ΤΙ ΚΟΥΛΗΣ, ΤΙ ΚΑΠΟΥΤΖΙΔΗΣ. ΠΟΥΣΤΗΣ Ο ΕΝΑΣ, ΠΟΥΣΤΙΚΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΦΕΡΕ Ο ΑΛΛΟΣ. ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΟ ΒΑΤΡΑΧΟ , ΔΟΥΛΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ, ΤΟΝ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟ ΜΠΑΪΝΤΕΝ, ΠΡΟΧΩΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΡΝΕΥΣΗ, ΕΚΜΑΥΛΙΣΗ ΚΑΙ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Κοινοποίηση:
exofillo17-5

im_teaser_17-05-2022

Στο “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”.  Με αποκλειστικά αφεντικά το Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον, εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα. Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

 Στο ΦΥΛΛΟ της Tρίτης 17-5-2022 του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

Οι αρχές μας: Τσακίζουμε το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου.  Με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος.

opisthofyllo17-5

—H AΛΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ , ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΕΙΩΝ . STOP στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ. 

Freedom of the Press news headline on a copy of the US Constitution
Freedom of the Press news headline on a copy of the US Constitution

–Και όποιοι δεν γουστάρουν την Αλήθεια, εδώ είμαστε. Πίνουμε καφέ, γράφουμε και σας περιμένουμε…

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας. Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους. Ξέρουμε πια τα πάντα. Mε ήχο και εικόνα. Και πολλές- πολλές άλλες λεπτομέρειες…

alitheia-aima-banner

–THΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΑΣ !  

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα μας σε περίπτερα- πάγκους- σούπερ μάρκετ- σημεία πώλησης ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733, στο 6986 323323 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ , κλοπή εφημερίδων κατά την διανομή της, επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

21 Σχόλια

  1. Τάκης Θεοδωρικακος
    Γραμματέας του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ.Περίοδος 1990 – 1991
    Προκάτοχος Γράψας
    Ήρθε να διαλύσει τη ΚΝΕ μετά τη διάσπαση της επί Γράψα περισσότερο και να την ενσωματώσει στη κεντροδεξιά.
    Μετά πήγε κι ο ίδιος στη Δεξιά
    Δεξιά κι αριστερά από τους Ρότσιλντ τα έπαιρναν και τα παίρνουν.
    Πολύ ασχολήθηκα μαζί σας σήμερα
    Δε θα το επαναλάβω.

  2. Τι το θελε ο έρμος να μπλέξει την Αρχαία Ελλάδα και την επανάσταση του 1821 για την ακρίβεια την Έξοδο του Μεσολογγίου το 1825;;Ποιος του τα γράφει;;; Ακούγεται κάποιος κνιτης ότι είναι ο ηθικός αυτουργός.
    Γιατί ο Μήτσος είναι άσχετος από ιστορία διότι Ελληνική δε διδάσκεται στο Χάιβαρντ.
    Ατυχης πάντως ο παραλληλισμός γιατί οι ήρωες Μεσολογγίτες θυσιάστηκαν και τους σκοτωνανε οι Τούρκοι καθώς τους είχαν πάρει όλα τα τρόφιμα και τους πετούσαν δηλητηριασμενα τρόφιμα για να πάθουν τύφο από μακριά. Δεν έκαναν ανταλλαγές αιχμαλώτων χ€σμ#ν€ν από το φόβο τους Ουκρανοναζι.

  3. Επειδή στην USA δεν γνωρίζετε και αυτός είναι μεγάλος ψεύτης….στην Έξοδο του Μεσολογγίου οι Έλληνες ήταν με χέρια στα όπλα και έπεσαν μέχρι ενός φωνάζοντας Ελευθερία η Θάνατος .Κάτι που εκεί στην Αμερική και στο Αγγλοσαξονικό ιουδαϊκό κόσμο να ειστε σίγουροι θα το ξαναφωναξουμε και ακόμα δυνατότερα με τεράστιες συνέπειες για όλους.Παντως μπορείτε να δείτε τον πινακα του Θεοδώρου Βρυζάκη με ΑΦΗΓΗΜΑΤΙΚΟ ΡΕΑΛΙΣΜΟ για να καταλάβετε την αλήθεια και τις διαφορές.
    Η Έξοδος του Μεσολογγίου είναι πίνακας ζωγραφικής του Θεόδωρου Βρυζάκη. Φιλοξενείται στην Εθνική Πινακοθήκη της Ελλάδας – Μουσείο Αλεξάνδρου Σούτζου. Είναι εντυπωσιακή σύνθεση αποτέλεσμα συνδυασμού εικόνων. Συγκαταλέγεται στα έργα ιστορικής ζωγραφικής σε ρομαντικό ύφος της Οθωνικής περιόδου (1832-1862). Διακρίνεται για τον αφηγηματικό ρεαλισμό του.

  4. Ο Μήτσος πήγε στο Αμέρικα και γ@μ@σ@ την ιστορία!!!!

  5. Ρε ψεύτη….στο Μεσολόγγι οι Έλληνες έκαναν έξοδο με τα όπλα στα χέρια και Ελευθερία η Θάνατος ….στο Αζοφσταλ αν έχουν τα αρχι….θα ας βγούμε έξω με τα όπλα στα χέρια να πολεμήσουνε ρε ψεύτη.

  6. Πάντως πρέπει να σας αναγνωρίσουμε στην Αμερική είστε πολυ ευγενικοί… Τζέντλεμαν!
    Σ’ εμας όταν μιλάει αυτός συνήθως πιάνουμε τα αρχ…ία μας .Τώρα εσείς γιατί σηκώνεστε το καταλαβαίνουμε ….αλλά και καμιά μουτζα να του δίνατε δεν θα μας ενοχλούσε .

