ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ Ε.Ο.Τ. – Φεύγουν 4 στελέχη, αντιδρώντας σε απευθείας ανάθεση !

Κοινοποίηση:
eot660-copy-744x527-1

Χαμός κυριολεκτικά γίνεται στον ΕΟΤ, αφού 4 μέλη του Δ.Σ απειλούν με παραίτηση, λόγω της απευθείας ανάθεσης από το Υπουργείο Τουρισμού, για διαφήμιση της Χώρας μας ως ασφαλούς προορισμού (free covid), ύψους 32 εκατομ. ευρώ, σε εταιρία που έχει σχέση με τον Σύνδεσμο Τουριστικών Επιχειρήσεων. 

Συγκεκριμένα ο ναύαρχος ε.α Βασίλης Πολίτης, η Αγγελική Μητσολίδου, η Βαρβάρα Αυδή και η Χαρά Πασχαλίδου, μέλη του Δ.Σ του ΕΟΤ, πρόεδρος του οποίου είναι η Άντζελα Γκερέκου, τελούν υπό παραίτηση αιφνιδίως, επειδή διαφώνησαν με την διαδικασία της απευθείας ανάθεσης στην εταιρεία Marketing Greece. Η συγκεκριμένη εταιρεία, εμφανίζεται ως μη κερδοσκοπική εταιρεία στην οποία συμμετέχουν παράγοντες του τουρισμού, ωστόσο φαίνεται πως ανήκει σε συγγενικό πρόσωπο κορυφαίου στελέχους του ΣΕΤΕ.

Η πρόεδρος του ΕΟΤ  Άντζελα Γκερέκου αλλά και ο Υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης προσπαθούν να μεταπείσουν τα τέσσερα μέλη του Δ.Σ, φαίνεται όμως πως τουλάχιστον δύο εξ αυτών εμφανίζονται ανένδοτα.
Η αντίδραση από τα στελέχη του οργανισμού, έρχεται πριν την συνέντευξη Τύπου – παρουσία του πρωθυπουργού – στην οποία θα ανακοινωθεί ο σχεδιασμός της κυβέρνησης για την προσέλκυση τουριστών, θα παρουσιαστεί η διαφημιστική καμπάνια (ΕΟΤ και 13 περιφέρειες) αλλά και τα μέτρα για τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις.
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: