ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ; Γυναίκα υπουργός του Καναδά θηλάζει το μωρό της στην αίθουσα του Κοινοβουλίου

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Viral έγινε στον Καναδά το βίντεο με τη βουλευτή των Φιλελευθέρων, Καρίνα Γκουλντ, να θηλάζει το τριών μηνών μωρό της εντός της αίθουσας του Κοινοβουλίου. «Καμία ντροπή για τον θηλασμό» το σχόλιό της.

Να θηλάσει το μόλις τριών μηνών γιο της εντός της αίθουσας του Κοινοβουλίου, αποφάσισε η βουλευτής των Καναδών Φιλελευθέρων, Καρίνα Γκουλντ, με το σχετικό βίντεο να γίνεται αμέσως viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τον Μάρτιο, η Γκουλντ έγινε η πρώτη γυναίκα υπουργός του Καναδά, η οποία ερχόταν στο υπουργικό γραφείο μαζί με το μωρό της.

Μετά από λίγες εβδομάδες άδειας, η Καναδή πολιτικός αποφάσισε να φέρει τον τριών μηνών γιο της και στο Κοινοβούλιο της χώρας, συστήνοντάς τον μάλιστα τόσο στους συναδέλφους της όσο και στον πρωθυπουργό, Τζάστιν Τριντό.

Ωστόσο, κατά την παραμονή της στην αίθουσα του Κοινοβουλίου, το μωράκι άρχισε να πεινάει και έτσι η Γκουλντ αποφάσισε να το θηλάσει.

«Καμία ντροπή για τον θηλασμό» ήταν το σχόλιό της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Το μωρό έφαγε και εγώ ψήφισα» πρόσθεσε, σε ανάρτησή της στο Twitter.

Μάλιστα, η ίδια δήλωσε χαρούμενη, επειδή έλαβε τη στήριξη όλων των κοινοβουλευτικών της συναδέλφων.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: