ΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ η ΒΡΩΜΙΚΗ ΦΑΡΑ της Μπίλντερμπεργκ. ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ Η ΛΕΣΧΗ ΤΩΝ «ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ». ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΗΣ ΚΡΥΦΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ. ΤΙ ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΙΑ ΕΓΧΩΡΙΑ ΠΙΟΝΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ

Κοινοποίηση:
exofyllo7-6

teaser7-6

Στο “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”.  Με αποκλειστικά αφεντικά το Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον, εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα. Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

opisthofyllo7-6

Στο ΦΥΛΛΟ της Τρίτης 7-6-2022 του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

Οι αρχές μας: Τσακίζουμε το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου.  Με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος.

Freedom of the Press news headline on a copy of the US Constitution
Freedom of the Press news headline on a copy of the US Constitution

—H AΛΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ , ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΕΙΩΝ . STOP στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ. 
–Και όποιοι δεν γουστάρουν την Αλήθεια, εδώ είμαστε. Πίνουμε καφέ, γράφουμε και σας περιμένουμε…

alitheia-aima-banner
Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας. Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους. Ξέρουμε πια τα πάντα. Mε ήχο και εικόνα. Και πολλές- πολλές άλλες λεπτομέρειες…

Killed_list_graphic
–THΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΑΣ !  

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα μας σε περίπτερα- πάγκους- σούπερ μάρκετ- σημεία πώλησης ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733, στο 6986 323323 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ , κλοπή εφημερίδων κατά την διανομή της, επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Αχ Ντορα τι αποφασισε το κονγκλαβιο πες μας μη μας κρατας σε αγωνια!

  2. Με τα φράγκα τους έχουν νοικιάσει για τη προστασία τους τους καλύτερους μαχητές πολεμικών τεχνών και πρώην λεγεωνάριους εκτελεστές.
    Ουτε κουνούπι στη κυριολεξια τολμάει να πλησιάσει τις συνεδρίες της λέσχης.

    Σημειωστε.
    “Εκτός εάν κάποιος απο αυτούς τους σεκιουριταδες φωτισθεί και κάνει χρήση ρομφαίας”.

    Η μόνη όμως αληθινή ελπίδα μας απέναντι σε αυτούς τους πανίσχυρους διεστραμενους μισοκαλους μισανθρωπους είναι ο Κύριος μας Ιησούς Χριστός που θα ενεργήσει δικαια για τη ψυχοπνευματικη μας ωφέλεια.

  3. Τι αποφασισε η Μπιλντεμπερκ….Λοιπον.. Εμβολια μεχρι να αλαξουν οι πολοι της γης, εφοσον τα περισσοτερα ζωα τα δεχτηκαν ως μανα εξ ουρανου, και φτωχεια μεχρι να μην μεινει ρουθουνι…
    Εμβολια
    Ακριβεια
    Κλιματικη Αλλαγη
    Επισιτιστικη κριση
    Πολεμος
    Ομοφυλοφιλια
    Παιδοφιλια
    Εξαφανιση των Ελληνων
    και εχει το μενου ακομα…βλεπεις τα Ζωα τα δεχονται ολα…

  4. ουρακοταγκο και πθηκομουρη το αποκαλώ Εγω κ. το έγραψα κάποτε σε άρθρο. γίνεστε λογοκλοποι. 😅😂 ……
    τα της σκατενιας του ψυχής βγαίνουν με παραμόρφωση….

  5. ουρακοταγκο και πθηκομουρη το αποκαλώ Εγω κ. το έγραψα κάποτε σε άρθρο. γίνεστε λογοκλοποι. 😅😂 ……
    τα της σκατενιας του ψυχής βγαίνουν με παραμόρφωση….

Comments are closed.