ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ; Νταής έλιωσε στο ξύλο την κοπέλα του στις διακοπές γιατί δεν του είπε καλημέρα!

Κοινοποίηση:
σκοπελος

Άσχημη τροπή έλαβαν οι καλοκαιρινές διακοπές για ένα ζευγάρι νεαρών στη Σκόπελο. Ο 27χρονος και η 25χρονη έφτασαν στο νησί για να ξεκουραστούν λίγες ημέρες, αλλά οι καβγάδες τους κατέληξαν στο… αστυνομικό τμήμα και στα δικαστήρια!

Όλα ξεκίνησαν όταν ένα πρωινό η νεαρή κοπέλα φέρεται να μην είπε “καλημέρα” στον σύντροφό της. Εκείνος τότε θύμωσε και συμπεριφερόταν άσχημα.

Όταν επιβιβάστηκαν στο ΙΧ τους για να μεταβούν σε παραλία, ο καβγάς συνεχίστηκε και η κοπέλα, όταν το όχημα ακινητοποιήθηκε έφυγε μόνη της για να επιστρέψει στα δωμάτια που ενοικίαζαν.

360p geselecteerd als afspeelkwaliteit

Εκεί έφτασε λίγα λεπτά αργότερα και ο 27χρονος άνδρας και τότε ξεκίνησε ο καβγάς. Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, η νεαρή ζήτησε χρήματα για να επιστρέψει στον Βόλο και στη συνέχεια σπίτι της διακόπτοντας τις διακοπές.

Ο άνδρας φέρεται να έγινε έξαλλος και την έπιασε από τα μαλλιά, τη χτύπησε σε σημεία του σώματος και σε έναν τοίχο του δωματίου, την εξύβρισε και της πήρε το κινητό τηλέφωνο που κρατούσε. Μάλιστα πάνω στα νεύρα του έσπασε και μία λάμπα του καταλύματος.

Από τις φωνές του ζευγαριού ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, η οποία βρήκε τη νεαρή κλειδωμένη στο μπάνιο. Ο 27χρονος συνελήφθη και χθες οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ενώ αποφασίστηκε η διαδικασία της ποινικής διαμεσολάβησης επί της αυτόφωρης διαδικασίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. Διαφωνώ και είμαι ενάντια στη βία, όμως θα σας πω κάτι έχω μία γειτόνισσα (στυλ κότας) που δεν έχει αφήσει ντελίβερι και κάθε είδους μάστορα διανομέα κηπουρό που να μην τον βρίσει και απειλήσει με αισχρό προσβλητικό τρόπο…Οι στριγκλιές της με έχουν κάνει να πεταχτώ…Άπειρες φορές έχω παρακαλέσει να βρεθεί κάποιος να τη δείρει.Μερικές φορές φταίνε και τα θύματα.

  2. Τι είναι η ποινική διαμεσολάβηση επί του αυτοφώρου;

  3. Μου αρέσει που όλοι βρίζετε τους άντρες στα σχόλια λες και οι γυναίκες είναι καλύτερες! Δεν κοιτάτε που οι περισσότερες φοιτήτριες κάνουν βίζιτες και ψάχνουν sugar daddies και καμαρώνουν λες και κάνουν κάποιο τρομερό κατόρθωμα. Για αυτό έρχεται η κατάρα των ισλαμιστών γιατί οι άνθρωποι του δυτικού κόσμου έχουν ξεφύγει και είναι βουτηγμένοι στην αμαρτία.

  4. Όλοι οι ψευτομαγκες νεοέλληνες έτσι είναι, είστε ακριβώς σαν τους Ταλιμπάν, οπότε μια χαρά θα έχετε και παρέα κάνα εκατομμύριο σε λίγο καιρό.

  5. Καλά την έκανε. ΑΣ πρόσεχε με ποιον έμπλεξε. Ο λόγος είναι άλλος και όχι η καλημέρα που λέει αυτή. Όλο οι άντρες φταίνε ποτέ οι γυναίκες…. Το σπίτι το φτιάχνει και το χαλάει η γυναίκα για όσους κατάλαβαν. Οι πιο πολλές σήμερα μπαίνουν στο φεις και κάθε δευτερόλεπτο βγάζουν 10 σελφι οπουδήποτε βρίσκονται. Άσε που μιλανε με άλλους 100 πίσω από την πλάτη σου. Κατά τα άλλα σχέση όλα καλά… Μετά τι περιμένουν;

  6. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΚΑΘΙΚΙΑ , ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΕΣ, ΦΑΛΛΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

  7. ΣΟΒΑΡΑ ΜΙΛΑΤΕ ΤΩΡΑ; ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΜΙΛΑΤΕ; ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟ: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΟΤΑΝ ΣΕ ΚΑΒΓΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝΑ ΛΛΟ! ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΜΟΥ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΤΗΜΑ ΚΑΝΕΝΟΣ. ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΑΒΓΑ. ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΙ; Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΟΠΟΙΗΣΗ! ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ! ΤΟ ΟΤΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΤΗΜΑΤΑ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ, ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!

  8. ρε γαμωτο επειδη δεν του ειπε καλημερα δεν ειναι σωστα πραγματα αυτα αλλα δεν ξερεις τον καθε μαλακα τι εχει αντι για μυαλο

  9. ρε πατε καλα? απτην στιγμη που λεει το αρθρο ” η νεαρή ζήτησε χρήματα για να επιστρέψει στον Βόλο και στη συνέχεια σπίτι της διακόπτοντας τις διακοπές.”, ξερουμε ολοι τι σημαινει. Η κλασσικη τυπισσα που δεν εχει στον ηλιο μοιρα, αλλα με εναν ωραιο κωλο γυρναει οπου βρει. Αφου λοιπον ο τυπος της πληρωνει τις διακοπες της, τοτε η τυπισσα θα επρεπε και καλημερα να του πει, και καληνυχτα και οτι καλο θελει αυτος να του λεει. Αμαν πια με την καθε αφραγκη μοντελα που τριβετε οπου βρει. Ρε καλα της εκανε

    1. Έτσι.
      Σίγουρα θα ‘έπαιζε’ με λιγούρηδες στο κινητό κ ο τύπος δεν άντεξε άλλο.
      Αφήστε τις παπαριές για δήθεν ‘καλημέρα’…

  10. Οι αρχαίοι Έλληνες έλεγαν….η γλώσσα κόκκαλα δεν έχει και κόκκαλα σπάει.

    Στην προκειμένη περίπτωση η γκόμενα του έσπασε τ’ @χιδια και μετά του ζητούσε και λεφτά. οπότε… καλά της έκανε.

    1. Και ο πατέρας της κοπέλας άμα του τα κόψει και του τα βάλει στο στόμα δίκιο θα έχει τότε εεε;

      1. Να έδινε καλύτερη ανατροφή στην κόρη του.

        1. εσυ τι ανατροφη εχεις παρει και βγηκες ετσι?

  11. Αφού δεν την κύλησε σε κανένα γκρεμι πάλι καλά.Εχουμε μπλέξει με κομπλεξικα κολοπαιδα που νομίζουν ότι μπορούν να σηκώνουν χέρι και όχι μόνο στα κορίτσια του κόσμου. Γ@μησι και ξύλο θέλουν.

    1. το παιζουν αντρακια λες και η γυναικα ειναι λεκανη και δεν εχει ψυχη συμφωνο μαζι σου

Comments are closed.