε τον Δημιουργό του και τώρα απολαμβάνει τους πικρους καρπούς της βλακείας του να γίνει ο ίδιος του Θεός;
    Θα θρηνήσουμε κυριοι χιλιάδες κοσμακη και δεν θα προλαβαίνουμε,δυστυχία ποικιλόμορφη στην Ελλάδα και στον κοσμο
    Να πέσουμε στα πόδια του Χριστού λέγοντας.
    Δευτε προσκυνήσω μεν και προσπεσωμεν τω Βασιλει ημών Θεώ,,,και το Υπεραγία ΘΕΟΤΟΚΕ σώσον ημάς,,,,και το Ο Θεός ιλασθητι μοι τω αμαρτωλω,
    Σας ευχαριστω

  3. Επανέρχομαι ως σχολιαστής με την μομφή που με απέδωσε κάποιος αδελφός ως Τρολιαρη.
    Να είμαι ειλικρινής τον όρο αυτό δεν τον ήξερα και έψαξα στο internet,τελικά διαπιστώνω ότι ο όρος troll σκανδιναβικής προέλευσης έχει την έννοια ότι ο τρολιαρης προσπαθεί να αποπροσανατολίσει την κοινότητα με την οποία συνομιλει η ίσως είναι εκτός θέματος το άρθρο κτλ
    Λοιπόν παλλικάρια , ο Αρμαγεδδών προ των πυλών,παράξενα ακούγεται αυτό ,ίσως να μην συμφέρει στον Ελληνικό λαό αλλά και σε όλο τον κόσμο να αφήσουμε την αποχαυνωση μας και να μπλέκουμε με σενάρια συνομωσιολογιας και κινδύνων
    Μα πόσο αποχαυνωθηκαμε επιτέλους,δεν το βλέπετε,πρέπει να σας το λέει κάποιος;
    Πόλεμοι,ασθένειες,δυστυχία σε όλο τον πλανήτη
    Υπάρχει σωτηρία;
    Ναι υπάρχει σωτηρία,
    Σας την μεταφέρω ευθυς

    «αποκτήνωση» τoυ κόσμου
    Μετά από τόσα πολλά χρόνια ασταμάτητης περίπου αλληλοεξοντώσεως των ανθρώπων άνω στη γη, για την οποία δικαιολογούνται όλοι ασταμάτητα μπρός στoν ίδιο τoν εαυτό τoυς, είναι αδύνατο να αναμένουμε ότι αυτοί θα τολμήσουν να ατενίσουν τo ύψος τoυ Ουρανού και να ονομάσουν τoν Θεό Πατέρα τoυς.

    Στις μέρες μας η “αποκτήνωση” τoυ κόσμου πήρε τρομερές διαστάσεις. Η έκπτωση από την αυθεντική χριστιανική πίστη έχει γίνει καθολικό φαινόμενο. Η λέξη που χαρακτηρίζει τoν αιώνα μας είναι η «αποστασία».

    Φοβάμαι λοιπόν ότι μόνο η αύξηση των συμφορών μπορεί τώρα να οδηγήσει τoυς ανθρώπους στα παθήματα εκείνα που θα φανούν πραγματικά κρίσιμα, και τα οποία θα διεγείρουν σ’ αυτoύς ξανά την ικανότητα να αντιληφθούν την πρωταρχική τoυς φύση κατ’ εικόνα Θεού. Τότε θα βασιλεύσει η ειρήνη στη γη.

    Όσο oμως oι άνθρωποι παραμένουν όμoιoι με τα άγρια θηρία, δεν πρέπει να περιμένουμε ειρήνη άνω στη γη. Είναι άδικες όλες oι προσπάθειες με τους δρόμους της διπλωματίας και με άλλα παρόμοια μέσα για την αποτροπή της συμφοράς τoυ πολέμου.

    Είναι πρωτίστως απαραίτητη η πνευματική αναγέννηση τoυ ανθρώπου, απαραίτητη η “ανθρωποποίηση” τoυ θηριώδους αυτού κόσμου.