  7. Συγχαίρω τον Στέφανο Χίο καί όλα τα παιδιά εκεί στο Μακελειό γιά τους μεγάλους όρχεις οπού έχουνε καί εκδίδουν τέτοια πρωτοσέλιδα.

  8. Ρε γλυφτη πηγές να πεις στο Ρομπότ των Εβραίων ότι έχεις κατακλεψει όλη την Ελλάδα στο διαδίκτυο,έχεις μαζέψει όλα τα αρχαία και τώρα μαθαίνουμε ότι ο γόνος της πλούσιας οικογένειας που βίασε την κοπέλα στην Θεσσαλονίκη είναι μέλος vip της Νέας Κλεφτο Δημοκρατιας;

  9. Εν τω μεταξύ οι Ρώσοι ολιγαρχες κάνουν χρυσές δουλειές στη Τουρκία.
    Στην Αττάλεια εκτός από πρόσφυγες Ουκρανούς γέμισε ο τόπος και με Ρώσους τουρίστες. Μην ακούτε ότι θα πατώσει τουριστικά η Τουρκία λόγω Ρωσίας.
    Εμείς θα πατωσουμε μάλλον.

    1. Ήταν που θα έπεφτε το ρούβλι :).Το ρούβλι θα πέσει ή το σάπιο το δολάριο που εκτυπώνει ο Εβραίος χαζαρος Ροκφέλερ που είναι μουφα χαρτοπετσετα και το πουλάει.Οχι δεν πέφτει μάλλον τους σηκωθηκε.
      Από Εβραίο και τίμιο πράγμα υπάρχει;Μόνο απάτη.Εκτυπωνει αέρα και το χρεώνει με τόκο και άμα δεν του πληρώσεις τον αέρα σου ζητάει το σπίτι ποιος είσαι ρε μεγάλε ο θεός;
      Θα φας τώρα κάτι βόμβες θεόπνευστες τρομπέτες.

    1. Το χέσιμο πάει σύννεφο ☁️ δε προλαβαίνει.

  10. Άτιμη ράτσα οι Μητσοτακαιοι υποχείρια των ΗΠΑ και Γερμανίας Μια ζωή απάτη δουλικα προδοτεσ για να βολευτεί η οικογένεια τους Και οι ανώριμοι ρεμπεσκεδες Έλληνες τους ψηφίζουν ακάθεκτα Από την Γκεστάπο στο κλέψιμο του σχεδίου Μαρσαλ Από την αποστασία του 65 στα μαύρα 1990 1993 Από την Ντορα Κουβελου στο Κουλη Χρυσό με πολιτική πισωγλεντικη Που θα πάει αυτός ο τόπος με 35 Τρις ορυκτό πλούτο ανεκμετάλλευτο ,με ενάμισι εκατομμύριο Έλληνες στο εξωτερικό και 3 εκατομμύρια παρατρεχάμενους κλεφτεσ Φονιάδες εισαγόμενους που κουμαντάρουν Φελοι Έλληνες πνιγείτε στο λιμάνι του μαφιόζου Σαπιοκοιλια του Πειραιά να σας φάνε οι γαύροι

  11. Ρε τον Φαηλο τον Κρανιδιώτη
    Είδατε τοποθέτηση υπέρ της εισαγγελεως για την υπόθεση coca cola??
    Κι αναρωτιέμαι: περίμενε κανείς κάτι διαφορετικό απ’ αυτόν;;
    Εσείς που τον ξέρετε τόσα χρόνια πάντως τον γουστάρετε στα «κρυφα».
    Μη ντρέπεστε , ομολογήστε το .
    Ξεχάσατε να αναφέρετε τον εαυτό σας ανάμεσα στους ηγετισκους των δήθεν πατριωτικών από κομμάτων .
    Να μου πείτε γιατί συνεχίζω και σας παρακολουθώ
    Μα γιατί λέτε πληροφορίες που οι άλλοι δε λένε.
    Είναι πολυ απλό.
    Και γιατί μετά από ένα τόσο μεγάλο διάστημα σχέσης με το μακελειό σας θεωρώ γνωστούς κι αυτό δεν έχει σχέση με πολιτικές τοποθετήσεις.

  12. Να σταματήσουμε να τρώμε σουβλάκι για έξη μήνες να δούμε τα γκάζια τους διαφορετικά τώρα που βρήκαν τα γατόνια της φυλής την αφορμή θα μπούνε και στα σπίτια μας. Γνωρίζουμε δα ότι εκτός από καλά παιδιά είμαστε και μεγάλες βαμιόλες.

  13. Πήγε να γλύψει τους Εβραίους αυτούς που έχουν κάνει το μεγαλύτερο κακό στον Ελληνικό λαό .Εχει κάνει την Ελλάδα με χρέος 400 δις όταν η Ουκρανία από τον πόλεμο έχει καταστροφές 100 δις σαν να είχαμε 4 πολέμους προτεκτοράτο των Αμερικανοιουδαιων και την έχει ισοψηφησει με την χειρότερο λαό του κόσμου το Ισραήλ.
    Έφτασε η Ελλαδιτσα να κατασχετει Ρωσικά πλοία με πετρέλαιο μέσα στο Αιγαίο πια η Ελλάδα μια σταλιά.Παρτε F35 αεροπλάνα νομίζετε θα σας σώσουν!

Comments are closed.