ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ; Έδωσαν πόνο σε μπαρ και τους βγήκε ξινό – Συνελήφθη ο άνδρας για… χουλιγκανισμο!(ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
bar-sex

Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η υπόθεση «ζευγαριού» που έκανε έρωτα πάνω στο τραπέζι μπαρ, μπροστά στα μάτια των θαμώνων κατά τη διάρκεια νεανικού πάρτι, στη Σεβαστούπολη της Κριμαίας.

Στη φυλακή
Η αστυνομία έχει ήδη αναγνωρίσει τον «δράστη» – πρόκειται για 32χρονο που εργάζεται ως φύλακας στο μπαρ – , ο οποίος συνελήφθη και βρίσκεται στη φυλακή, κατηγορούμενος για χουλιγκανισμό.

Η υπόθεση έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις καθώς το βίντεο της ερωτικής πράξης έχει διακινηθεί από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ η αστυνομία αναζητά την «παρτενέρ» του 32χρονου.

crimaia-sex-600x401

Ως ένα σοκαριστικό περιστατικό, αναφέρει η ιστοσελίδα crimea.kp.ru, το συμβάν σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στη Σεβαστούπολη, το βράδυ μεταξύ 5 και 6 Αυγούστου, όπου ο φύλακας του μπαρ έκανε δημόσια έρωτα με μια από τις θαμώνες «ακριβώς επάνω στον πάγκο».

Σοκαρίστηκαν
Υπενθυμίζει, μάλιστα, ότι οι κάτοικοι της ηρωϊκής πόλης σοκαρίστηκαν από το πικάντικο περιστατικό. Καλεσμένος στο νεανικό πάρτι και αυτόπτης μάρτυρας του «καυτού περιστατικού», δήλωσε ότι «στη διάρκεια του πάρτι, μια κοπέλα ανέβηκε στον πάγκο του μπαρ, γδύθηκε και έκανε σεξ με έναν από τους φύλακες του καταστήματος», επισημαίνοντας ότι «το ζευγάρι έκανε έρωτα χωρίς ντροπή μπροστά στην πίστα».

«Για περίπου είκοσι λεπτά, το ζευγάρι έκανε έρωτα ακριβώς μπροστά στο πλήθος. Δεν ντράπηκαν από τις φωνές του κοινού και τις λήψεις βίντεο με τα κινητά» πρόσθεσε.

«Είμαστε σοκαρισμένοι» είπε άλλος θαμώνας, γιατί «ούτε καν ντράπηκαν από την παρουσία εκατό και πλέον ατόμων», συμπληρώνοντας ότι οι διαχειριστές του μπαρ και οι υπόλοιποι σεκιουριτάδες δεν αντέδρασαν, ορισμένοι, μάλιστα, τους επευφημούσαν.

«Κατά την παρακολούθηση των μέσων ενημέρωσης και του Διαδικτύου, αστυνομικοί αποκάλυψαν ένα βίντεο στο οποίο ένας άνδρας και ένα κορίτσι διαπράττουν σεξουαλικές πράξεις ενώ βρίσκονται σε δημόσιο χώρο – σε ένα από τα κέντρα διασκέδασης της πόλης» ανέφερε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του υπουργείου Εσωτερικών της Σεβαστούπολης.

Δεν θυμάται τίποτα
«Οι αστυνομικοί άρχισαν να αναζητούν τους συμμετέχοντες στο βίντεο» σημειώνει η ανακοίνωση του υπουργείου και τονίζει ότι οι πρωταγωνιστές του περιστατικού θα διωχθούν ποινικά, ενώ κατηγορίες θα απαγγελθούν και σ’ αυτόν που ανέβασε το βίντεο στο Διαδίκτυο, σύμφωνα με το τρίτο μέρος του άρθρου 242 του Ποινικού Κώδικα της Ρωσικής Ομοσπονδίας για «Παράνομη διάδοση και κυκλοφορία πορνογραφικού υλικού ή αντικειμένων».

Ο σεκιουριτάς και πρωταγωνιστής του ροζ επεισοδίου εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς, συνελήφθη και θα μείνει για 15 ημέρες στη φυλακή, σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου, ενώ θα πληρώσει και χρηματικό πρόστιμο.

Ο ίδιος δήλωσε ότι εκείνο το βράδυ ήταν αρκετά μεθυσμένος, οπότε δεν θυμάται καν πώς κατέληξε στο μπαρ χωρίς παντελόνι.

«Πώς έγιναν όλα, δεν θυμάμαι πραγματικά, γιατί ήμουν αρκετά μεθυσμένος. Κατέληξα στο μπαρ με μια κοπέλα με την οποία συνέβη αυτό το γεγονός – γεγονός σεξουαλικής φύσης. Δεν γνώριζα το κορίτσι» είπε.

«Τότε δεν έδωσα σημασία για τις πράξεις μου, καθώς βρισκόμουν σε ευφορία και δεν καταλάβαινα τι μπορεί αυτές να σημαίνουν», κατέθεσε στην αστυνομία (βίντεο, κάτω).

Σίριαλ…

Η ίδια τύχη περιμένει και την ερωτική παρτενέρ του εφόσον συλληφθεί. Η αναζήτησή της, μάλιστα, τροφοδοτεί τα επεισόδια ενός σίριαλ που ξεδιπλώνεται από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρουν του κοινού.

Κορίτσι διασύρθηκε καθώς η φωτογραφία του ανέβηκε σε διάφορους λογαριασμούς ως η ύποπτη που αναζητά η αστυνομία και αναμεταδόθηκε από ιστοσελίδες που αναγκάστηκαν στη συνέχεια να ζητήσουν συγγνώμη.

Και όλα αυτά ενώ ο πόλεμος στην ευρύτερη περιοχή της «ηρωικής» Σεβαστούπολης συνεχίζεται, με ακόμα μεγαλύτερη ένταση, με τραγικές συνέπειες, απερίγραπτο ανθρώπινο πόνο και ανυπολόγιστες καταστροφές…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. ΑΘΩΟΣ ΑΘΩΟΣ, ΑΦΟΥ Η ΑΛΛΗ ΗΤΑΝ ΑΥΓΩΜΕΝΗ ΔΕΝ ΚΡΑΤΙΟΤΑΝ, ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΤΗΝ ΜΠΑΡΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΜΕΣΑ, ΑΥΤΟΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΔΙΚΑΣΕΤΕ; ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΑΘΕΙΣ! ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ ΔΕΙΛΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ!

  2. άντρας με γυναίκα. Δημόσια. Σα δεν ντρέπονται

  3. Ουκρανος και αυτός και η γκομενα ουκρανέζα

Comments are closed.