  4. φανταρακια Αμερικανικά θα περάσουν από την Εγνατία Οδό,τα λέγανε εδώ και δεκαετίες κάτι παππούδες της Ορθοδόξου Εκκλησίας αλλά οι ελληναραδες αποχαυνωμενοι επιεικής ο προσδιορισμός απολαμβάνουν ακόμη τα είδωλα της κοιλιάς των οφθαλμών και της ζέστης τσέπης,ευτυχώς όχι όλοι.
    Λοιπόν αρμαγεδωνας,κοροϊδέψετε όσο θέλετε,εάν βέβαια δημοσιευθεί το αρθρακι μου.Φαγωμαρα Ρωσσια Τουρκία Αμερική Ευρώπη ,νικητής κανένας ,πλήρης αποδεκατισμό ςόλων.ευτυχως δεν θα πάρει μέρος

    1. Λεωνιδααααααααα! στον παστουρμα σου εσυ παλιοτρολιαρη!!!!!!!!!!!!

  5. Πλακα μας κανουν οι Αμερικανοί; ρισκαρουν την υγεία 40000 στρατιωτων τους με την δικαιολογία ότι είναι υγιείς; και τόσες χιλιάδες κόσμος που νοσησε (εξαιρούνται ηλικιωμένοι) υγιεστατοι ήταν. Έχουν εμβολιαστεί όλοι 1000%. Και γλεντάνε τους Ιταλούς γιατί σου λέει, μλκες συνεργάστηκατε με ανατολή; έρχομαι θωρακισμένος στη χώρα σου που εσείς πέφτετε σαν τα κοτόπουλα να σου δείξω τι μπορώ να κάνω, και αααααν συνετιστεις να σε σωσω

    1. Το θέμα είναι πανεξυπνε πως μαζί με τους Ιταλούς και Κινέζους γλεβτανε και τον υπόλοιπο κόσμο όπως τους Έλληνες

  6. Αγαπητοί ουγκανοί κάτοικοι του Ελλαδιστάν. Δυστυχώς διαπιστώνω με λύπη μου ότι, τα σοφά λόγια εκείνου του ταπεινού κουρελή παππούλη, με το όνομα Παΐσιος ήταν πέρα ως πέρα αληθινά. Οι περιγραφές του λεπτομερείς και συγκεκριμένες.

    Επειδή, κάποιοι από εμάς ήμαστε γονείς με πλήρη συναίσθηση της έννοιας του όρου, ελπίζαμε ότι ίσως κι κάποια από τα λόγια, του πραγματικά άγιου αυτού ανθρώπου, να ήταν αλληγορικά. Δυστυχώς, από ότι φαίνεται τα πράγματα είναι σοβαρότερα και πιο πολύπλοκα από αυτό που εμφανίζονται.

    Εάν λοιπόν έχουμε μπει στην τελική ευθεία των γεγονότων, εάν τονίζω, τότε αυτό που έρχεται ούτε καν το φαντάζεστε αγαπητοί ουγκανοί. Και επειδή σε πολλά sites κατά καιρούς έχω διαβάσει σε σχόλια νεοελλήνων διανοουμένων να προσάπτουν το όνομα Παστίτσιος στον καλοσυνάτο εκείνον γέροντα, απλά να παρακαλάτε να μην έχει έρθει η ώρα σας.

    Και λέω η ώρα σας γιατί, πέρα από θρησκοληψίες και δόγματα, ο πόλεμος είναι τόσο άγριο πράγμα που, κανείς από εσάς πολεμιστές του πληκτρολογίου δεν προόκειτε να μείνει ζωντανός ούτε για 24 ώρες, με την ανοησία που σας δέρνει. Κια φυσικά, πολλοί από εσάς θα τρέχεται να κρυφτήτε σε τίπποτα λαγούμια..!

    Βρωμερά αναξιοπρεπή δίποδα νεοελληναράδες και νεοελληναρούδες, καταστρέψατε αυτόν τον Άγιο τόπο με τα καμώματα σας και την αγραμματοσύνη σας. Όσα πτυχία και να έχετε πάρει δεν μάθατε τίποτε. Μόνο διορισμούς, ψευτοεπίδειξη και πορνεία!

    Εύχομαι να περάσει όλο αυτό έτσι ώστε να μην την πληρώσουν και τα υγιή στοιχεία που είναι καταδικασμένα να μένουν εκεί μαζί σας γιατί, δεν έχουν που αλλού να πάνε. Περαστικά σε αυτούς που αρρώστησαν λόγω της ανευθυνότητας των υπολοίπων γελοίων βολταδόρων της παραλίας και του φραπέ. Κουράγιο, ο Θεός είναι μεγάλος και σοφός…….!

    Εν το μεταξύ, για να προλάβω τα σχόλια των κρετίνων εδώ περί θρησκοληψίας και δήθεν εκκλησίας, δεν έχω καμία απολύτως σχέση με το παπαδαριό ούτε τις business τους.!

    Αγαπητοί εθνοσωτήρες του Μακελειό, έχω παρατηρήσει ότι πολλά από τα σχόλια μου δεν τα εγκρίνετε. Γιατί άραγε…..::::: Δεν πειράζει καθόλου. Μου αρκεί που τα διαβάζετε εσείς καο προστατεύετε με αυτόν τον τρόπο το υψηλού επιπέδου κοινό σας από τις δικές μου ανοησίες…..

    1. Προς τον φίλο με το ψευδώνυμο ΝΟΤΙΟS συμφωνώ στα πάντα μαζί σου και ευτυχώς δεν είμαι μόνη αυτό λέω, που έχω αυτές τις απόψεις.Όπου φυσικά και εμένα με έχουν κόψει τις μία ή δύο φορές που έχω στείλει μήνυμα.Όλοι έγιναν ειδικοί και έχουν άποψη επί παντός επιστητού…

  7. Αποβαση που; Απλα ρωταω. Θελουν να εκτεθουν στον κοροναιο; Με γεια τους, με χαρα τους. Απο ποτε ενας υποταγμενος λαος, οπως ο δικος μας, διατασει; Μονο υπομνησκει. Απο το 1832 και μετά ειμαστε υποταγμενοι στην εκαστοτε διοικουσα υπερδυναμη. Ξυπνηστε βλαμμενα, ως το 1973, βασιλεια, στη χωρα που γεννηθηκε η Δημοκρατια; Γελάει ο κάθε πικραμενος. Πιο προσφατα, 2015, το ΟΧΙ που εγινε ΝΑΙ, με ανταλλαγμα, η χρεωκοπημενη χωρα των 300 δις χρεος, να ειναι ο επενδυτικος παραδεισος, με 400 δις χρεος. Ξυπνα βλαμμενε, ανηκεις στη δυση. Πληροφοριακα, η ανατολή ειναι χειροτερα.Φανταζεσαι κουκουδι, τσαρο πουτιν και σουλτάνο ερντογαν, στην διοικηση; Πως λεμε Συρια; Ακομα δεν εμαθες απο τον εμφυλιο και το συνωστισμο στη Σμυρνη;

    1. Ό,τι να’ναι…

      1)Ανήκουμε;
      Αυτό το διαφημίζεις εσύ.

      2)Ανατολή;
      Ποιές χώρες ακριβώς θεωρείς ανατολή;

      3)Τί σε χαλάει στον Πούτιν;

      4)Συρία;

      Η δύση και ΗΠΑ προκάλεσαν τον πόλεμο στη Συρία επειδή ήθελαν ν’ ανατρέψουν τον Άσαντ.

      1. 1. Ανηκωμεν εις την Δυσιν. Κωνσταντίνος Καραμανλής. 2. Εχασες τα μαθηματα πολιτικης γεωγραφιας του δημοτικου; Φροντιστηριο απο Μαη και μετα…… ισως. 3.Δεν εχω, ουτε και θελω να χωρισω τιποτα με πρωην προισταμενο της KGB. Επιδιωκω φυσικο τελος του βιου μου…… 4. Η ιδρυση ισλαμικού κρατους, ξεκινησε το ντομινο γεγονότων. Γεγονός απροβλεπτο, απο τη Δυση γενικά. Τιτλοι τελους για τη βαση του Ιντσιρλικ; Αμερικανικό τεχνασμα πιεσης στον Ερντογαν; Εκει είναι το ζουμί βλαμμενε, οχι το σχολιο μου. Το δαχτυλο μου ειναι περιποιημενο, μονο η σεληνη που σου ξεφυγε, παρλαπιπα του eurocent.

    2. αυτοι οι αμερικανοι που ερχονται ειναι εμβολιασμενοι η εχουν το αντιδοτο στο τσεπακι τους ας μην κοροιδευομαστε αν εγω θελω να αμολησω ιο (κινα) οπως γραφουν καπιοι δεν θα τον αμολησω στην χωρα μου αλλα στον εχθρο μου τοσο μαλακες ηταν να τον αφησουν στην πατριδα τους και το οτι τρωνε νυχτεριδες κλπ τι σημασια εχει αιωνες τα τρωνε τωρα τους πειραξε? και στην ινδονησια τρωνε σκουλικια και σκαθαρια ζωντανα τι σημαινει αυτο? ειναι κατασκευασμενος σε εργαστηριο και αν ο ιος εφτασε και στην αμερικη αυτο κανουν τα ταξιδια των λαων πηγαινε ελα και τα εμπορευματα

  8. Δωστε αδεια οπλοφοριας στα στελεχη του στρατου. Οπως στην ασρυνομια. Ερχεται κριση

  9. ΑΜΟΛΥΣΑΝ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΙΟ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ

    1. Οι κιτρινιάρηδες κατσαπλιάδες Κινέζοι τρώνε ότι σιχμερό και τίγκα στα μικρόβια υπάρχει.Δηλαδή ασβούς αρουραίους φίδια ποντίκια κατσαρίδες και νυχτερίδες και μετά φταίνε οι Αμερικανοί.Όσο για αυτούς που λένε ότι οι μ@λάκες οι Κινέζοι τα τρώνε χιλιάδες χρόνια αυτά η απάντηση είναι απλή.Είναι Μ@ΛΑΚΕΣ οι Κινέζοι χιλιάδες χρόνια δεν έγιναν χτές!!!

      1. Να ξέρεις οτι το 2015 μια ομάδα…επιστημόνων(διεθνής) έκανε πειράματα για να φτιάξει υβριδικό ιό από ιό SARS και ιό νυχτερίδας!!!! Αυτοί το δικαιολόγησαν για να δουν άν αυτό μπορεί να γίνει και στην πραγματικότητα στη φύση!!!!!!(κανονικές επιστημονικές αρλούμπες δηλαδή), αλλά αυτό κάτι σοβαρό μπορεί να μας δείξει και να βάλει τον κόσμο σε υποψίες!!!!!!

        1. Μπράβο Νικόλαο δώσε μας τα φώτα σου παντογνώστη ,βλέπεις αυτοί που έφαγαν της ζωές τους στα πανεπιστήμια και στα εργαστήρια λένε αρλουμπες ενώ εσύ ζήτημα είναι αν έβαλες το λύκειο τα ξερειςολα άι χάσου ρε βλάκα!

          1. Αλήθεια λέει. Εδώ η σχετική δημοσίευση στο επιστημονικό περιοδικό Nature(το οποίο είναι πολύ επιλεκτικό)
            A SARS-like cluster of circulating bat coronaviruses shows potential for human emergence
            https://www.nature.com/articles/nm.3985

  10. Όταν κάποιοι λένε ότι οι βρωμοΑμερικανοι κρύβονται πίσω από τον κωρονοιο κάποιοι άλλοι ανίδεοι μιλούν για φαντασίας σενάρια !
    Ας ξεσκεπάσουν τους βρωμοΑμερικανους κ τον βαψομαλλια περούκακια Τραμπ

Comments are closed.